Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، کامران اصغری روز شنبه در جلسه کارگروه اشتغال و اقتصاد مقاومتی شهرستان های غرب مازندران که به میزبانی فرمانداری ویژه شهرستان تنکابن برگزار شد، افزود: در میان شهرستان های مازندران نیز شهرستان عباس آباد با ۴۰۰ درصد، شهرستان تنکابن ۱۵۷ درصد و شهرستان رامسر با ۵۰ درصد به ترتیب رتبه های اول تا سوم را در جذب اعتبارات اشتغالزایی به خود اختصاص داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اعتبارات شهرستان ها در صورت عدم جذب به صورت شناور در اختیار سایر شهرستان های فعال خواهد بود،  اظهار داشت: این سه شهرستان با پیگیری های مستمری که داشته اند علاوه بر اعتبارات خودشان ، اعتبارات سایر شهرستان ها را نیز جذب نموده اند .

اصغری خاطرنشان کرد : تسهیلات پرداختی فقط برای ایجاد اشتغال است و در این زمینه نظارت های لازم در سه مرحله صورت می گیرد تا مبالغ پرداختی به انحراف کشیده نشود.

به گفته مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران ، در دولت های گذشته تسهیلاتی برای اشتغالزایی پرداخت می شد اما از انجا که نظارت کافی وجود نداشت به انحراف کشیده می شد اما در دولت تدبیر و امید با کمترین انحراف در این زمینه مواجه هستیم.

وی تصریح کرد : اگر به متقاضی تسهیلات پرداخت شد اما نتوانست اشتغال ایجاد کند ، سود تسهیلات پرداختی به ۱۸ درصد و بیشتر تغییر خواهد کرد و تلاش داریم تا این تسهیلات به سرمایه گذاران و کارآفرینان واقعی پرداخت شود.

اصغری با قدردانی از همکاری بانک های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی یادآور شد : در حوزه اعتبارات حمایتی و غیر حمایتی روستایی نیز بیش از ۹۰ درصد پرداختی داشته ایم و تلاش داریم تا بارفع مشکلات مابقی تسهیلات را نیز پرداخت نماییم.

فرماندار ویژه شهرستان تنکابن نیز در این جلسه بر اهمیت نقش اقتصاد مقاومتی در پیشبرد اهداف اقتصادی نظام تاکید کرد و گفت : شرایط کشور در حوزه اقتصادی کاملا بحرانی است و باید تصمیمات دستگاه ها جدی ، سریع و کارشناسانه باشد تا با مشکل مواجه نشوند.

سید امیر حسینی جو افزود : متاسفانه عده ای از مدیران و کارشناسان در دستگاه های اجرایی شرایط کشور را جدی نگرفته اند و بسیاری از مردم نسبت به برخی کم کاری ها و سهل انگاری ها در ادارات گلایه مند هستند.

وی با بیان اینکه تعدد سامانه ها برای پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی می تواند در آینده مشکل ساز شود ، اظهار داشت : دستگاههای اجرایی در جذب حداکثری تسهیلات تلاش مضاعف داشته باشند تا شاهد کاهش بیکاری در منطقه باشیم.

حسینی جو عدم تفویض اختیار به دستگاه های اجرایی از سوی ادارات کل مربوطه را یکی از مشکلات در جذب تسهیلات اشتغالزایی دانست و خاطرنشان کرد : متاسفانه در حوزه گردشگری که بیشترین متقاضی را داریم با عدم تفویض اختیار مواجه هستیم و همین مسئله باعث شده تا روند اخذ مجوزها به کندی صورت گیرد.

به گفته مقام عالی دولت در شهرستان تنکابن ،  برای ایجاد مشاغل خانگی همچون تولید مربا و ترشی الزام شده است که حتما نظر کارشناسان استانی در این زمینه لحاظ شود که کاملا غیر منطقی و غیر قابل قبول است.

وی یادآور شد : بانک های عامل در پرداخت تسهیلات همکاری لازم را داشته اند و باید تلاش شود تا اشتغالزایی طبق برنامه صورت گیرد.

۱۶۰۲/۷۵۱۳/۱۸۹۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تنکابن تسهیلات اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۲۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳ ، پایان خرداد سال‌جاری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان و به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران، عباس برزگر با اشاره به اینکه پیگیری تأمین مسکن جامعه ایثارگری از جمله وظایف بنیاد شهید است، اظهار کرد: جانبازان با هر درصد جانبازی، فرزندان و همسران شهدا، والدین شهدا و آزادگانی که تا کنون از تسهیلات مسکن استفاده نکرده‌اند و متقاضی تسهیلات مسکن هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه my.isaar.ir یا با مراجعه حضوری به بنیاد شهید محل پرونده خود نسبت به ثبت‌نام و تشکیل پرونده در جهت بهره‌مندی از تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران اقدام کنند.

وی با بیان اینکه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران ۲۰ ساله و با نرخ سود چهار درصد است، یادآور شد: پرداخت مابه‌التفاوت سود این تسهیلات بر عهده دولت است و در صورتی‌که ایثارگری قبلاً یک‌بار از این تسهیلات در سنوات گذشته بهره‌مند شده است و تا پایان سال ۱۴۰۱ نسبت به تسویه اقدام کرده باشد، اما دارای دهک‌بندی زیر ۷ و فاقد مسکن و مستأجر باشد، می‌تواند مجدداً از این تسهیلات استفاده کنند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با تاکید بر اینکه مهلت معرفی به بانک جهت دریافت این تسهیلات تا پایان خرداد سال‌جاری است، ادامه داد: نرخ تسهیلات مسکن برای شهرهای با جمعیت بالای یک میلیون نفر، ۶۰۰ میلیون، مراکز استان‌ها، ۵۰۰ میلیون، شهرستان‌ها، ۴۰۰ میلیون و روستاها ۳۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751340

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد