Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سال گذشته جمال خاشقچی روزنامه نگار و ستون نویس واشنگتن پست و فعال مخالف حکومت سعودی در سفارت عربستان در ترکیه کشته شد. آن هم به طرز وحشیانه ای که در نهایت معلوم نشد جسد او چه شد؟

این مساله در تاریخ عربستان از لحاظ سیاسی بحرانی ترین شرایط  را به وجود آورد. بی تفاوتی سازمان های حقوق بشری، نسبت به این جنایت داد فعالان را در آورد و آن ها روزها به خیابان ها می امدند تا بلکه سرنخی از جسد او به دست آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینحال محمد بن سلمان چند روز پیش در یک مصاحبه تلویزیونی با شبکه فاکس نیوز گفت که دولت عربستان مسولیت کشته شدن خاشقچی را می پذیرد.

خبرآنلاین به مناسبت سالروز قتل این روزنامه نگار در تاریخ 2/اکتبر/2018 از کاربران خواست تا نظرات خود را درباره این قتل بیان کنند که در ادامه می خوانیم :

کاربری عنوان کرد: مظلوم کشی و خفه کردن صدای هر مخالف که در حکومتی مثل عربستان سالهاست که انجام میشود و ناظران و سینه چاکان امریکایی و اروپایی حقوق بشر صدایشان بخاطر پول نفت در نمی اید پس همه اون دادو قالها یعنی کشک اندر کشک

مخاطبی نوشت: نشان‌دهنده فرجام حقوق بشر غربی است

کاربر دیگری در مقایسه با کشورهای دیگر عنوان کرد: برخورد حاکمان با مخالفین خود در همه کشورها یکسان نیست.مثلا مخالف مادرو در ونزوئلا آزادانه با طرفداران خود فعالیت می کند.سعودی مخالفان خود را به قتل می رساند اردوغان مخالف خود را به جزیره تبعید کرده...

مخاطب دیگری نوشت: این امر نشون داد با پول میشه همه کار کرد

کاربر دیگری به همین موضوع اشاره کرد و نوشت: به نظرم خاشقچی تبدیل به یک سمبل شد. سمبلی که بی تفاوتی دنیا رو نسبت به حقوق بشر نمایان کرد و نشان داد ظالمین با پول همه کارمیکنند.

مخاطب دیگر نوشت: به نظرم زوم کردن رو قتل خاشقچی مفید نیست چون پوششی برای جنایات دیگه عربستان فراهم میکنه

مهدی نوشت: عکس گویای مطالب زیادی از جمله دروغ بودن حقوق بشر و دمکراسی امریکایی هستش.

کاربر دیگری نوشت: نماد دورویی غرب درخصوص ادعای حقوق بشر و آزادی بیان...

مشروح نظرات را اینجا بخوانید.

310 310

کد خبر 1307191

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جمال خاشقچی عربستان عراق ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ لیگ برتر نوزدهم باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال اربعین عربستان پیاده روی اربعین آندره استراماچونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۲۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد

 به گزارش تابناک، اِی‌ال‌کیواس‌تی (سازمان ناظر بر حقوق بشر عربستان که در لندن مستقر است) گفت مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله، به دلیل نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه‌های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» با زندان روبرو شد.

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.
 
به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.
 این‌ها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئو‌هایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است. 
دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.
 
نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

 
در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آن‌ها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.
 
عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.
 
خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.
 
او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»
 
او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.
 
اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه‌های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.
 
براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.
 
حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود، اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است.

دیگر خبرها

  • برای بیست و پنجمین بار می‌گویم، از لیورپول نپرسید
  • اشغالگران با پایان جنگ در چارچوب هر توافقی با حماس مخالف هستند
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • سرمربی بعدی لیورپول: الان هم می‌توانید تبریک بگویید
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره یک طرح
  • یکی از قابلیت‌های اسپاتیفای بی‌سروصدا پولی شد
  • زبان طنز نیشدار است
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه یکی از مسئولان
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟