Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@13:53:31 GMT

جرایم فضای مجازی در تربت حیدریه در حال افزایش است

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۵۳۵۵۷

جرایم فضای مجازی در تربت حیدریه در حال افزایش است

به گزارش  ایرنا، سرهنگ علی اکبر کیانی روز شنبه در نشست خبری افزود: در تمام کشورها برای استفاده از فضای مجازی از نظر سنی محدودیت هایی در نظر گرفته شده که این فضا در کشور ما نامحدود است و باعث بروز مشکلات بسیار برای خانواده ها شده است. 

وی یکی از مشکلات ناشی از فضای مجازی را افت تحصیلی دانش آموزان عنوان کرد و اظهار داشت: اعتقاد به بسته شدن فضای مجازی نداریم و معتقدیم خانواده ها باید فضای مجازی را  برای فرزندان خود همراه با محدودیت و کنترل مهیا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۳۱۰ معتاد متجاهر در تربت حیدریه جمع آوری شده اند که پس از سه ماه نگهداری تست اعتیاد از آنان گرفته می شود و در صورت مثبت بودن نتیجه آزمایش، نگهداری آنان سه ماه دیگر نیز تمدید می گردد.

سرهنگ کیانی با بیان اینکه ۶۷ درصد سرقت های صورت گرفته در این شهرستان مربوط به معتادان متجاهر است افزود: با جمع آوری معتادان متجاهر از سطح شهر، سرقت ها به هشت درصد کاهش یافت ضمن اینکه از ابتدای امسال فقط از داخل شهر تربت حیدریه حدود ۶۰ کیلو گرم انواع مواد مخدر جمع آوری شده است.

وی همچنین با اشاره به درپیش بودن فصل برداشت زعفران اظهار داشت: یکی از مسایل مهم و نگران کننده، فروش زعفران تقلبی است که پارسال حدود ۶۰ کیلو گرم زعفران تقلبی از مبادی ورودی و داخل شهر کشف شد.

وی گفـت: با توجه به اینکه تربت حیدریه یکی از صادرکنندگان اصلی طلای سرخ در جهان است و از سوی دیگر زعفران تقلبی از خارج کشور وارد این منطقه می شود، تولید کنندگان و دست اندرکاران باید دقت لازم در این زمینه را داشته باشند تا در دام سوء استفاده کنندگان قرار نگیرند.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدیه در ۱۵۰ کیلومتری مشهد واقع است.

۷۰۷۹/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جرایم سایبری تربت حیدریه هفته نیروی انتظامی کشف مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۳۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • ویزیت رایگان ۷۴ سالمند ساکن در سرای سالمندان تربت حیدریه
  • کشف ۵۰ تن رب غیر مجاز در تربت حیدریه
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • واژگونی تانکر حمل سوخت در محور شادمهر به مهنه
  • جرایم قطع درختان در اراک افزایش یافت
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه