Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های استان اصفهان از راه اندازی سیستم الکترونیکی پایش و بازدید دوره‌ای پل‌های استان اصفهان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم،  آرمین حمیدی با اشاره به اینکه پل‌ها به عنوان یکی از انواع مهم ابنیه‌ای فنی راه، نقش مهم و تاثیرگذاری در برقراری تردد روان، در شبکه راه‌ها ایفا می‌کنند، اظهار داشت:  این نقش موثر و مخارج سنگین اجرای انواع ابنیه فنی راه، اهمیت نگهداری دقیق این سازه‌ها را در برابر تردد، شرایط جوی و سایر مخاطرات دو چندان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از گذشته تا به امروز در همه کشورهای توسعه یافته، پایش دائمی و نگهداری برنامه ریزی شده از این سرمایه مهم، همواره مورد توجه بوده و  بخش قابل ملاحظه‌ای از بودجه نگهداری راه‌ها، صرف بررسی، اولویت بندی و تعمیر و نگهداری به موقع پل‌ها می‌شود.

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های استان اصفهان با بیان اینکه در این راستا اقداماتی انجام شده، گفت: تهیه شناسنامه فنی پل، شامل اطلاعات همه ارکان موثر در کارایی پل، به صورت الکترونیکی و نیز تعریف فرایند الکترونیکی نگهداری پل بر اساس استانداردها و ضوابط بین المللی با اهداف جمع آوری اطلاعات شناسنامه‌ای و پایش دائمی وضعیت سلامتی پل‌ها در برنامه اداره نگهداری ابنیه فنی این اداره کل قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: با همکاری کمیته مطالعات و آمار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان و در قالب سامانه ساروج (سازمان الکترونیکی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای)، سیستم مدیریت نگهداری از پل‌ها (BMS) مبتنی بر داده‌های مکانی و تحت وب و قابل اجرا روی گوشی‌های هوشمند پیاده‌سازی شد.

حمیدی ادامه داد: سیستم مدیریت نگهداری از پل در این سامانه، شامل فرم و فرایند تکمیل شناسنامه انواع پل‌ها و زیر سیستم بازدید دوره‌ای از آن است.

وی با  اشاره به اینکه این سیستم قابلیت محاسبه درجه آسیب سازه‌ای و بهره برداری از پل را دارد، اظهار داشت: این سامانه بر اساس آسیب‌های ثبت شده، توانایی تشخیص وضعیتِ پل در قالب درجه بندی خوب، کلی خوب، احتیاطی، بحرانی، فوق بحرانی و وخیم را داراست و  بر اساس شرایط آسیب به پل، توانایی توصیه راهکارهای نگهداری در قالب اقدامات کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را دارد.

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های استان اصفهان تصریح کرد: همچنین با توجه به آسیب‌های ثبت شده، در صورت لزوم پیشنهادات لازم به منظور ایمن سازی، مرمت و تعمیرات، مسدود و خارج از بهره برداری کردن و در بدترین حالت تخریب پل را ارائه می‌کند.

وی افزود: سیستم مدیریت نگهداری پل ارائه شده با استفاده از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات (IT) در فاز اول، سیستم پشتیبانی از تصمیم (DSS) ابتدایی برای مدیران به منظور تعیین اولویت و اختصاص بودجه در تعمیر و نگهداری پل‌ها ارائه شده است.

 حمیدی گفت: در آینده نزدیک  با تجهیز پل‌ها به انواع سنسورهای پایش و تجهیزات مرتبط، جمع آوری آنلاین اطلاعات از وضعیت پل(مانند تجهیزات مبتنی بر پایش آنلاین و نگهداری دقیق‌تر از آن امکان پذیر می‌شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سیستم الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۳۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نفت،  مهدی حیدری با همراهی مدیران و رؤسای ستادی و عملیاتی به‌منظور حل مشکلات و چالش‌های راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار چشمه‌خوش، کارخانه گاز و گاز مایع ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ از این پروژه‌ها بازدید کرد.

وی در بازدید از پروژه‌های توسعه‌ای غرب کشور از نزدیک به بررسی مشکلات و موانع راه‌اندازی این پروژه‌ها پرداخت و بر آمادگی این شرکت برای راه‌اندازی و افتتاح ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و ایستگاه تقویت فشار تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در این بازدید با تأکید بر رفع موانع راه‌اندازی این پروژه‌ها و توجه به ضرورت‌های اقتصادی و محیط زیستی آنها به همکاری همه مدیریت‌ها و بخش‌های مختلف شرکت‌های نفت مناطق مرکزی و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب برای تسریع در راه‌اندازی آنها تا سفر رییس‌جمهور به استان ایلام اشاره کرد.

کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ با هدف جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت میدان‌های چشمه‌خوش، پایدار غرب، دهلران، دانان و آذر همچنین جلوگیری از سوزاندن گاز‌های همراه نفت احداث شده است و افزون بر سودآوری قابل توجه، آثار مثبت محیط زیستی فراوانی برای منطقه به همراه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • راه‌اندازی سکوی مبادله پست کهکلویه و بویراحمد، با همت مضاعفی دنبال شود
  • محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد
  • راه اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی
  • راه‌اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی
  • پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد