Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده هنگ مرزی درگز گفت: اگر ناامنی در سطح جامعه اتفاق بیفتد منشا اصلی آن مرزهاست؛ بنابراین در تلاش هستیم تا با حفظ مرزها، مشکلات و ناامنی های داخل را از بین برده و برای مردم زندگی پر از آرامش و بدون دغدغه ای رقم بزنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مرزدار فرج قنبری در گفتگو با صبح توس؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه نظم و امنیت اظهار کرد: امروز همه ما امنیت و آرامش کشور خود را که در میان شعله های آتش جنگ و ناامنی کشورهای منطقه قرار دارد مدیون خون شهدا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نیروی انتظامی به عنوان پیش قراول سایر نیروهای مسلح، وظیفه تامین نظم و امنیت مرزهای دولت جمهوری اسلامی ایران، روستاها، شهرها و اجتماعات مردمی را به عهده دارد، بنابراین این تشکیلات هر چقدر در ذهن مردم خوب و توانمند ارزیابی شود احساس امنیت و آرامش مردم بیشتر خواهد شد.

فرمانده هنگ مرزی درگز با اشاره به وظایف مختلف نیروی انتظامی عنوان کرد: تامین امنیت مرزها بخشی از وظایف نیروی انتظامی است که توسط سربازان و مرزبانان این کشور انجام می شود؛ هنگ مرزی درگز یک نیروی توانمند با واکنش سریع و در عین حال قانون گرا، مردم محور و ولایت مدار است که با کلیه امکانات و تجهیزات به استیفای حقوق دولت و مرزنشینان و اجرای پروتکل های مرزی می پردازد.

قنبری تشریح کرد: هنگ مرزی درگز با بیش از 300 کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان دارای یک جغرافیای بسیار سخت و طاقت فرسایی است که حوزه سرزمینی آن در سه حوزه فرمانداری شهرستانهای کلات و درگز و قوچان تعریف می شود.

وی ابراز کرد: مرزبانان این مرز و بوم همیشه با مشکلات زیادی در مرز مواجه هستند اما همواره با عشق به ولایت و توکل بر خدا تمام سختی ها را به جان خریده و این سختی ها را بر خود هموار می کنند.

فرمانده هنگ مرزی درگز تصریح کرد: ما معتقدیم اگر ناامنی در سطح جامعه اتفاق بیفتد منشا اصلی آن مرزهاست؛ بنابراین در تلاش هستیم تا با حفظ مرزها، مشکلات و ناامنی های داخل را از بین برده و برای مردم زندگی پر از آرامش و بدون دغدغه ای رقم بزنیم.

قنبری مرزنشینان را مرزبانان اصلی دانست و تاکید کرد: مرزنشین و مرزبان هیچگاه از یکدیگر جدا نیستند و تکمیل کننده نظم و امنیت در مرزها خواهند بود؛ مرزنشینان همیشه پشتیبان واقعی مرزبانان بوده و آنها را در این راه سخت به خوبی کمک و یاری می کنند.

وی عنوان کرد: بخش ویژه و استثنایی ماموریت مرزبانی، دیپلماسی مرزی است که مرزبان با دریافت استوارنامه از وزارت امور خارجه به عنوان مسئول دیپلماسی مرز منصوب می شود؛ مرزبان تنها مسئولی است که می تواند به صورت مستقیم با همتای خود در آن سوی مرز وارد مذاکره شده و در جهت حل و فصل مسائل و اختلافات مرزی، مسائل گمرکی و کنسولی و مسائل ترانزیتی تشکیل جلسه داده و به بررسی مشکلات بپردازد.

فرمانده هنگ مرزی درگز با اشاره به آمار کشفیات در حوزه سرزمینی خود تبیین کرد: کشف 4 قبضه سلاح، 4 کیلوگرم مواد مخدر، 2هزار قرص ترامادول، مهار 13 هزار راس احشام، دستگیری 34 نفر عابر غیر مجاز، 26 لیتر مشروبات الکلی و دستگیری7 نفر شکارچی غیر مجاز بخشی از اقدامات هنگ مرزی درگز است.

قنبری گفت: متاسفانه در مرز آسیب ها و تهدیداتی هم وجود دارد که از جمله مهمترین آنها می توان به عبور غیرمجاز چوپانان برای چرای احشام و مساله قاچاق مواد مخدر و قرص ترامادول اشاره کرد؛ این افراد معمولا در کمین مرزبانان آن سوی مرز گرفتار شده و علاوه بر فاش کردن بسیاری از اطلاعات محرمانه کشور به زندانهای طولانی مدت و بدون بخشش از سوی دستگاه قضایی کشور مقابل محکوم می شوند.

 وی در پایان ضمن تاکید مجدد بر رعایت قوانین مرزی و اعلام هشدار در خصوص قوانین سختگیرانه کشور مقابل خاطرنشان کرد: همه مردم و مسئولین باید دست به دست یکدیگر داده و با توجیه افراد و همنوعان خود، این قبیل مشکلات را به حداقل برسانند، حمایت مردم باعث قوت قلب و دلگرمی مرزداران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید

اگر جایی خواندید که مواد مخدر می‌توانند خطر ابتلا به افسردگی را کاهش دهند، این یک دروغ محض است. در حقیقت یکی از عوارض شایع مصرف مواد مخدر، افسردگی است! رابطه بین مصرف مواد مخدر و افسردگی کاملا پیچیده بوده و نیاز به بررسی جامع دارد.

به گزارش بهداشت نیوز، برخی از مواد مخدر با بروز احتمال افسردگی شدیدتری همراه هستند.

در این محتوا قصد داریم به مهم‌ترین دغدغه شما پاسخ دهیم که عبارت است از:

چه ارتباطی بین مصرف مواد مخدر و افسردگی وجود دارد؟

رابطه بین مصرف مواد مخدر و افسردگی، کاملا پیچیده و البته دوطرفه است. از یک طرف مصرف مواد مخدر می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد و از سویی دیگر افراد مبتلا به افسردگی در معرض خطر سوءمصرف مواد مخدر هستند. بیایید به بررسی این روابط بپردازیم:

تاثیر مصرف مواد مخدر بر افسردگی مصرف مواد مخدر از ۳ طریق بر افسردگی اثر می‌گذارد:

تغییرات شیمیایی در مغز: مواد مخدر می‌توانند تعادل شیمیایی مغز را مختل کرده و باعث کاهش سطح انتقال دهنده‌های عصبی مانند سروتونین و دوپامین شوند که نقش مهمی در تنظیم خلق و خو دارند، این فرایند زمینه ساز ایجاد افسردگی است.

افزایش استرس: مصرف مواد مخدر می‌تواند باعث افزایش استرس و اضطراب شود که این‌ها از عوامل اصلی خطر افسردگی هستند.

مشکلات در زندگی: اعتیاد به مواد مخدر موجب مشکلات زیادی در زندگی فرد مانند مشکلات شغلی، مالی، خانوادگی و اجتماعی خواهد شد که همگی می‌توانند به افسردگی منجر شوند.

تاثیر افسردگی بر مصرف مواد مخدر

افسردگی می‌تواند زمینه سوءمصرف مواد مخدر را از راه‌های زیر افزایش دهد:

خوددرمانی: افراد مبتلا به افسردگی ممکن است برای تسکین علائم خود به مصرف مواد مخدر روی بیاورند.

عدم تمایل به زندگی: احتمال دارد افراد افسرده به دلیل احساس ناامیدی و بی تفاوتی نسبت به زندگی، مصرف مواد مخدر را به عنوان راهی برای فرار از واقعیت تلقی کنند. همچنین آن‌ها معمولا انگیزه کافی را برای زندگی ندارند، نبود انگیزه نیز می‌تواند منجر به مصرف مواد مخدر شود.

چه مواد مخدری بیشترین احتمال را برای افزایش افسردگی دارند؟

مواد مخدر مختلفی می‌توانند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهند. یکی از رایج‌ترین این مواد الکل است. از عوارض مصرف بیش از حد الکل، افسردگی است. الکل تعادل انتقال دهنده‌های عصبی در مغز را مختل کرده و منجر به بروز علائم افسردگی می‌شود. مصرف مواد افیونی هم مانند هروئین، کدئین و اکسی کدون می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد. مواد افیونی باعث کند شدن سیستم عصبی مرکزی و ایجاد احساس غم و ناامیدی می‌شوند. این باعث می‌شود ترک قطعی این مواد مانند ترک قطعی هروئین چالش‌های مضاعفی داشته باشد.

متاسفانه مصرف ماری جوانا، به ویژه در افراد جوان، خطر ابتلا به افسردگی را افزایش خواهد داد. یکی از عوارض مصرف، علائم روان پریشی مانند توهم و هذیان بوده که احتمالا منجر به افسردگی خواهند شد.

از عوارض مصرف کردن کوکائین افسردگی است. کوکائین موجب ایجاد علائم روان پریشی و افسردگی خواهد شد.

مصرف آمفتامین‌ها مانند شیشه و ریتالین نیز می‌تواند خطر بروز افسردگی را افزایش دهد. آمفتامین‌ها موجب اضطراب، بی خوابی و تحریک پذیری و در نهایت افسردگی خواهند شد.

چگونه مصرف مواد مخدر می‌تواند روی سلامت روانی تأثیر بگذارد؟

مصرف مواد مخدر با تغییر در عملکرد مغز، می‌تواند بر سلامت روان تأثیر بگذارند. با مصرف مواد مخدر تعادل انتقال دهنده‌های عصبی مانند سروتونین، دوپامین و نوراپی نفرین در مغز مختل می‌شود. این امر منجر به بروز علائم افسردگی، اضطراب و سایر اختلالات روانپزشکی خواهد شد.

همچنین مصرف مواد مخدر به سلول‌های مغزی آسیب رسانده و منجر به مشکلات حافظه، تمرکز و یادگیری می‌شود. علاوه بر مواد مذکور مواد مخدر باعث افزایش سطح استرس در بدن شده و استرس مزمن خطر ابتلا به اختلالات روانپزشکی را افزایش خواهد داد.

معمولا مواد مخدر منجر به اختلالات سلامت روان از قبیل اختلالات خلقی، اختلالات روانپریشی، اختلالات شناختی، اختلالات اضطرابی و اختلالات شخصیت می‌شود. همچنین مصرف مواد مخدر می‌تواند به توهم، هذیان و افکار خود کشی نیز بیانجامد.

چگونه می‌توان مشکلات افسردگی ناشی از مواد مخدر را درمان کرد؟

درمان افسردگی ناشی از مواد مخدر به عوامل مختلفی مانند شدت افسردگی، نوع ماده مخدر مصرفی و سابقه سلامت روان فرد بستگی دارد. اما به طور کلی، بهبود این نوع افسردگی شامل ترکیبی از درمان‌های روانشناختی و دارویی است که باید حتما توسط متخصصین سلامت روان که در حوزه اعتیاد نیز آموزش دیده‌اند، انجام شود. در اینصورت ترک اعتیاد روانی فرد انجام شده و برای همیشه از شر مواد مخدر خلاص می‌شود. روش‌های درمان اختلالات افسردگی ناشی از مواد مخدر به شرح زیر است:

درمان‌های روانشناختی

یکی از رایج‌ترین رویکرد‌های روانشناختی برای ترک اعتیاد افراد، درمان شناختی رفتاری (CBT) است. در این نوع درمان روانشناس ترک اعتیاد به افراد کمک خواهد کرد تا افکار و رفتار‌های منفی خود را که به افسردگی آن‌ها دامن می‌زند، شناسایی و تغییر دهند.

درمان بین فردی (IPT) یکی دیگر از روش‌های ترک اعتیاد روانی است که به افراد کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی خود را بهبود بخشند و روابط خود را با دیگران تقویت کنند.

درمان روان پویشی نیز ممکن است با توجه به ویژگی‌های بیمار انجام شود. این نوع درمان به افراد کمک می‌کند تا ریشه‌های افسردگی را در تجربیات گذشته خود کشف و سپس آن‌ها را حل کنند.

لازم به ذکر است که ترک مقوله‌ای پیچیده بوده و توصیه متخصصین اعتیاد این است که به هیچ عنوان برای درمان خود به تنهایی اقدام نکنید. یافتن یک مرکز ترک معتبر و دارای مجوز می‌تواند فرایند درمان را برای شما ایمن کرده و باعث شود تا بدون درد و خماری این مسیر را طی کنید.

درمان‌های دارویی

تجویز دارو‌های ضد افسردگی و تثبیت کننده خلق و خوی مناسب توسط روانپزشک ترک اعتیاد، همگام با پیش بردن جلسات روان درمانی می‌تواند در ترک روانی اعتیاد شما موثر باشد.

تغییر سبک زندگی

ورزش منظم، تغذیه سالم، خواب کافی و اجتناب از مصرف مواد مخدر از جمله کار‌هایی هستند که انجام آن‌ها می‌تواند به بهبود افسردگی ناشی از مصرف مواد مخدر کمک کند.

یادتان باشد که درمان افسردگی ناشی از مواد مخدر به زمان و تلاش نیاز دارد. برای این کار شما باید اراده کنید و سپس به دنبال کمک حرفه‌ای و پزشکی باشد. فراموش نکنید که فرد افسرده، ممکن است انگیزه لازم را برای گام برداشتن نداشته باشد، بنابراین حمایت حرفه‌ای و اجتماعی در این زمینه بسیار مهم است. در این راستا شما عزیزان می‌توانید از بهترین روانشناسان و روانپزشکان ترک برای درمان افسردگی خود بهره بگیرید.

دیگر خبرها

  • کشف مواد مخدر شیشه در مرز ارومیه
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان
  • خرده‌فروشی مواد مخدر معضلی جدی در کنارک
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • ۱۵ متهم تحت تعقیب در خرمشهر بازداشت شدند
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • فرار ناکام ده‌ها مرد اوکراینی از مرزها برای اجتناب از جنگ
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • کشف هروئین از معده قاچاقچیان در جهرم
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان