Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سید محمدعلی مصطفوی افزود: تا زمانی که مصرف آب بهینه سازی نشده باشد و تداوم روش‌های غلط و تامین آب از هرجایی صورت گیرد، صحیح نیست.

وی افزود: انتقال آب ازخلیج فارس باید ارزیابی شود که با چه قیمتی صورت گیرد و فاکتورهای آن چیست؟ اینکه انتقال آب از یک حوضه به حوضه ای دیگر صورت گیرد درجای خود پذیرفته است، اما باید مشخص شود انتقال آب به چه میزان انجام می شود و در واقع به چه قیمتی صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مصطفوی اضافه کرد: امروزه در سطح جهان ابتداء برای برطرف کردن هدر رفت آب، بد مصرفی و سوء مصرف آب اقدام شود و در آخر چنانچه نتیجه ای حاصل نشد، برای انتقال آب اقدام  شود. در کشورهم باید ابتداء بر مدیریت مصرف صحیح و جلوگیری از هدر رفت آب تاکید شود، سپس اقدام های دیگر به اجرا گذاشته شود.

مدیرکل دفتر حفاظت و بهره برداری منابع آب زیرزمینی شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: اکنون باید دید در مناطقی که قرار است انتقال آب انجام شود، بد مصرفی‌ها اصلاح شده  و برای تحقق این مهم،  مدیریت مصرف صحیح باید پیاده شود و نیز هدر رفت آب مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی خاطرنشان ساخت: تازمانی که این امور محقق نشده، انتقال آب، مصرف بیشتر را دامن خواهدزد و این درست نیست.

مصطفوی افزود: براساس مصوبه های شورای عالی آب، صنایع می بایست از پساب و آب نامتعارف برای فعالیت‌های صنعتی خود بهره گیرند نه آنکه برای آنها به هرقیمتی انتقال آب انجام شود.

این مقام مسئول یادآور شد: ژاپن تا ۱۲ بار از آب استفاده مجدد دارند و در ایران می توان این طرح را در سراسر کشور به اجرا گذاشت و ازنتایج آن استفاده کرد و بهتر است به جای انتخاب کارآسان کاردرست را انجام داد.

وزارت نیرو در تلاش است کار انتقال آب از خلیج فارس به خراسان های جنوبی، مرکزی و شمالی و استان سمنان را به مرحله اجرا در آورد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایران ژاپن خلیج فارس استان سمنان خلیج فارس منابع آب زیرزمینی انتقال آب مدیریت منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۶۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/کردستان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و گفت: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

اکبر محمدی صبح امروز ۸ اردیبهشت در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کردستان اظهار کرد: برنامه رشد اقتصادی استان براساس شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) ابلاغی مقام معظم رهبری باید با محوریت استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی، نیروی جوان تحصیل‌کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و در جهت تحقق احکام برنامه تهیه و اجرا شود.

 وی، افزود: شیوه‌های و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان از جمله در حوزه صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت و تأمین مالی مشاغل خرد، شناسایی و با هدف بهبود فضای کسب و کار در برنامه رشد اقتصادی استان مورد توجه خاص قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و ادامه داد: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

محمدی عنوان کرد: فشار اقتصادی بر مردم، دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگویی باید منجر به تولید و افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

 وی‌ به ساختارهای مورد نیاز در تحقق شعار سال هم اشاره کرد و گفت: ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال باید مورد توجه قرار گیرد. رشد تولید با مشارکت مردم اصلی‌ترین برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به منظور اجرای شعار سال است.

وی خاطرنشان کرد: تعیین مسائل مهم و اولویت های استان، تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، تدوین برنامه عملیاتی بر اساس محتوی مدل مفهومی، طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی و توسعه و انعقاد تفاهم نامه چهار جانبه استاندار، سازمان، رئیس دستگاه و دستگاه ناظر از برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به منظور تحقق شعار سال است.

وی اعلام کرد که شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته در مجموع ۳۴ دستور کار با ۱۰۰ مصوبه داشته که بیش از ۷۰ درصد آن اجرایی شده و ۳۰ درصد هم در حال اجراست.

محمدی خاطرنشان کرد: ۵ مصوبه از این تعداد مربوط به کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری، ۳۰ مصوبه کارگروه امور زیربنایی، ۳۹ مصوبه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری، ۴ مصوبه کارگروه خانواده و ۲۲ مصوبه فرابخشی بوده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جایگزینی یک‌سوم آب مصرفی صنایع یزد با آب نامتعارف
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • ویژگی مخفی در آیفون شما؛ از این ویدیوها خبر دارید؟
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد