Web Analytics Made Easy - Statcounter

این در حالی است که با ایمن کردن شهرها از لحاظ ترافیک و تردد می‌توان تصادفات را کاهش داد و حتی مرگ و میز درون‌شهری را به صفر رساند. در شهرهای استان ۴۹ نقطه حادثه‌خیز خاص وجود دارد که همیشه محل تصادفات منجر به جرح و فوت هستند و لازم است اصلاح شوند تا تعداد تصادفات نیز کاهش یابد. البته در برخی شهرها همانند دورود، به دلیل نبود کمربندی، شاهد ورود کامیون‌ها و خودروهای سنگین به داخل شهر و وقوع تصادفات هستیم که لازم است این مهم نیز مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقاط حادثه‌خیز شهرها 

رئیس پلیس راهور لرستان در مورد تعداد نقاط حادثه‌خیز در شهرهای این استان می‌گوید: در شهرهای استان ۴۹ نقطه حادثه‌خیز خاص داریم، اما با وقوع سیل فروردین، این نقاط بیشتر هم شده‌اند. سرهنگ «مرتضی چغلوند» می‌افزاید: نمونه این نقاط پل‌های کمالوند و اناری در خرم‌آباد هستند که جزو حادثه‌خیزترین نقاط شهر خرم‌آباد شده‌اند و گره‌های ترافیکی ایجادشده در آنها باعث تراکم و گسترش گره‌های ترافیکی شهر و ایجاد نقاط حادثه‌خیز دیگر شده است.

وی به تعداد تصادفات درون‌شهری اشاره و اظهار می‌کند: تعداد تصادفات درون‌شهری در ۵ ماه نخست سال جاری ۳۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است، اما در شهریورماه تعداد تصادفات نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۶۳ درصدی همراه بود. سرهنگ چغلوند می‌گوید: در نیمه اول سال جاری تصادفات درون‌شهری افزایش داشت اما درصدد هستیم تعداد آنها را در نیمه دوم سال مهار کنیم تا روند کاهشی داشته باشد.

عوامل تاثیرگذار بر تصادفات درون‌شهری

سرهنگ چغلوند به عوامل تاثیرگذار بر وقوع تصادفات درون‌شهری اشاره و بیان می‌کند: مهم‌ترین عامل تصادفات درون‌شهری انسان است. منظور فقط راننده خودرو نیست بلکه عابرپیاده، دوچرخه‌سوار و موتورسوار هم در این دسته عوامل قرار می‌گیرند. این مقام مسئول ادامه می‌دهد: از عابران پیاده بیشتر کودکان و سالمندان آسیب می‌بینند و این نشان‌دهنده این است که تعدادی از خانواده‌ها کوتاهی می‌کنند. ۵۰ درصد مشکل هم به سازمان‌های مسئول برمی‌گردد که خدمات و آموزش‌های لازم را به عابران ارائه نمی‌دهند و گذرگاه‌های پیاده را ایمن نمی‌کنند.

رئیس پلیس راهور لرستان می‌گوید: عابر باید از یک محل امن عبور کند، یعنی حین عبور بتواند هم توقف و دوباره با ایمنی کامل عبور کند. پل عابر هست، اما گذرگاه ایمن وجود دارند که عابر از طریق آن از خیابان عبور کند. عابر از هر جا که دلش بخواهد، عبور می‌کند. خانواده‌ها باید در این زمینه کمک کنند. وی اظهار می‌کند: آنچه اولویت دارد، ایمنی گذرگاه‌های عابر پیاده است، هر چند احداث پل‌های روگذر و نصب پله‌برقی نیز باید در دستور کار قرار گیرد. خط‌کشی معابر هم می‌تواند به کاهش تصادفات کمک کند.

خرم‌آباد و دورود با بیشترین تعداد تصادفات

رئیس پلیس راهور لرستان درباره میزان وقوع تصادفات در شهرهای استان می‌گوید: بیشترین تعداد تصادفات درون‌شهری لرستان در خرم‌آباد رخ می‌دهد چون مرکز استان است و جمعیتی آن زیاد است. وی می‌افزاید: در شهر دورود هم تعداد تصادفات به دلیل نبود کمربندی ایمن بسیار بالاست. نبود کمربندی باعث شده است کامیون‌ها و خودروهای سنگین از داخل شهر عبور کنند و تصادفات فراوانی رخ دهد. سرهنگ چغلوند اظهار می‌کند: اگر ضلع‌های تصادفی را از ورودی شهرها حذف کنیم یا کاهش دهیم، خود به خود امنیت ترافیکی ایجاد می‌شود.

این مسئول می‌گوید: تردد کامیون‌ها در شهرها برای مردم تهدید است. اگر کامیون‌ها عبور نکنند، از لحاظ اقتصادی متضرر می‌شویم و عبور هم که می‌کنند، باعث وقوع تصادف می‌شوند. با احداث کمربندی می‌توان این خودروها را هدایت کرد تا مردم با ایمنی بیشتری در شهرها تردد کنند.

انسان؛ مهم‌ترین عامل تصادفات 

استاندار لرستان نیز در این زمینه بیان می‌کند: باید نقاط اصلی و تاثیرگذار در تصادفات و عوامل وقوع تصادف در هر نقطه مشخص شود و پس از آن اقدامات لازم برای اصلاح صورت گیرد. «موسی خادمی» ادامه می‌دهد: انسان مهم‌ترین عامل وقوع تصادفات است. باید عوامل تسهیل‌کننده تصادف شناسایی شود و برای جلوگیری از وقوع تصادف اقدامات لازم صورت گیرد. همچنین باید علائم و تابلوهای ایمنی در محورهای حادثه‌خیز آشکار باشند.

وی می‌گوید: برای کاهش تصادفات درون‌شهری باید با همکاری پلیس، شهرداری و سایر دستگاه‌ها نقاط حادثه‌خیز و عوامل وقوع سوانح را شناسایی کرد و برای اصلاح و رفع مشکلات در این زمینه بر اساس برنامه‌ریزی اقدامات لازم را انجام داد. استاندار در ادامه به استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در مدیریت شهری اشاره و اظهار می‌کند: برای نصب دوربین‌های کنترل‌کننده باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد. به عبارتی، باید نصب دوربین‌ها را به بخش خصوصی سپرد و هزینه آن را از محل جریمه‌ها پرداخت کرد.

کد خبر 457669 برچسب‌ها استان لرستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۷۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد گفت: در این کلان‌شهر طرحی با هدف توسعه استفاده شهروندان مشهدی از موتور سیکلتی برقی کلید خورده است.

جعفر شمس با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین روز از نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سوخت ناوگان حمل‌ونقل درون شهری یکی از مهم‌ترین موضوعات حمل‌ونقل درون شهری است.

وی افزود: در تمام کشور مشکلاتی برای سوخت خودروها وجود دارد که این مشکل هیچ ارتباطی به شهرداری ندارد و متولی توزیع سوخت وزارت نفت وشرکت پخش فرآورده‌های نفتی است.

مدیر عامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد در ادامه گفت: وظیفه شهرداری ایجاد سامانه‌های محلی برای ثبت اطلاعات پیمایش خودروها و ارسال اطلاعات درست برای شرکت پخش فرآورده‌های نفتی است.

شمس با بیان اینکه کارکرد این سامانه به این صورت است که سوخت بر اساس عملکرد ناوگان واریز شود، اظهار داشت: تمام کلان‌شهرها سامانه محلی خودشان را به مراتب با دقت بیشتری دارا هستند و قابلیت پاسخگویی بیشتری برای راننده‌های آن شهر راه‌اندازی شده است.

وی تصریح کرد: موضوعی که در این ارتباط باید پیگیری شود، بارنامه‌های درون شهری است که اگر بر اساس قانون‌های سامانه ارسال و صحت اطلاعات تصحیح شود، مشکل رانندگان برطرف خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد گفت: در این کلان‌شهر طرحی با هدف توسعه استفاده شهروندان مشهدی از موتور سیکلتی برقی کلید خورده است، قبلاً موتور به صورت قسطی بدون پیش پرداخت با نرخ چهار درصد به شهروندان ارائه می‌شد اما در طرح پیکار برای موتورهای کار کرده درصد نرخ سود از چهار درصد به صفر درصد و مدت اقساط از ۲۴ ماه به ۳۶ ماه رسیده است که این طرح با استقبال خوبی همراه شد و تقریباً کل ظرفیت پیش‌بینی شده در کمتر از هفت روز پر شد و انشاالله واگذاری موتورها از هفته آینده شروع خواهد شد.

کد خبر 749952

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۵۰ درصدی جذب ورزشکار در هیأت بولینگ و بیلیارد لرستان
  • افزایش ۲۵۰ درصدی جذب ورزشکار در هیأت بولینگ و بیلیارد لرستان+مصاحبه
  • مشکل تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • مشکلی برای تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • هیچ گونه مشکلی برای تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • هجوم هواداران خردسال به محل تمرین استقلال
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد