Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تحلیلگر مسائل منطقه گفت: تظاهرات اخیر عراق یک فتنه سازمان یافته آمریکایی، صهیونیستی و وهابی است که هدف آن ناکارآمد جلوه دادن و ساقط کردن دولت وقت عراق است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن هانی زاده تحلیلگر مسائل منطقه در گفتگو با خبرنگار راه آرمان اظهار داشت: تظاهرات اخیر در عراق برآیند توافق سه رژیم شرور جهانی و منطقه ای آمریکا، اسرائیل و عربستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از آنجایی که مراسم اربعین حسینی همه ساله با شکوه بیشتری نسبت به سال قبل برگزار می شود بنابراین این سه رژیم مدت هاست که این حرکت پرشور انسانی را رصد می کنند و در صدد کمرنگ کردن آن هستند.

هانی زاده عنوان کرد: نگرانی عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی این است که این پدیده انسانی بزرگ به تقویت محور مقاومت منجر شود و منافع مشترک آن ها مورد تهدید قرار گیرد.

این کارشناس مسائل منطقه ابراز داشت: از سوی دیگر موضع گیری دولت عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق در برابر ایران و مقاومت در برابر آمریکا برای کاهش روابط با تهران، آمریکا را مصمم برای براندازی دولت وقت عراق کرده است.

وی یادآور شد: به دنبال این اهداف در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی از مدت ها پیش آمریکا برنامه ریزی هایی برای جلوگیری از برپایی مراسم اربعین حسینی طرح ریزی کرده است.

هانی زاده ادامه داد: آمریکا توسط عوامل داخلی خود یعنی حزب منحله بعث، از شیعیان داعی که به شیعیان سفارتخانه معروف هستند برای سازماندهی جوانان عراقی با هدف مبارزه با فساد و رانت خواری همچنین طرح مطالبات مشروع برای حضور در خیابان ها و تظاهرات استفاده کرده است.

حزب بعث و شیعیان لائیک عامل به خشونت کشیدن اعتراضات عراق

این تحلیلگر مسائل منطقه مطرح کرد: پشت پرده این حوادث عوامل مشکوک حزب بعث و شیعیان لائیک قرار دارند در نتیجه برخی از مطالبات مشروع را منحرف کرده و در نهایت سبب به خشونت کشاندن این تظاهرات شدند تا دولت عادل عبدالمهدی را ناکارآمد نشان دهند.

وی افزود: بنابراین این تظاهرات یک فتنه سازمان یافته آمریکایی، صهیونیستی و وهابی است که هدف آن ناکارآمد جلوه دادن و ساقط کردن دولت وقت عراق است لازم به ذکر است اگر این فتنه به پایان نرسد امکان دارد تا اربعین حسینی به طول انجامد و این مراسم پرشور را تحت تاثیر قرار دهد.

هانی زاده با اشاره به نقش سفارتخانه های آمریکا و انگلیس در هدایت این اعتراضات به خبرنگار ما گفت: از آنجایی که طرح مطالبات یک ملت مشروع است، اما در جریان این اعتراضات سردادن شعارهای انحرافی، توهین به مرجعیت و متهم ساختن ایران به مداخله گری، انحراف در بیان مطالبات ایجاد کرد.

این کارشناس مسائل منطقه بیان داشت: موضع گیری رسانه های غربی و عربی در بزرگنمایی این اختشاشات و صدور بیانیه هایی در محکومیت دولت عراق نشان می دهد که استکبار جهانی در پشت پرده این حوادث قرار دارند.

وی با بیان نقش آفرینی عربستان سعودی در جهت دهی به این اعتراضات، تصریح کرد: عربستان با تامین منابع مالی مورد نیاز این اختشاشات سعی در ناکارآمد نشان دادن دولت عادل عبدالمهدی و در نهایت سقوط آن دارد.

هانی زاده در پایان تاکید کرد: دست های پشت پرده عربستان در بحران های عراق اکنون آشکار شده است و نقش آفرینی این رژیم ظالم به همراه استکبار جهانی در وقوع حوادث عراق بر همگان مشهود است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۷۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض

همزمان با تشدید جنگ اسرائیل در غزه و ناکامی در اجرای قطعنامه آتش بس و مذاکرات سیاسی برای دستیابی به توافق میان اسرائیل و حماس، آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا پس از سفر به چین به عربستان سعودی می رود.

به گزارش ایرنا، رسانه آمریکایی اکسیوس روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از دو مقام آمریکایی و یک مقام عرب گزارش داد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفرش به چین، این هفته قصد دارد به عربستان سعودی سفر کند.

به گفته این منابع، انتظار می رود بلینکن در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد که ۲۸ تا ۲۹ آوریل (۹ و ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳)  در ریاض برگزار می شود، شرکت کند.

بلینکن همچنین با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی و دیگر رهبران منطقه ای دیدار خواهد کرد.

دولت بایدن به کار به سمت یک توافق بالقوه که می تواند راه را برای عادی سازی روابط عربستان با اسرائیل هموار کند، ادامه می دهد، اما اکثر مقامات آمریکایی آن را یک رویا تلقی می کنند.

مقامات آمریکایی می گویند بلینکن همچنین در نظر دارد با سفر به سرزمین های اشغالی,  با بنیامین نتانیاهو  نخست وزیر اسرائیل  و دیگر مقامات ارشد این رژیم دیدار کند.

بلینکن هفته گذشته در دیدار با رهبران یهودی-آمریکایی گفت که امیدوار است در اواخر آوریل یا اوایل ماه می در اسرائیل باشد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، سفر برنامه ریزی شده خود به عربستان سعودی را سه هفته پیش به دلیل آسیب به قفسه سینه و شکسته شدن یک دنده اش، به تعویق انداخت.

انتظار می رفت سالیوان با ولیعهد عربستان دیدار کند تا پیش نویس معاهده دفاعی آمریکا و عربستان سعودی و تفاهمات مربوط به حمایت واشنگتن از برنامه هسته ای غیرنظامی عربستان را مورد بحث قرار دهد.

مقامات آمریکایی  امیدوارند این توافقنامه ها بتواند راه را برای عادی سازی روابط با اسرائیل هموار کند و به توافقی دوجانبه با سعودی ها برسند و به طور بالقوه آن را به نتانیاهو ارائه کنند، که یکی از شرایط توافق، تعهد به راهکار دو کشوری باشد.

در این صورت، نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می شود: اگر موافقت کند، می تواند یک توافق صلح  با عربستان سعودی را به دست آورد. اگر او نه بگوید، ممکن است به عنوان یک مرد  مخالف جلوه کند و حمایت باقی مانده از سوی آمریکا را  از دست بدهد.

با ادامه جنگ اسرائیل و حماس و چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اذعان می کنند که شانس بسیار کمی برای دستیابی به توافقنامه عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل وجود دارد.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راه کاردو کشور متعهد شود.

به نظر نمی رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند و او نه تنها با راهکار  دو کشوری مخالف است، بلکه صرفاً ایده اجازه دادن به تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره غزه پس از جنگ را رد می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بلینکن : سعودی ها همچنان مایل به عادی سازی روابط با اسرائیل هستند بلینکن باز هم راهیِ اسرائیل می شود

دیگر خبرها

  • تصویر کمتر دیده شده سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم
  • حامد بهداد و سحر دولتشاهی بهم رسیدند
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • تمرکز ایران برای تبدیل شدن به بازیگر اصلی گازی منطقه/ از تمدید قرارداد گاز عراق تا تکمیل ساخت خط لوله صلح
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد
  • شیلات و کشاورزی رکورددار افزایش سرمایه‌گذاری در قشم