Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@20:45:35 GMT

کمالوندی:گام‌های بعدی در راه است

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۵۸۶۵۷

مراسم افتتاحیه دوره آموزشی حقوق هسته ای ۱۳ مهرماه ۱۳۹۸ با حضور مسئولان و متخصصان حقوقی در سالن دکتر حسابی سازمان انرژی اتمی ایران برگزار شد. این دوره که بدنبال هماهنگی های بعمل آمده با اتحادیه اروپا برگزار می شود به مدت ۵ روز ادامه خواهد داشت. ناطقان: در افتتاحیه این دوره بهروز کمالوندی معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس، کیجو نوروانتو سفیر فنلاند در ایران و استفان کلمنت، رییس هیئت اتحادیه اروپا در سازمان های بین المللی سخنرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این مراسم بهروز کمالوندی با تأکید بر برنامه همکاری بین ایران و اتحادیه اروپا، تمرکز بر ایمنی هسته ای و پروژه‌های مربوطه و برگزاری ۳ دوره سمینار سطح بالای ایران و اتحادیه اروپا اظهار داشت: علیرغم تمامی معضلات و مشکلات، با هدف بهبود همکاری ها و تبادل اطلاعات در راستای اجرای پروژه های مربوط به ضمیمه سوم برنامه جامع اقدام مشترک(برجام) همکاری ها ادامه دارد.

وی برگزاری دوره‌های حقوقی و تخصصی را نقطه عطفی دانست و ادامه داد: برگزاری این دوره‌ها در راستای تبادل اطلاعات حقوقی مربوطه بسیار مهم است و به ویژه در ارتباط با موضوع حل معضل خلع سلاح بسیار حایز اهمیت می باشد.

معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس ادامه داد: در سطح بین المللی حقوق هسته‌ای باید واجد الزاماتی به مثابه قانون اساسی جهانی باشد، به گونه ای که برای همه کشورها حقوق و تکالیفی مشابه و بدون تبعیض قائل باشد. از جمله این موارد خلع سلاح بعنوان خواسته جهانی است که جهان را در ابهام و آینده تاریکی فروبرده است.

کمالوندی سپس افزود: شعار ما آن طوری که رهبری معظم فرموده‌اند فناوری هسته ای برای همه و سلاح هسته ای برای هیچکس است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به تحولات اخیر، تصمیم ایران بر کاهش بخشی از تعهدات برجامی، بعد از یک صبر استراتژیک یکساله در پاسخ به اقدام یک طرفه خروج آمریکا از توافق و بمنظور ایجاد توازن بین حقوق و تعهدات صورت گرفته است که در صورت عملکرد مشابه طرف مقابل ایران آماده بازگشت بوده و در غیر اینصورت کاهش تعهدات، تداوم خواهد داشت.

دوره ۵ روزه حقوق هسته ای با سخنرانی‌هایی در حوزه حقوق هسته ای و مباحثی چون حفاظت در برابر اشعه و ایمنی هسته ای، چارچوب های ملی و بین المللی ایمنی هسته ای، کنوانسیون حفاظت فیزیکی از مواد هسته ای، تهیه پیش نویس قوانین هسته ای، کنوانسیون های بین المللی و اصول مسئولیت در موضوع هسته ای، چرخه سوخت هسته ای و اقتصادی انرژی هسته ای ادامه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، مدرسین دوره از صاحب نظران حقوق هسته ای در سطح آژانس بین المللی انرژی اتمی و اتحادیه اروپا برگزیده شده‌اند. منبع: ایسنا برچسب ها: کمالوندی ، گام های بعدی ، ایران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کمالوندی گام های بعدی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۸۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اذعان به اینکه همه کشورهای عضو این بلوک، روسیه را «تهدید» اصلی علیه قاره اروپا نمی‌دانند، گفت که حتی برخی مسکو را «کشور دوست» می‌دانند و این خطرناک است!

بورل با اشاره به اینکه در روابط و امور جهانی، شاهد تقابل بیشتر و همکاری کمتر است، گفت: وقتی پای ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و جنگ اوکراین به میان می‌آید، برخی کشورها تمایلی به تبعیت از بروکسل ندارند!

وی مدعی شد: امروز پوتین برای همه ما تهدیدی است که موجودیت ما را به خطر می‌اندازد. اگر پوتین در اوکراین موفق شود، آنجا متوقف نخواهد شد. پیروزی روسیه، امنیت اروپا را تضعیف خواهد کرد. با این حال، در اتحادیه اروپا همه چنین نظری ندارند!

دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا اضافه کرد: برخی اعضای شورای اروپا می‌گویند که «نه، روسیه تهدیدی وجودی نیست. دست کم از نظر من اینطور نیست و شخصاً روسیه را دوست خوبی می‌دانم»! در اتحادیه‌ای که اجماع در آن حکمرانی می‌کند، سیاست‌های ما در قبال روسیه همواره با تنها یک رای مخالف «تهدید» می‌شود و همان یک رای کافی است!

اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، چندین دور تحریم علیه مسکو اعمال کرده است. با این حال، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان و رابرت فیکو، همتای اسلواکیایی او از ارسال سلاح به اوکراین خودداری و بر حل و فصل دیپلماتیک جنگ تاکید کرده‌اند.

بوداپست همچنین ماه‌ها مانع تصویب بسته کمک ۵۴ میلیارد دلاری اتحادیه اروپا برای اوکراین شد اما در نهایت اوربان در فوریه امسال، مجبور به موافقت شد و وتوی خود را پس گرفت!

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اوایل هفته یک بار دیگر درباره احتمال اعزام نیرو از ناتو به اوکراین صحبت کرد و مدعی شد که «بقای اروپا در معرض خطر قرار دارد.»

کد خبر 6097025

دیگر خبرها

  • کمالوندی: ما به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیستیم
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • غربی‌ها علاقه‌مند به روابط نزدیک ایران و روسیه نیستند/ اسرائیل مخالف صنعت هسته‌ای ایران است
  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود