Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ واردکنندگان خودرو در نامه‌ای به موحدی کرمانی از او خواسته‌اند به مشکلشان رسیدگی کند. موحدی کرمانی نیز در نامه‌ای به دولت و قوه قضاییه نوشته خلاف بین اتفاق افتاده و باید با متخلفان برخورد کند. مهمتر از این سوال که چه دلیلی داشته که واردکنندگان به موحدی کرمانی نامه بزنند، این بوده که آیت الله موحدی کرمانی با کدام تخصص متوجه شده که تخلفی صورت گرفته و باید رسیدگی شود؟ و اساسا اینکه خطیب نماز جمعه تهران چرا باید در موضوع واردات خودرو دخالت کند؟


واردات خودرو به داستانی عجیب در ایران تبدیل شده است؛ زمانی ماجرای واردات غیر قانونی خودرو مطرح بود و از دل آن، تخلفات عظیمی همچون پرونده عظام خودرو بیرون آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی دیگر واردات ممنوع شد و بخش عظیمی از خودروها در کمرگ خاک خوردند. مدتی بعد مصوبات تغییر کرد و دولت اعلام کرد واردکنندگان می‌توانند خودروهایشان را ترخیص کنند این بار اما وارد کنندگان قبول نکردند! آنها معتقدند اگر با این شرایط اقدام به ترخیص خودروهایشان کنند، ضرر کرده‌اند.

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو می‌گوید: همچنان ۶ هزار دستگاه خودرو در گمرک‌های کشور هستند که ترخیص نشده‌اند و در این مدت نیز از میان ۶۷۰۰ دستگاه خودرویی که ترخیص شد، نزدیک به ۵۰۰۰ مورد، شماره‌گذاری شده‌اند.

به گفته دبیر انجمن واردکنندگان خودرو قیمت خودروهای وارداتی کاهشی است و تا ۳۰ درصد در بازار افت کرده که دلیل آن نیز به رکود و ترخیص ۶۷۰۰ دستگاه است و تنها در صورت افزایش نرخ ارز قیمت‌ها رشد خواهند کرد.

مهدی دادفر دبیر انجمن خودروسازان در گفت‌گو با رویداد۲۴ می‌گوید: پس از دو سال و نیم هنوز ۶ هزار خودرو در گمرک‌ها بلاتکلیف هستند زیرا تنها یک بار اجازه ترخیص داده شد و به قدری مدت همان یکبار هم محدود بود و عدم هماهنگی وجود داشت که عملا کاری از پیش نرفت.

دادفر می‌گوید: خودرویی که دو سال پیش خریداری شده و در گمرک رسیده باید به دست مصرف کننده برسد و این موضوع لطمه‌ای به تولید داخل نمی‌زند، اما برخی می‌گویند اگر ترخیص انجام نشود، این خودرو‌ها را به حراج می‌گذارند و تحویل سازمان اموال تملیکی می‌دهند تا این سازمان خودروها را به قیمت اندک بفروشد؟

 دبیر انجمن خودروسازان می‌گوید: از زمانی که ۶۷۰۰ خودرو از گمرک‌ها ترخیص شده، قیمت خودرو‌های وارداتی نیز کاهش پیدا کرده است؛ به عنوان مثال سانتافه از ۱ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان به ۷۸۰ میلیون تومان و میتسوبیشی از ۸۵۰ میلیون به ۶۵۰ میلیون رسیده است.

دبیر انجمن خودروسازان در گفت‌وگوی خود با رویداد۲۴ از مکاتبه با آیت‌الله موحدی کرمانی خطیب نماز جمعه تهران خبر می‌دهد و می‌گوید: نامه‌ای نوشتیم و رونوشت آن را نیز به قوه قضاییه و وزارت صمت ارسال کردیم. آقای موحدی کرمانی در پاسخ ما گفت «چناچه فرد یا افرادی در زمانی که ورود خودرو به کشور ممنوع نبوده نسبت به ورود خودرو اقدام کرده‌اند و مشکل قضایی نیز نداشته و دولت اجازه ترخیص خودروی آن‌ها را از گمرک نداده و دلیل موجهی هم نداشته، خلاف شرع بَین کرده و تضییع در حقوق مردم بوده و مخالفت با احکام اسلام و زیر پا گذاشتن انفاس است و صاحب ضرر و آسیب به خودرو‌ها نیز شده بنابراین باید پس از محاسبه ضرر و زیان وارده و کسر آن از حقوق گمرکی بلافاصله اجازه ترخیص خودرو‌ها را بدهند.»

او می‌گوید: موحدی کرمانی از رئیس قوه قضاییه خواستند تا در مدتی محدود از سوی دولت موجبات جبران خسارت فراهم شود و در صورت عدم تمکین موضوع به دادستان کل کشور ارائه شود تا با متخلفان در هر رده و مقامی که هستند به جرم اخلال در نظم عمومی کشور و تضییع حقوق ملت به عنوان اخلال در اقتصاد کشور برخورد صورت گیرد و اگر در زمان ممنوعیت ورود خودرو به کشور خودرویی وارد و از گمرکات ترخیص شده است، با دستور هر مقامی که بوده برخورد جدی صورت گیرد و خودروی ترخیص شده مصادره و با افراد متخلف نیز برخورد قانونی شود.

دادفر ادامه می‌دهد: این در حالی است که ما به دنبال اخذ ضرر و زیان از دولت نیستیم و همه مکاتبات در خصوص ترخیص سرمایه‌های مردم بوده است البته اگر خلافی از سوی فردی صورت گرفته باید برخورد قضایی صورت گیرد.

به گزارش رویداد۲۴ این سوال وجود دارد که چه دلیلی داشته که واردکنندگان به موحدی کرمانی نامه بزنند و آیت الله موحدی کرمانی با کدام تخصص متوجه شده که تخلفی صورت گرفته و باید رسیدگی شود؟ و اساسا اینکه خطیب نماز جمعه تهران چرا باید در موضوع واردات خودرو دخالت کند؟

برچسب ها: آیت الله موحدی کرمانی ، واردکنندگان خودرو

منبع: خرداد

کلیدواژه: آیت الله موحدی کرمانی واردکنندگان خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۰۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی

تین نیوز

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علیرضا زاکانی پیرامون آخرین وضعیت تاکسی های برقی اظهار کرد: تاکسی های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خود مالکی قراردادها درحال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

بر اساس گزارش سایت شهر، زاکانی ادامه داد: درحال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودروی برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • بلاتکلیفی فعالان بازار برنج
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی از پارکینگ در کیش اجرا شد
  • ترخیص دویست و هشتاد وسیله نقلیه توقیفی از پارکینگ
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • خبر مهم برای مشمولان طرح کالابرگ فجرانه؛ مدل جدید در راه است؟
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند