Web Analytics Made Easy - Statcounter

فربد فخرآبادی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره دستاوردهای دانش‌‌‌‌بنیان واحد قزوین گفت: خودروی برقی کوآدرو شامل طراحی و ساخت پلتفرم قابل تولید انبوه خودرو برقی سایز کوچک که در تعریف استاندارد ملی به نام کوادریسایکل شناخته می‌شود تعریف شده است که دارای وزن کمتر از 400 کیلوگرم بدون پک باتری و توان بیشینه قوای محرکه 15 کیلو وات خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره ویژگی‌‌های خودروی برقی کوآدرو تشریح کرد: از مشخصات اصلی این طرح حجم کوچک خودرو است که معادل یک سوم خودروهای سواری بوده و قابلیت پارک آسان و مانوری بالا را داراست. سرعت بیشینه آن با توجه به نیاز شهری تعیین و برد بیشینه آن با هربار شارژ بیش از میانگین سفرهای شهری در کلان شهرها خواهد بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در ادامه اظهار کرد: مزایای خودرو برقی سایز کوچک، کاهش آلودگی زیست محیطی ناشی از خودرو‌‌های احتراق داخلی، کم‌‌‌‌‌کردن بار ترافیکی در کلان شهرها، آسودگی مصرف‌‌‌کننده در هنگام رانندگی و پارک خودرو بوده و بومی‌‌‌سازی فناوری مرتبط با خودروهای برقی در کشور نیازمند زیرساخت لازم جهت تولید خودروهای برقی است.

وی خاطر نشان کرد: ربات متحرک صنعتی با بازو از دیگر محصولات دانش‌‌بنیان واحد قزوین بوده که دارای یک پایه متحرک چهار چرخ همه جانبه با سرعت 8.1 متر برثانیه، دارای بازو با 5 درجه آزادی برای برداشتن و گذاشتن 700 گرم بار، بهترین سیستم کامپیوتری هشت هسته‌‌‌ای با توانایی پردازش به روش‌‌‌‌‌‌‌های هوشمند یادگیری عمیق، سیستم مکانیکی و الکترونیکی کنترل ربات 100 درصد ساخت مرکز تحقیقات مکاترونیک واحد قزوین بوده که برمبنای نرم‌‌افزارهای کنترل خودکار هوشمند ( بینایی ، راهبری و کنترل بازو) توسط مرکز تحقیقات مکاترونیک واحد قزوین MRL طراحی شده است.

فخرآبادی درباره مزایای ربات متحرک صنعتی تصریح کرد: ربات متحرک صنعتی قیمت مناسب‌‌‌‌‌تری نسبت به نمونه خارجی دارد که شامل چرخش 240 درجه، پایه‌‌های اتوماتیک جهت ایمنی کاربر، حمل نفر تا 150 کیلوگرم، دارای پیجر جهت هشدار به کاربر، دارای میکروسوئیچ جهت تضمین منطقه امن است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین درباره ویژگی‌‌‌های ربات‌‌های نظامی و امدادگر یادآور شد: جستجوی مصدومین، یافتن سریع‌‌ترین مسیر رسیدن به مصدوم از میان آوار، بازرسی فنی ساختمان، شناسایی اشیاء خطرناک و مشکوک، حمل تجهیزات نظامی به صورت خودکار در ابعاد کوچک، حمل و جا‌‌‌‌به‌‌‌‌جایی مین، تشخیص و جابجایی مواد قابل انفجار از ویژگی‌‌های ربات‌‌های نظامی و امدادگر است.

وی درباره ویژگی‌‌‌‌‌های ربات دلتا به عنوان دیگر محصول دانش‌‌‌‌‌‌بنیان واحد قزوین گفت: طراحی و ساخت سیستم رباتیک ربات دلتا از نوع چرخشی با سه درجه آزادی با قابلیت سیستم بینایی، تشخیص اجسام و تخمین سرعت، ابعاد و موقعیت و حمل آنها به نقطه تعیین شده است.

فخرآبادی متذکر شد: ربات آتش‌‌‌نشان دیگر محصول طراحی و ساخت ربات آتش‌‌نشان با توانایی نزدیک شدن، حضور محدود در نزدیکی آتش برای کمک به اطفای حریق بوده همچنین محصولات نرم‌‌‌افزاری و بازی‌‌های رایانه‌‌ای نمونه‌‌ای از طرح‌‌های در دست اقدام است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین تاکید کرد: ویلچر ایستا نمونه‌ای از انجام تمامی حرکت‌‌ها به صورت برقی، قابلیت تغییر وضعیت بیمار از حالت نشسته به ایستاده و خوابیده، قابلیت تنظیم ارتفاع در وضعیت‌‌‌های مختلف، قابلیت دریافت فرمان صوتی و سخنگو بودن، قابلیت مسیریابی از روی نقشه از ویژگی‌‌های منحصر به فرد این ویلچر محسوب می‌‌شود.

انتهای پیام/

188 / 167 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین فربد فخرآبادی ربات متحرک صنعتی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محبوب علیلو روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، با تاکید بر اینکه دستگاه قضائی با برهم زنندگان امنیت و آسایش مردم به شدت برخورد می کند، افزود: طرح برخورد با خودروهای شوتی و آلوده کننده صوتی با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، انتظام بخشی و جلوگیری از بروز تخلفات و هنجارشکنی در سطح کلانشهر تبریز به ویژه در مناطقی از جمله شهرک ولی عصر، رشدیه، ائل گلی و مرزداران به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی اظهار کرد: به منظور برخورد با خودروهای هنجارشکن که با دستکاری اگزوز و تولید صداهای ناهنجار و یا نصب انواع کیت های تولید صدا در اگزوز خودرو باعث تولید و ایجاد آلودگی شنیداری و دیداری شده و با انجام حرکات مخاطره آمیز زمینه نارضایتی شهروندان و سلب آسایش عمومی و بی نظمی در معابر را به وجود می آورند، دستورات مقتضی صادر و به مبادی اجرایی ابلاغ شده است.

به گفته محبوب علیلو، با پیگیری های انجام شده در اجرای طرح یاد شده، نتایج مطلوب و رضایت شهروندان حاصل شده است.

وی ادامه داد: در قالب اجرای این طرح از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۳۱ دستگاه انواع خودرو که با نصب تجهیزات و دستکاری غیرمتعارف وسیله نقیله خود اقدام به ایجاد آلودگی صوتی و مزاحمت برای شهروندان می کردند، در سطح شهر تبریز به پارکینگ منتقل و با تحویل پلاک تعمیری و اعمال قانون، خودرو به وضعیت استاندارد برگشت داده شده است.

محبوب علیلو افزود: برای صیانت از حقوق عامه تعداد ۴۲۰ فقره اعمال قانون نسبت به تخلفاتی همچون آلودگی صوتی و موارد دستکاری شده در تبریز انجام پذیرفته و اجرای این طرح تا رسیدن به وضعیت مطلوب ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به خودروهایی که در معابر به ویژه بزرگراه ها و اتوبان ها خلاف جهت تردد می کنند، گفت: حرکت خلاف جهت و نیز دنده عقب خودروها در اغلب مواقع حادثه آفرین شده و خسارات جانی و مالی متوجه شهروندان می کند که در این خصوص پلیس راهنمایی و رانندگی باید بدون اغماض این گونه خودروها را توقیف کند و برخورد لازم قانونی با رانندگان مربوطه به عمل آورد.

کد خبر 6092431

دیگر خبرها

  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند