Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-امروز عادل عبدالمهدی پس از اعلام موضع آیت الله سیستانی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که "دولت خود را ملزم به ارائه برنامه‌های عملی و به کار گرفتن تمام توان خود برای کاهش رنج شهروندان و بهبود خدمات و فراهم کردن فرصت‌های شغلی می‌داند و از دو قوه مقننه و قضائیه می‌خواهد با تمام اختیارات خود با دولت همکاری مشترک داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

شهرهای مختلف عراق از جمله بغداد، پایتخت، از سه روز پیش صحنه اعتراضات گسترده‌ای بود. این اعتراضات تاکنون به کشته شدن دست کم ۶۰ نفر و مجروح شدن ۳۴ نفر منجر شد. درپی این اعتراضات یکی از سوال‌ها مهم این بود که مرجع عالی شیعیان عراق چه موضعی در این باره اتخاذ می‌کند


بالاخره این اعتراضات و سرکوب گسترده آن روز جمعه با واکنش آیت الله سیستانی روبه رو شد. موضع آیت‌الله سیستانی از سوی حجت الاسلام و المسلمین «احمد صافی» نماینده ایشان در نماز جمعه کربلا اعلام شد.


آیت الله سیستانی خشونت‌ها از طرف نیروهای امنیتی و تظاهرات کنندگان را محکوم کرده است. او خواستار "اقدامات جدی در راه اصلاحات و مبارزه با فساد" شد. آیت الله سیستانی از "سهمیه بندی و رابطه بازی در اداره کشور" انتقاد کرد.


آیت الله سیستانی هشدار داد "اصلاحات یک ضرورت غیر قابل اجتناب است و اگر نشانه‌های درخواست آن برای مدتی کاهش یابد، در زمان دیگری و این بار با قدرت و گستره بیشتری باز خواهد گشت."


او از قوای سه گانه عراق خواست " اقدامات عملی واضح در راه اصلاحات واقعی اتخاذ کنند."


آیت الله سیستانی پیشنهاد خود در سال ۲۰۱۵ همزمان با اعتراض مردمی علیه فساد را دوباره مطرح کرد. براساس آن پیشنهاد "یک کمیته از برخی افراد شناخته شده در تخصص‌های ذی ربط و از خارج از جریان‌های حاکم که دارای اعتبار بوده و به کارآمدی عالی و پاکدستی کامل معروف هستند، تشکیل گردد و برای تعیین اقدامات مورد نیاز در راه مبارزه با فساد و تحقق اصلاحات مورد نظر مکلف شود. "


آیت الله سیستانی همچنین نسبت به پیامدهای " خطرناک استفاده از خشونت و خشونت متقابل در جنبش اعتراضی کنونی" هشدار داد.


مرجع عالی شیعیان عراق از قدرت معنوی بسیار زیادی در این کشور برخوردار است، ورود او به بسیار از تنش‌ها و درگیری‌ها در عراق خاتمه داده است. از جمله ورودهای موثر ایشان می‌توان به بحران نجف در سال ۲۰۰۴ و حمله داعش به این کشور می توان اشاره کرد.


او مواضع اصولی خود را در قبال تحولات سیاسی عراق و منطقه همیشه حفظ کرده است. آیت الله سیستانی فرایندهای سیاسی را کاملا زیر نظر دارد و هرگاه احساس کند که خطر در کمین منافع ملی عراق است به موضوعات ورود پیدا می‌کند. او تلاش می‌کند همیشه حد فاصل دولت و ملت قرار گیرد و این دو را بهم نزدیک کند.


او همیشه به دنبال پیشگیری از خشونت و حفظ امنیت عراق بوده است. آیت الله سیستانی در سال‌های اخیر بارها نسبت به گسترش فساد در اداره امور کشور هشدار داده است، اما این هشدارها کمتر از سوی سیاستمداران مورد توجه قرار گرفته است.


با اعلام موضع آیت الله سیسستانی درباره تحولات اخیر عراق از روز گذشته آتش خشونت‌ها فروکش کرده است و حالا نوبت دولت عادل عبدالمهدی است که به اصلاح امور بپردازد.

بیشتر بخوانید: واکاوی گفتمان سیاسی آیت الله سید علی سیستانی 

نخست وزیر عراق از موضع آیت الله سیستانی استقبال کرد

واکنش عبدالمهدی به موضع آیت الله سیستانی

اعتراضات ضد دولتی در عراق چهار روز است که در جریان است. این اعتراضات تاکنون بیش از ۶۰ کشته داشته است. انگیزه اصلی معترضان، مقابله با فساد در کشور است. اما در این بین سوء استفاده‌های سیاسی نیز از اعتراضات صورت گرفته است.


عادل عبدل‌المهدی نخست وزیر عراق در اولین سخنرانی خود از آغاز اعتراضات وعده داد به نگرانی‌های معترضان پاسخ خواهد داد، اما هشدار داد که هیچ " راه‌حل معجزه‌آمیزی" برای مشکلات عراق وجود ندارد.


نخست وزیر عراق گفت که از نیروهای امنیتی کاملا حمایت می‌کند و تاکید کرد که در مواجهه با معترضان "از استانداردهای بین‌المللی" پیروی خواهد کرد.

اما امروز عادل عبدالمهدی پس از اعلام موضع آیت الله سیستانی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که "دولت خود را ملزم به ارائه برنامه‌های عملی و به کار گرفتن تمام توان خود برای کاهش رنج شهروندان و بهبود خدمات و فراهم کردن فرصت‌های شغلی می‌داند و از دو قوه مقننه و قضائیه می‌خواهد با تمام اختیارات خود با دولت همکاری مشترک داشته باشند."


او به تجلیل از موضع آیت الله سیستانی پرداخت و گفت: «مرجعیت دینی بار دیگر ثابت کرد که قوت قلب و مشعلی است که مسیر هدایتگری را در روزهای دشوار روشن می‌کند.»

او از گروه‌های سیاسی نیز خواست با دیگر گروه‌ها و دولت برای تامین شرایط اصلاحات همکاری کنند.

نخست وزیر عراق همچنین دستور لغو ممنوعیت آمد و شد در بغداد را از پنج صبح امروز (شنبه) پنج اکتبر صادر کرد.

طرح ترور آیت الله سیستانی؟

در همین حال روز جمعه همزمان با اعلام موضع آیت الله سیستانی شبکه خبری المیادین لبنان از خنثی شدن طرح ترور آیت الله سیستان مرجع بزرگ شیعیان عراق خبر داد. المیادین این خبر را به نقل از استاندار نجف اعلام کرد، اما منابع معتبرآن را تائید نکردند.


خبر خنثی سازی طرح ترور آیت الله سیستانی در ایران بازتاب وسیعی یافت و رسانه‌های مختلف این خبر را منتشر و حتی برخی به تحلیل آن پرداختند.


شبکه العالم وابسته به ایران نیز این خبر را به نقل از استاندار نجف اعلام کرد، این شبکه همچنین گزارش داد که اعضای این گروه قصد کشاندن اعتراضات اخیر به سمت دفتر آیت الله سیستانی را داشته اند.


اما ظاهرا این خبر اعتبار زیادی ندارد و هیچ گروهی قصد ترور آیت الله سیستانی را نداشته است. منابع مطلع می‌گویند این خبر ناشی از سوء برداشتی از سخنان لؤی الیاسری استاندار نجف بوده است.


هدف اصلی اعتراضات در عراق مقابله با فساد بوده است، اما از همان ابتدا حواشی سیاسی زیادی حول آن شکل گرفت. شعارهای ضد ایرانی معدودی از معترضان و در خواست استعفای دولت ازجمله حاشیه‌های سیاسی آن بوده است.

فرارو

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۱۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زالو درمان می‌کند؟

به گزارش خبرآنلاین، تقریبا همه با «زالو درمانی» آشنا هستیم و بسیار در این مورد شنیده‌ایم یا خود نیز این روش درمانی را امتحان کرده‌ایم. اصولا آیا زالو درمانی، درمان است؟ آیا مورد تایید علم روز پزشکی است؟ عوارض دارد یا خیر؟

ایسنا در گزارشی نوشت: بشر قرن بیست و یکم بیش از هر زمان دیگری در تاریخ به دنبال ارتقاء سطح کیفیت زیست فردی و اجتماعی‌ست. سطح رفاه ارتقاء یافته و همین امر علی‌رغم تمامی مواهبش دارای مشکلاتی جدی نیز هست. امروزه دخالت بیمار در نوع انتخاب روش درمان و مصرف دارو به معضلی تبدیل شده که خسارات جبران‌ناپذیری به همراه دارد. از عمل‌های زیبایی گرفته تا درمان‌های متنوع و مختلف سنتی و طب گیاهی آنقدر در این روزها شایع شده که لزوم شناخت و آگاهی از شرایط درمانی یا برعکس، آسیب‌رسان بسیاری از این روش‌ها بیش از پیش نمود یافته است. از اینرو در شماره‌هایی سریالی به اطلاع‌رسانی در خصوص پرکاربردترین روش‌های درمانی از این دست خواهیم پرداخت.

تقریبا همه با «زالو درمانی» آشنا هستیم و بسیار در این مورد شنیده‌ایم یا خود نیز این روش درمانی را امتحان کرده‌ایم. اصولا آیا زالو درمانی، درمان است؟ آیا مورد تایید علم روز پزشکی است؟ عوارض دارد یا خیر؟

این روزها خبرهایی مبنی بر انتقال بیماری‌هایی نظیر هپاتیت و ایدز از طریق زالو درمانی شایع شده است. اهمیت این موضوع ما را بر آن داشت تا در این خصوص با دکتر مریم مقیمی متخصص طب سنتی گفت‌وگو کنیم که در ادامه می‌خوانید:

در آغاز گفت‌وگو درباره مبنای علمی زالودرمانی و این که در علم پزشکی چه قدر مورد تایید است، بفرمایید؟

اکثر کشورهای دنیا از زالودرمانی استفاده می‌کنند. اگر کسی بخواهد مطمئن شود، کلمه leech therapy را سایت‌های معتبر پزشکی مثل google scholar و pubmed جستجو کند، می‌بیند که چه قدر مقالات در طب رایج در زمینه زالو درمانی در بسیاری از کشورهای دنیا نوشته شده است.

تاثیرات زالو درمانی در مکانیسم بدن چگونه است؟

زالو مواد زائد در خون را می‌مکد. همچنین در بزاق‌ زالو موادی وجود دارد که تا مدتی در بدن می‌ماند و مانع از لخته شدن خون می‌شود. در کشورهای دیگر بیشتر در پیوندهای پوستی و جراحی‌ها از زالودرمانی استفاده می‌شود تا مانع لخته شدن خون شود و عمل پیوند به درستی صورت بگیرد. در طب سنتی ایرانی علاوه بر موارد بالا، در موارد دیگری هم از زالودرمانی استفاده می‌شود. یکی از این موارد خارج کردن مواد زائد از یک موضع است. برای مثال کسی که جوش صورت دارد بعد از پاکسازی کلی بدن و استفاده از داروهای خوراکی ممکن است در موضع‌هایی از صورت هنوز جوش باقی مانده باشد، روی آن مواضع زالو می‌گذاریم، تا زالو آن موضع را از مواد زائد پاک کند. البته مریض باید شرایط لازم مانند نداشتن کم‌خونی و توانایی انجام آن را داشته باشد.

در بسیاری از موارد مریض با علامت سردرد به ما مراجعه می‌کند در اینجا درمان ما فقط زالو درمانی نیست. یعنی اول پاکسازی کلی بدن انجام می‌دهیم تا مواد زائد به طور کامل از بدن پاک شود. سپس برای فردی که سردرد دارد پشت گوش‌اش زالو می‌گذاریم تا زالو مواد زائدی که در پاکسازی کلی از بدن خارج نشده است از موضع سر خارج کند. زالو معمولا تا شعاع ۲۰ سانتی خود را پاکسازی می‌کند. بنابراین برای پاکسازی موضع‌ای از زالو استفاده می‌کنیم. خیلی‌ها فکر می‌کنند بسیاری از بیماری‌ها فقط با زالو درمانی، درمان می‌شود. اما این گونه نیست قبل از زالو درمانی یک پاکسازی قوی به طور معمول لازم است بعد زالو را روی آن موضع قرار می‌دهیم تا اگر ماده‌ای باقی مانده باشد آن موضع پاکسازی شود.

درباره بیماری‌های دیگری که می‌توان از زالو درمانی برای آن‌ها استفاده کرد توضیح دهید؟

برای انواع مختلف بیماری‌های پوستی، سردردها، مشکلات چشمی، دیابت یا کسانی که مشکل عروقی دارند معمولا بعد از پاکسازی کلی، از زالو درمانی استفاده می‌کنیم. برای مثال فردی که در اثر دیابت چشم‌اش دچار مشکل شده بعد از پاکسازی کلی و کنترل دیابت، زالودرمانی هم می‌توانیم در ناحیه چشم‌اش انجام دهیم.

زالودرمانی قدم اول و تنها قدم ما برای درمان نیست. کارهای مختلفی انجام می‌دهیم که یکی از آن‌ها زالو درمانی است.

کسانی که در قسمت‌های مختلف بدن‌شان مشکل عروقی دارند. برای مثال کسانی که زخم پای دیابتی دارند. برای این افراد در ابتدا قند را کنترل می‌کنیم، پاکسازی کامل را انجام می‌دهیم زخم را اگر بافت مرده داشته باشد حتما بافت مرده باید خارج شود. یک زخم تمیز را علاو بر این که درمان‌های موضعی انجام می‌دهیم برای خون رسانی بهتر زالو درمانی هم انجام می‌دهیم. چرا که یکی از مشکلاتی که در دیابت داریم عدم خون رسانی خوب است.

همان‌طور که قبلا هم گفتم زالودرمانی قدم اول و تنها قدم ما برای درمان نیست. کارهای مختلفی انجام می‌دهیم که یکی از آن‌ها زالو درمانی است. خیلی وقت‌ها در گرفتگی‌های عروق قلبی و بیمارهای قلبی مریض اول باید به پزشک متخصص قلب مراجعه کند تا موارد اورژانسی رد شود. اگر دکتر قلب داروهاش را داد بیمار داروهای پزشک قلب‌اش را مصرف می‌کند. افرادی که گرفتگی عروق دارند می‌توانیم در کنار طب رایج، زالو درمانی هم روی قفسه سینه برای آن‌ها انجام دهیم تا کمک کند خون رسانی عروق بیشتر شود و مشکل گرفتگی عروق حل شود.

چه کسانی نمی‌توانند از زالو درمانی استفاده کنند؟

بستگی به شرایط بیمار دارد. برای کسانی که به شدت از زالو می‌ترسند زالو درمانی را توصیه نمی‌کنیم، حتی اگر برای او مفید باشد. به خاطر وحشتی که دارد ممکن است زالو برایش مضر هم باشد. ما قوَت را با توجه به شرایط مزاج و نبض مریض می‌سنجیم کسی که نیرو و توانایی خوبی داشته باشد و کم‌خونی نداشته باشد معمولا می‌تواند از زالو درمانی استفاده کند.

اهمیت سن افراد در زالودرمانی چیست؟

سن افراد مهم است. برای مثال برای نوزادان معمولا زالو درمانی انجام نمی‌دهیم یا در افرادی که خیلی پیر هستند و در اثر کهولت سن بسیار کم توان باشند ممکن است نتوانیم از زالو درمانی استفاده کنیم. بنابراین در این افراد، معمولا از راه‌های درمانی دیگر استفاده می‌کنیم بنابراین اگر لازم باشد و فرد توانایی انجام آن را داشته باشد زالو درمانی را انجام می‌دهیم .در بچه‌های ۲سال به بالا اگر ضرورت داشته باشد انجام می‌دهیم.

برای کسانی که به شدت از زالو می‌ترسند زالو درمانی را توصیه نمی‌کنیم، حتی اگر برای او مفید باشد. به خاطر وحشتی که دارد ممکن است زالو برایش مضر هم باشد.

افراد مسنی که مشکلات واریس دارند زالو درمانی مفید است؟

زالو درمانی یکی از راههای درمان‌ واریس است. منتها در قدم اول پاکسازی کلی انجام می‌دهیم. بعد مریض ۱۰ یا ۲۰ روز داروهاش را که استفاده کرد زالو درمانی را شروع می‌کنیم. در سنین بالا بستگی به قوت مریض و تشخیص پزشک دارد. اگر مریض کم خونی دارد یا قوت لازم را ندارد. معمولا برای این افراد زالو درمانی انجام نمی‌دهیم سعی می‌کنیم ازدرمان‌های دیگری استفاده کنیم.

شایعاتی وجود دارد که بیماری‌های ایدز و هپاتیت از طریق زالودرمانی انتقال می‌یابد؟

زالو درمانی اگر در مراکز پزشکی معتبر انجام شود، هر زالو برای یک نفر استفاده می‌شود. بعد از این‌که زالو خون را مکید و کارش تمام شد جلوی چشم بیمار از بین می رود. این گونه نیست که زالو نگهداری شود و برای کس دیگری استفاده شود. در صورتی باعث انتقال بیماری‌های خونی می‌شود که یک زالو برای چند نفر استفاده شود. این موضوع ممکن است در مراکزی که معتبر نیستند و افرادی که تحصیلات لازم را ندارند یا اطلاعات نداشته باشند یا صرف مسائل مالی بیایند یک زالو را برای چند نفر استفاده کنند، باعث انتقال بیماری شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901301

دیگر خبرها

  • واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام
  • اسناد ساواک درباره‌ی همسر حاج آقا مصطفی خمینی چه می‌گویند؟
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • انتشار اسناد ساواک درباره بازرسی از همسر سیدمصطفی خمینی
  • غذا دادن غیراصولی منجر به افزایش سگ‌های پرسه‌زن می‌شود
  • توضیحات اصولی درباره انتخاب سرمربیان، VAR و جانشین مطهری
  • شادی سیستانی ها ٰ؛ آب هیرمند سیستان را اینگونه زیبا کرد | تصاویر
  • زالو درمان می‌کند؟