Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:19:30 GMT

ملکه تپانچه در سرزمین سامورایی

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۱۸۸۲

ملکه تپانچه در سرزمین سامورایی

کمیته جهانی تیراندازی پیش از آغاز رقابت‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو، نام ۱۰ ورزشکار برتر حاضر در این رویداد را از کشورهای امارات، استرالیا، اوکراین، کره جنوبی، هندوستان، اسلواکی، چین، نیوزلند و ایران معرفی کرده است. در این گزارش از «ساره جوانمردی» ملی‌پوش کشورمان با لقب «ملکه تپانچه» یاد شده است.

موفق‌ترین زن ورزشکار ایران در حالی از سوی کمیته جهانی تیراندازی مورد تمجید قرار گرفته است که ۲ مدال طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو و برنز المپیک ۲۰۱۲ لندن را در کارنامه ورزشی خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در سال ۲۰۱۸ مدال طلا قهرمانی جهان را در مسابقات جهانی آلمان کسب کرد.

جوانمردی با کسب ۲ مدال طلا بازی‌های ۲۰۱۴ اینچئون برترین ورزشکار زن قاره کهن لقب گرفت.

«ساره جوانمردی» سهمیه حضور خود را در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو قطعی کرده و یکی از شانس‌های مدال طلا در این آوردگاه به شمار می‌رود. وی در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: از کسب افتخار و مدال جهانی هیچگاه خسته نمی‌شوم و انگیزه‌ام پس از هر مسابقه بیش از پیش می‌شود و این شیوه از برخورد با موفقیت موجب شده تا برنامه‌ریزی برای پارالمپیک ۲۰۲۴ یکی از چشم‌اندازهای مهم زندگیم باشد. البته این چشم اندازها گام به گام است.

جوانمردی سابقه پرچمداری کاروان ایران را نیز دارد. وی در این زمینه عنوان کرد: در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا پرچمدار کاروان اعزامی ایران به اندونزی بودم و این یک افتخار بزرگ به شمار می‌رود اما با توجه به آنکه ورزشکاران پرافتخارتر از من در کاروان اعزامی با پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو وجود دارد، آنان برای این عنوان شایسته‌تر هستند.

جوانمردی که قرار است با لقب «ملکه تپانچه» در سرزمین سامورایی‌ها هنرنمایی کند در تیرماه سال ۱۳۹۳ و در روز نخست مسابقات تیراندازی قهرمانی جهان در آلمان، با کسب امتیاز ۱۹۵، ۶امتیاز به عنوان قهرمانی جهان دست یافت.

دارنده مدال برنز پارالمپیک ۲۰۱۲ لندن به غیر از ورزش در عرصه‌های علمی و شغلی نیز یک زن فعال به شمار می‌رود. وی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی از دانشگاه شیراز دارد  و هم اکنون نیز در اداره ورزش و جوانان استان فارس مشغول به خدمت است.

البته فعالیت‌های او در کنش‌های اجتماعی نیز چشمگیر است. دارنده مدال طلای پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو  آبان‌ماه سال ۱۳۹۷ برای کمک به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه مدال‌های خود را به حراج گذاشت.

جوانمردی در اینچئون و جاکارتا مدال طلا را هدف گرفت

جوانمردی که در سال ۲۰۱۴ به این انتخاب به عنوان برترین زن ورزشکار قاره کهن انتخاب شد در این زمینه می‌گوید: پس از وقوع این حادثه و زمانی که دیدم جامعه ورزش کشور برای کمک به مردم زلزله زده دست به کار شدند و هر یک به نوع خود کاری را انجام می‌دهند من هم تصمیم گرفتم ارزشمندترین مدالم یعنی یعنی مدال طلای بازی‌های المپیک ریو را به نفع مردم آسیب دیده در این حادثه تلخ به فروش بگذارم.

کمتر از یکسال دیگر جوانمردی به ژاپن سفر می‌کند تا برای سومین بار در پارالمپیک‌ها با برترین‌های این رشته در جهان مبارزه کند. وی همچنین تا چند روز دیگر به سیدنی استرالیا می‌رود تا در مسابقات قهرمانی جهان این رشته در استرالیا شرکت کند. مسابقاتی که حکم انتخابی پارالمپیک برای تیراندازان معلول دارد. جوانمردی پیش از این سهمیه حضور در این رقابت‌ها را کسب کرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فدراسیون جانبازان پارالمپیک تیراندازی سیدنی ساره جوانمردی توکیو ۲۰۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزش ایران برای بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس زمانی شکل گرفت که تیم ملی والیبال نشسته مردان ایران ازحضور در مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان اسلوونی و قهرمانی در آن رقابت ها، اولین سهمیه ورزش جانبازان وتوان یابان ایران برای این بازی ها را کسب کرد.

گلبال هم آخرین رشته ای بود که وارد این کاروان شد. البته سهمیه تیم ملی گلبال ایران آبان سال گذشته با قهرمانی در مسابقات آسیا پاسفیک به دست آمد اما همین چند روز پیش بود که مسئولان کمیته ملی پارالمپیک بر اساس بررسی های انجام شده در راستای سیاست کیفی گرایی خود، با اعزام این تیم به پاریس موافقت کردند.پ

بدین ترتیب گلبال به عنوان دومین رشته تیمی وارد کاروان ورزش ایران شد در حالیکه پیش از آن ورش جانبازان و توان یابان ایران در سایر رشته ها صاحب سهمیه های انفرادی شده بودند.

ترکیب کاروان ایران برای المپیک پاریس تا به امروز: ۳۸ سهمیه شامل ۲۵ سهمیه مردان و ۱۳ سهمیه بانوان در ۸ رشته

۳۸ سهمیه در ۸ رشته

در مجموع تا به امروز ۳۸ سهمیه بازی های پارالمپیک پاریس از آنِ ورزش جانبازان وتوان یابان ایران شده است. این سهمیه ها در ۸ رشته پارادوومیدانی، پاراتیراندازی، پاراتیروکمان، پاراشنا و پاراتکواندو (انفرادی) و والیبال نشسته و گلبال (تیمی) به دست آمده است.

از مجموع این سهمیه ها، ۲۵ سهمیه در بخش مردان و ۱۳ سهیمه در بخش بانوان است.

وضعیت کاروان ایران برای حضور در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس به این شرح است:

پارادوومیدانی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۱۶ سهمیه (۳ سهمیه دربخش بانوان و ۱۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان - فرانسه
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: مهدی اولاد ( ۲ سهمیه پرتاب وزنه و دیسک)، علی پیروج ( نیزه)، سجاد نیک پرست (نیزه)، سعید افروز (نیزه)، علیرضا مختاری (وزنه)، رشید مسجدی (وزنه)، الناز دارابیان (دیسک)، الهام صالحی (وزنه)، هاشمیه متقیان _نیزه)، امان اله پاپی (نیزه)، امیر خسروانی (پرش طول)، علی اصغر جوانمردی (وزنه) یاسین خسروانی (وزنه) هادی کائیدی (وزنه) سجاد محمدیان (وزنه) و صادق بیت سیاح (نیزه)

پاراتیراندازی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۶ سهمیه (۵ سهمیه در بخش بانوان و یک سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: نسرین شاهیP۲، زهرا غلامزاده R۹ و سید محمد رضا میرشفیعیP۴ ( امارات) همراه با فائزه احمدیP۴ ، ساره جوانمردی P۲، رقیه شجاعیR۲ (هانگژو)

پاراتیروکمان

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۷ سهمیه (۳ سهمیه در بخش بانوان و ۴ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و تورنمنت انتخابی جهان
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: هادی نوری، علی سینا منشازاده، فرزانه عسگری و مریم یاورپور (کامپوند) محمد رضا عرب عامری و سمیه رحیمی (ریکرو)- (امارات)، غلامرضا رحیمی (ریکرو) - (تورنمنت جهانی)

پاراتکواندو
* تعداد سهمیه های کسب شده: ۵ سهمیه (۲ سهمیه در بخش بانوان و ۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی و انتخابی منطقه آسیا
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: سعید صادقیان پور (۶۳- کیلو)، علیرضا بخت ( ۸۰- کیلو)، حامد حق شناس ( ۸۰+ کیلو)، مریم عبداله پور ( ۴۷- کیلو) - (رنکینگ)، آیلار جامی(۵۲کیلو) -(انتخابی منطقه آسیا)

پاراشنا

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۲ سهمیه (هر دو سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی نژاد

والیبال نشسته

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهانی بوسنی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

گلبال

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه:مسابقات ۲۰۲۳ قهرمانی اسیا پاسفیک - هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

به جز پاروزنه برداری و پاراتنیس روی میز، سهمیه پارالمپیک در سایر رشته ها به کشور اختصاص پیدا می کنه نه ورزشکار

مسافران منتظر در کاروان پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، بر خلاف المپیک و شیوه توزیع سهمیه برای این بازی ها، سهمیه های توزیعی برای بازی های پارالمپیک به کشور اختصاص پیدا می کند نه ورزشکار؛ در واقع تنها در دو رشته پاراوزنه برداری و پاراتنیس روی میز است که ورزشکار صاحب سهمیه می شود. در سایر رشته سهمیه از طریق ورزشکار برای کشور ثبت می شود. همین مسئله وضعیت ورزشکاران صاحب سهمیه برای اعزام را مبهم کرده است.

در رشته های والیبال نشسته و گلبال که ترکیب تیم اعزامی باید از طریق سرمربی و براساس فهرست اولیه اعلام شده، مشخص شود. در سایر رشته ها هم ارزیابی مسئولان بر مبنای رکوردگیری ها یا عملکرد در مسابقات مختلف، مبنای تعیین ورزشکار اعزامی قرار می گیرد. چه بسا ورزشکاری با وجود کسب سهمیه نتواند مجوز اعزام بگیرد و ورزشکاری که اصلا در کسب سهمیه نقشی نداشته، جایگزین او در ترکیب کاروان ایران شود.

سهمیه های جدید پشت درِ کاروان پارالمپیک

هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک ۸ تا ۱۷ شهریور در پاریس برگزار می شود. در فاصله چهار ماهه تا این بازی ها، ورزش جانبازان و توان یابان ایران فرصت دارد تا در رشته هایی مانند پاراوزنه برداری صاحب سهمیه های جدید شود. در پارادوومیدانی هم احتمال کسب سهمیه دوباره وجود دارد. در پاراکانو و پاراجودو هم سهمیه هایی حاصل شده که هنوز اعلام رسمی نشده است اما می توان روی آنها برای اضافه شدن به ترکیب کاروان ایران حساب کرد.

در این میان بسکتبال با ویلچر مردان و والیبال نشسته بانوان هم رشته هایی بودند که امید به کسب سهمیه تیمی در مورد آنها وجود داشت اما تیم های اعزامی ایران به میادین انتخابی نتوانستند از فرصت، استفاده لازم برای پارالمپیکی شدن را ببرند.

کد خبر 6094199 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • صعود تیرانداز مازندرانی به فینال تپانچه ۲۵ متر جهان
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • توقیف ۱۰ تن شن و ماسه غیرمجاز در رحیم‌آباد رودسر
  • جوان گیلانی بر اثر برق گرفتگی جان باخت
  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • تیم ملی پاراکانو ایران عازم مجارستان شد
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!
  • دوستی: اگر گلبال به پارالمپیک نمی‌رفت، آسیب بیشتری می‌دید
  • ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند
  • آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است