Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خارجه دولت توافق ملی لیبی به صورت رسمی اعتراض خود را نسبت به حملات هوایی نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" به شورای امنیت ارائه داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه دولت توافق ملی لیبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: شورای امنیت سازمان ملل در برابر جنایات نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" به فرماندهی خلیفه حفتر سکوت کرده است که آخرین این جنایات بمباران فرودگاه "مصراته" بود که در نتیجه آن یکی از کارمندان این فرودگاه زخمی شد و تعدادی از هواپیماها آسیب دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت خارجه دولت توافق ملی لیبی در بیانیه‌ خود از شورای امنیت خواست مسئولیت‌هایش را در قبال ملت لیبی و مجازات کشورهای حامی نیروهای حفتر برعهده بگیرد.

دولت توافق ملی لیبی پیشتر پهپادهای اماراتی را متهم به بمباران فرودگاه بین‌المللی "مصراته" کرد و روزنامه تایمز انگلیس از کشته شدن ده‌ها "مزدور روس" که طی روزهای اخیر در کنار نیروهای حفتر در لیبی می‌جنگند، خبر داد.

نیروهای حفتر از چهارم آوریل طرابلس را هدف قرار می‌دهند، حملاتی که تلاش‌های سازمان ملل برای برگزاری گفت‌وگو میان دو طرف درگیر در لیبی را به بن بست کشانده است.

یگان‌های وابسته به شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی که از سوی سازمان ملل به رسمیت شناخته شده، در واکنش به تحرکات نظامی حفتر به سوی طرابلس عملیات «برکان الغضب» را آغاز کردند.


در همین راستا، روزنامه تایمز با انتشار گزارشی مدعی شد که صدها "مزدور روس" توسط گروه امنیتی "واگنر" برای حمایت از نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" در این کشور به کار گرفته می‌شوند. واگنر یک شرکت امنیتی خصوصی محسوب می‌شود.

این روزنامه به نقل از پایگاه تحقیقاتی "میدوزا" روسیه نوشت: «حدود ۳۵ روس ماه گذشته میلادی در جریان هدف قرار گرفتن مواضع‌شان در غرب لیبی توسط دولت وفاق ملی این کشور کشته شدند.»

تایمز به نقل از یک منبع در دولت انگلیس مدعی شد که "مارس گذشته به این منبع اعلام شده بود، نیروهای روس توپخانه‌ها و جنگنده‌های بدون‌سرنشین را راه‌اندازی کرده و قابلیت‌های لجستیکی را به نیروهای حفتر ارائه می‌دهند."

در همین راستا، اسامه جویلی، فرمانده اتاق عملیات مشترک وابسته به دولت وفاق ملی سپتامبر گذشته فاش کرد کشورهای حامی خلیفه حفتر برای به خدمت گرفتن "مزدوران" برای جنگیدن در صف نیروهای وی، به خدمات شرکت‌هایی روی آورده‌اند که برخی از آن‌ها روس هستند.

همچنین خبرگزاری بلومبرگ نیز گزارش داد که صدها "مزدور روسی" از گروه واگنر ماه گذشته میلادی به منظور حمایت از نیروهای خلیفه حفتر برای تسلط بر طرابلس وارد شرق لیبی شدند. طبق ادعای این خبرگزاری، شماری از این نیروها در جریان درگیری‌ها کشته شدند.

بلومبرگ در ادامه ادعاهای خود همچنین اعلام کرد: گروه واگنر نقش برجسته‌ای را در اجرای سیاست خارجی روسیه ایفا کرده است، طوری که در عملیات‌هایی در سوریه‌، آفریقای مرکزی و سایر مناطق آفریقا شرکت کرده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: چنار محمودی عراق کامبوج عباس ایروانی مرز خسروی لردگان اعتراضات هنگ کنگ لیبی شورای امنیت ارتش چنار محمودی عراق کامبوج عباس ایروانی مرز خسروی لردگان اعتراضات هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست

دولت سیزدهم در راستای ارتقای امنیت غذایی مردم و اثرگذاری یارانه بر سر سفره آن‌ها، طرح سه‌گانه کالابرگ الکترونیکی، یارانه مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار سه دهک اول درآمدی و یارانه برای کودکان هفت دهک درآمدی جامعه که نیازمند تغذیه مضاعف هستند را در دستور کار قرار داد و اجرایی کرد.

به گزارش ایرنا، هر کدام از این طرح‌ها برای قشر خاصی تعریف شدند تا امنیت غذایی آن‌ها از طریق یارانه ارتقا یابد یا تقویت شود. طرح فجرانه یکی دیگر از ابتکارات دولت در حوزه تشویق مردم به خرید اقلام خوراکی با قیمت پایه بود؛ به این شکل که آن‌ها سبد غذایی تعریف شده مشتمل بر ۱۱ قلم کالای اساسی را با قیمت پایه خریداری کنند.

«طرح فجرانه» در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار یارانه‌بگیر با اولویت خانوار دهک‌های پایین جامعه (اول تا هفتم) هم‌زمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از ۱۷ بهمن‌ماه سال گذشته آغاز و تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه (فردا) ادامه دارد. در این طرح اعتبار تشوقی خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از طریق کالابرگ از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافت و شرط خرید ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه برای دریافت آن اعتبار تشویقی حذف شد.

استقبال ۸۷ مردم از طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی در مرحله نخست

۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات و با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ است که مابه‌التفاوت قیمت‌ها با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین شده است.

در مرحله نخست این طرح که از بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد، افرادی که مشمول بودند با خرید از طریق کالابرگ الکترونیکی از فروشگاه‌های اعلام شده ۲۲۰ هزار تومان یارانه مضاعف دریافت می‌کردند. در دوره نخست وازیر طرح فجرانه کالابرگ بیش از ۸۷ درصد مردم از یارانه مضاعف استفاده کردند. در مرحله بعدی که مربوط به اسفند ماه بود این مشارکت به ۷۵ درصد رسید که دلیل کاهش آن نیز این بود که مردم درگیر خرید نوروز و سفرهای نوروزی بودند.

ارتقای امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین جامعه

در این مدت استقبال دهک‌های یک تا سه درآمدی جامعه از این طرح، به بیش از ۸۸ درصد رسیده که نشان می‌دهد دولت سیزدهم به اهداف خود که ارتقای امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین بوده جامع عمل پوشانده است.

در آخرین آمار مربوط به ۵۲ روز نخست طرح فجرانه، بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان توسط دولت در قالب یارانه و بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان آورده مردم را تشکیل داده که به این واسطه ۷۸ هزار میلیارد تومان در ۵۲ روز به سمت سفره غذایی مردم روانه شده و در کنار آن تولید داخل رونق گرفته و کارخانجات غذایی هم توانسته‌اند تولید خود را افزایش دهند. آمار مربوط به اردیبهشت ماه هنوز اعلام نشده است.

علاوه بر ارتقا امنیت غذایی مردم از این طریق، دولت به یک هدف دیگر نیز دست‌یافت. در گذشته یارانه‌بگیران عادت به برداشت یارانه نقدی و صرف آن برای امور غیر از کالاهای خوراکی داشتند؛ اما با طرح کالابرگ الکترونیکی و پس از آن طرح تشویقی «فجرانه» رفتار اقتصادی و اجتماعی مردم و صاحبان فروشگاه‌ها نسبت به خرید اعتباری شکل گرفت تا دولت به هدف خود که ارتقا امنیت غذایی است نزدیک‌تر شود.

آیا طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی پایان می‌یابد؟

باتوجه‌به اینکه روز هفدهم اردیبهشت (فردا) این طرح سه‌ماهه خاتمه می‌یابد، دولت و مسئولان حوزه به دنبال این هستند که می‌توان یارانه مضاعف ۲۲۰ هزار تومانی را به شکل دیگری پیش برد یا خیر.

تا کنون در این خصوص اطلاع‌رسانی انجام نشده است اما با توجه به موفق بودن طرح، استقبال مردم، توزیع به موقع اقلام غذایی بدون ایجاد صف، رونق صنایع تولید مرتبط با اقلام سبد غذایی و ارتقا امنیت غذایی آحاد مردم تمدید این طرح تشویقی دور از ذهن نخواهد بود. البته با توجه به هزینه زیادی که برای دولت ایجاد می‌کند قطعا باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد و بودجه آن تعریف شود تا طرح ادامه پیدا کند.

قیمت روز سبد مشتمل بر ١١ قلم، ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم درآمدی در صورت خرید بسته می‌بایست قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • درخواست الجزایر از شورای امنیت درباره گورهای جمعی غزه
  • ادعای شورای امنیت اسرائیل درباره یحیی السنوار
  • تلاش روسیه برای افتتاح کنسولگری در بنغازی
  • شورای امنیت درباره غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • شورای امنیت درباره گور‌های دسته‌جمعی در غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • درگیری مسلحانه اشرار در زاهدان
  • تشکیل جلسه شورای امنیت برای گور‌های جمعی غزه
  • اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد