Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شنیدن واژه برخورد، نخستین موضوعی که در ذهن هر شنونده متبادرشده و نقش می بندد این است که گوینده واژه "برخورد می شود" یا "برخورد خواهد شد" یک مقام و مسئول حقوقی است که حکم اجرایی، قضایی یا قانونی دارد و طرف خطاب سخن وی فرد یا افرادی قانون شکن هستند که در صورت عدم رعایت قوانین، با آنان "برخورد" خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

به عنوان نمونه روزنامه جمهوری اسلامی در یکی از سرمقاله های خود با عنوان اوج بی عملی در برخورد با سودجویان نوشت: در کمتر از یک ماه گذشته، قیمت خودروهای داخلی از ۳۰ تا ۵۰ درصد و در بعضی موارد تا ۱۰۰ درصد افزایش داشت. 

ایرنا از قول معاون اول قوه قضائیه نوشته است: کشف فساد کافی نیست و مهم این است که بعد از کشف ببینیم چگونه می توان با مفسد برخورد کرد.

مهتاب نصیرپور بازیگر تئاتر و تلویزیون نیز اینگونه از واژه برخورد استفاده کرده: تا کی می‌خواهیم با روش بسته و ابتدایی با هنرمندان برخورد کنیم. 

هشدار مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان: با جدیت از اول مهر ماه با پزشکان متخلف برخورد می‌کنیم.

ایرنا از قول وزیر امور اقتصادی و دارایی: اراده و برنامه جدی برای مقابله با حساب های بانکی اجاره ای داریم، این حساب ها شناسایی و با آنها برخورد می شود.

فرمانده انتظامی کلانشهر اهواز گفت: برخورد با هنجارشکنان به خصوص در رابطه با بی حجابی و انتشاردهندگان فیلم ناهنجاری ها در فضای مجازی تشدید می شود.

سردار کوثری: توقیف کشتی ایرانی تکرار شود، با شدت بیشتری برخورد می‌کنیم.

پلیس تهران: با تابلوهای غیرمتعارف مغازه‌ها برخورد می کنیم.

مینو اصلانی رئیس بسیج جامعه زنان کشور: با هیات‌های زنانه در سطح خیابان برخورد می‌ شود. 

اژه‌ای: قاطعانه و بدون تبعیض با انواع فساد برخورد می‌کنیم؛ بنرهای تعریف و تمجید عزت نمی‌آورد.

ماهیت برخورد

در بخش لغوی یا در لغتنامه های مشهور، واژه برخورد را می توان در مجموع به عنوان "تماس، دیدار، ملاقات"، "رفتار، سلوک، معامله"، "اصابت، التقا، تلاقی"، "زدوخورد"، "مشاجره (لفظی)، درگیری"، "اصطکاک"، "تصادم، تصادف" یا "شیوه رفتار" ملاحظه کرد.

برای آشنایی بیشتر با ماهیت و مصادیق کاربردی واژه "برخورد" و همچنین اهداف کاربران از این واژه نام آشنا، اینگونه بیان شده است که لازمه برخورد، اعمال نیرو یا بکارگیری انرژی مضاعف در صورت حضور یا عدم حضور، مواجهه، عدم رعایت یا تمکین نکردن و امتناع، این واژه به عنوان عامل بازدارنده و حتی برای توبیخ و تنبیه یا به طور خوش بینانه به عنوان روبرو شدن،‌ بکار می رود. 

به نظر آنچه باید در وهله نخست در داخل جامعه در خصوص واژه برخورد به آن توجه شود، آشنایی بیشتر افراد جامعه با دستورالعمل ها و قوانین موجود است؛ چرا که کمبود آشنایی عموم با قوانین یا اجرای نادرست تکالیف سبب می شود که برخورد با افرادی که با قوانین غریبه هستند و توجه ای به دستورالعمل ها ندارند، بیشتر و بیشتر شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جامعه شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۲۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم

سرپرست مرکز خدمات تخصصی روانشتاختی و مشاوره جهت، از ارئه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی «جهت»، وابسته به سازمان جهاد دانشگاهی تهران، توسط کادر مجرب برای جهادگران و عموم خبر داد و گفت: ساختمان جدید این مرکز روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه ساعت ۱۰ افتتاح می‌شود.

به گزارش ایسنا، بهروز نظری بوژانی با اشاره به برگزاری این مراسم در ساختمان جدید واقع در خیابان نصرت حد فاصل ۱۶ آذر و کارگر شمالی اظهار کرد: در این مراسم معاونان و مدیران جهاد دانشگاهی تهران، دانشگاه تهران، مسئولان روانشناسی و شماری از درمانگران و مشاوران روانشناسی حضور دارند و علی‌اصغر اصغرنژاد، از اعضای شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره سخنرانی دارند.

وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز مشاوره روانشناختی جهت از سال ۹۴ تاکنون با جهت‌گیری ایرانی – اسلامی در همه حوزه‌های روانشناسی، مشاوره‌ای و خدمات تخصصی در ادامه خاطرنشان کرد: هم‌زمان خدمات آموزشی هم برای گروه‌های مختلف ارائه شده است.

*ارائه خدمات مشاوره‌ای آنلاین و حضوری برای داوطلبان و شرکت‌کنندگان کنکور سراسری

سرپرست مرکز خدمات تخصصی روانشناختی و مشاوره جهت، با بیان اینکه مرکز مشاوره‌ای روانشناختی جهت به‌صورت آنلاین و حضوری خدمات ویژه داوطلبان و شرکت‌کنندگان کنکور سراسری برای برنامه‌ریزی، جهت‌دهی آموزش، یادگیری و انتخاب رشته ارائه می‌کند، گفت: خدمات مشاوره‌ای برای مشکلات تحصیلی و اختلالات یادگیری دانش‌آموزان از دیگر خدمات این مرکز است.

نظری در ادامه از تشکیل پرونده نرم برای سنجش و اندازه‌گیری روانی با استفاده از پیشرفته‌ترین ابزارهای روانسنجی در این مرکز خبر داد و گفت: خدمات مشاوره‌ای آنلاین از دیگر خدمات جدید این مرکز است.

وی با اشاره به ارائه خدمات مشاوره‌ای برای ازدواج و همتاگزینی، مسائل خانوادگی، زمینه‌های اختلالی و زمینه‌های بالینی اختلالات شخصیت در این مرکز، افزود: روانسنجی در حوزه‌های مختلف در زمینه مسائل عاطفی، خلقی، هوشی و نوروتراپی و حوزه روانپزشکی از دیگر خدمات مرکز مشاوره روانشناختی جهت وابسته به سازمان جهاد دانشگاهی تهران است.

*ارائه آموزش‌های تخصصی ویژه متخصصان حوزه‌های روانشناسی و مشاوره در مرکز جهت

سرپرست مرکز خدمات تخصصی روانشناختی و مشاوره جهت، خدمات آموزشی عمومی و تخصصی را از دیگر خدمات این مرکز روانشناختی برشمرد و افزود: آموزش‌های تخصصی برای متخصصان حوزه‌های روانشناسی و مشاوره و دوره‌های مهارت‌افزایی از برنامه‌های این مرکز است.

نظری یادآور شد: تاکنون مذاکرات متعددی با صنایع، شرکت‌ها و مجموعه‌های خصوصی، نیمه‌خصوصی و دولتی برای ارائه این مجموعه خدمات به‌صورت آنلاین و حضوری انجام شده است.

علاقه‌مندان مباحث روانشناختی و مشاوره‌ای برای شرکت در دوره‌های تخصصی آموزشی و یا استفاده از خدمات مرکز مشاوره روانشناختی جهت، وابسته به سازمان جهاد دانشگاهی تهران می‌توانند با شماره‌های تلفن مرکز با پیش شماره تهران۰۲۱- ۸۸۹۶۱۱۸۹-۸۶۰۵۲۱۸۷-۸۶۰۵۲۴۵۸-۰۹۹۰۸۸۶۳۲۲۵ تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است
  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • محکومیت شدید برخوردهای خشونت آمیز علیه اساتید و دانشجویان غربی
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد