Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با حضور دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و با هدف بررسی جنبه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و خدمات سلامت واحد‌های دانشگاهی رشته‌های مربوطه در واحد سمنان برگزار شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با اشاره به طرح آمایش سرزمینی گفت: با توجه به طرح آمایش سرزمینی به دنبال توسعه رشته‌های علوم پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در حال حاضر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همکاری بسیار خوبی با دانشگاه آزاد اسلامی دارد، اظهار داشت: همکاری‌های دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی در زمینه‌های تبادل دانشجو، استاد و همچنین واگذاری برخی از رشته‌ها به یکدیگر می‌تواند راه گشای بسیاری از مشکلات باشد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سیاست‌های جدید دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ارتقاء کیفیت آموزشی و تربیت فارغ‌التحصیلان متخصص با توجه به نیاز جامعه، ابراز داشت: ارتباط بیشتر و حمایت‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌تواند کمک شایانی در این زمینه باشد.

 عبدالله خالصی دوست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با ارائه گزارشی از ظرفیت‌های موجود در حوزه پزشکی در این دانشگاه گفت: استان سمنان زیرساخت‌های بسیار قدرتمندی در رشته‌های علوم پزشکی دارد و می‌تواند گام‌های بلندی را در زمینه تربیت دانشجو‌های پزشکی و پیراپزشکی بردارد.

گفتنی است پیش از این نشست دکتر نفر از ظرفیت‌های آموزشی واحد‌های شاهرود و دامغان و بیمارستان آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان بازدید کرد.

واحد دامغان می‌تواند به یکی از دانشکده‌های آموزش تخصصی داروسازی تبدیل شود

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در بازدید از توانمندی‌های دانشکده داروسازی واحد دامغان گفت: با رفع مشکلات و تأمین هیات علمی متخصص، این واحد دانشگاهی می‌تواند در زمینه تربیت نیروی متخصص ورود کند و به یکی از دانشکده‌های آموزش تخصصی داروسازی تبدیل شود.

نفر افزود: زیرساخت مناسب و ساختار حرفه‌ای با آزمایشگاه‌های مجهز در کنار همکاری با کارخانه داروسازی و تأمین رفاه و آسایش داوطلبان، می‌تواند در زمینه جذب نیروی علمی متخصص مؤثر باشد.

او بر ارتقاء سطح کیفی آموزش در حوزه علوم پزشکی تأکید کرد و گفت: تأمین تجهیزات و تضمین حضور نیروی انسانی متخصص به همراه افزایش اصولی بهره‌وری، قدرت آموزش‌های مؤثر و کاربردی را برای تربیت نیروی موفق فردای کشور تضمین خواهد کرد.

نعمت‌الله نعمتی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان نیز در این جلسه گفت: نگاه دانشگاه در توسعه زیرساخت‌های داروسازی با نگاهی اصولی و منطبق با اهمیت دانش پزشکی است و بنا به همین دیدگاه تلاش شده تا ساختمان دانشکده علاوه بر ظرفیت کافی از تجهیزات و امکانات خوب آموزشی هم برخوردار باشد؛ به همین منظور این دانشکده در ساختمانی با زیربنا ۶۰۰۰ متر مربع و در ۴ طبقه و با کلاس‌های درسی مجهز، کتابخانه تخصصی، مرکز کامپیوتر، تالار ابن سینا و گروه‌های آموزشی در اختیار دانشجویان داروسازی قرار دارد.

نعمتی به همت دانشگاه آزاد اسلامی دامغان و مساعدت‌های سازمانی به منظور تجهیز آزمایشگاه‌های عملیاتی و مطالعاتی با مساحت ۲۰۰۰ متر مربع اشاره کرد و افزود: واحد دامغان با استفاده از ۱۲ آزمایشگاه تخصصی در زمینه فارماسیوتیکس، فارماکولوژی، فارماکوگنوزی، شیمی دارویی، بیوتکنولوژی دارویی، بیوفارماسی و غیره تلاش کرده تا در بهترین شرایط در خدمت دانشجویان داروسازی باشد.

او تصریح کرد: داروخانه شهری به زودی راه‌اندازی می‌شود تا علاوه بر استفاده داروسازان جوان در زمینه آموزشی، بتوانیم بخشی از مشکلات شهر دامغان در تأمین دارو را نیز مرتفع کنیم و با راه‌اندازی مرکز تحقیقات تولید و فناوری دارو‌های گیاهی تلاش خواهیم کرد با حمایت سازمانی و استفاده از ظرفیت‌های شهرستان به یکی از مهم‌ترین مراکز تولیدی این دسته از دارو‌ها تبدیل شویم.

انتهای پیام / م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی اخبار دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۳۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است