Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@23:48:30 GMT

افزودنی‌های بتن رمز ماندگاری و قوام بتن

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۳۰۰۷

افزودنی‌های بتن رمز ماندگاری و قوام بتن

افزودنی های بتن

افزودنی های بتن برای افزایش کاربرد ، اصلاح ، نگهداری ، کاهش هزینه ها و دگرگون کردن بعضی ویژگی های بتن در شرایط محیطی ویژه مورد استفاده قرار می گیرند. در عصر ما صنایع ساختمان سازی و مصالح به کاربرده شده دچار تغییراتی شگرف شده اند. در این بین بتن از جمله پرکاربرد ترین ماده در مصالح ساختمانی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که نیاز به بتن ریزی های سریع ، حفظ سازه ها در تماس دایمی با آب و مقابله با عواملی مانند سرما و یخبندان و … که باعث از بین رفتن و یا کاهش کیفیت عملکرد بتن می شود ما از افزودنی های بتن استفاده می کنیم. هم چنین مصرف افزودنی‌ های بتن این امتیاز را دارد که موجب صرفه ‌جویی‌ های گوناگون در هزینه های شما به صورت های مستقیم ، غیرمستقیم و نهان گردد. از جمله صرفه‌جویی‌ های مربوط به افزودنی های بتن می‌توان به ‌کاهش مقدار سیمان و آب ، افزایش بهره‌ وری نیروی انسانی ، کاهش هزینه ‌های حاصل از افزایش کیفیت بتن ، کاهش زمان انجام فرایند ، افزایش مقاومت‌ های مکانیکی ، اطمینان از یکدستی تولید و کاهش هزینه ‌های سرمایه‌ گذاری ، کاهش استهلاک تجهیزات و ماشین‌آلات و … اشاره کرد.

افزودنی های بتن چند نوع دارد ؟

افزودنی های بتن به دو گروه مواد افزودنی های بتن شیمایی و مواد افزودنی های بتن معدنی دسته بندی میشوند ، که از درخور توجه ترین این مواد ؛ روان کننده بتن و فوق روان کننده بتن را می توان نام برد. کاربرد اصلی افزودنی های بتن روان کننده؛ بهبود عملکرد بتن یا به عبارت دیگر کم کردن میزان آب مورد نیاز جهت مخلوط کردن بتن است که از این طریق مقاومت بیشتری در بتن مورد نظر حاصل می شود.از دیگر کارایی های محصولات افزودنی های بتن ، صرفه جویی در مقدار سیمان مصرفی و عدم آب انداختن بتن و افزایش سهولت فرایند تراکم بتن را میتوان ذکر کرد. افزودنی های بتن فوق روان کننده ، دارای اثری بسیار قویتر از روان کننده ها هستند. آن ها این توانایی را دارند که آب مورد نیاز بتن را تا مقدار ۲۵ تا ۳۵ درصد کاهش داده و درنتیجه موجب بهبود بسیار زیاد مقاومتبتن بشوند ، علاوه بر این ها با بهبود خاصیت چسبندگی و پخش ذرات ریز در بتن ، در واقع  باعث حفظ انسجام بتن شما می شوند.

افزودنی های بتن شیمیایی

این دسته از افزودنی های بتن ؛ از اختلاط یا آمیختن مواد آلی و معدنی در طی واکنشی شیمیایی حاصل میشود و در شکل های پودری یا مایع و در مقدارهای کم عموما تا حداکثر ۵ درصد وزن مواد سیمانی در هنگام ساخت و ترکیب و یا دقیقا قبل از ریختن بتن ، به مخلوط افزوده می‌شوند.

افزودنی های بتن معدنی

افزودنی های بتن این دسته ی دیگر عموما به طور طبیعی در دسترس هستند و یا از تولیدات جانبی صنعتی می باشند ، که به سه گروه مواد خنثی ، پوزولان ‌ها ، و مواد شبه سیمانی تقسیم می‌شوند و در راستای بهبود و اصلاح ویژگی های مخلوط ‌های سیمانی معمولا در مقادیر استفاده بیشتر از ۵ درصد وزن سیمان و در زمان مخلوط کردن به بتن افزوده می‌شوند.

بیانیه ی خط مشی کیفیت

بتن شیمی خاتم یکی از تخصصی ترین مجموعه های تولید انواع افزودنی های بتن و فرآورده های مصرفی می باشد.

شرکت بتن شیمی خاتم ، با دارا بودن ظرفیت تولید حدود 20000 تن در سال ، و نیز در اختیار داشتن پرسنل متخصص و حرفه ای در زمینه تولید ، تضمین و کنترل کیفیت ، لجستیک و بازرگانی بعنوان یکی از تخصصی ترین مجموعه های تولید انواع افزودنی های بتن و فرآورده های مصرفی در صنایع مختلف عمرانی ، نفت ، گاز و پتروشیمی ، سد سازی ، راه سازی و تونل سازی در ایران ، ارتقاء کیفیت را با نگاهی مشتری مدارانه سرلوحه اقدامات خود قرارداده است .

در این راستا با حفظ تکیه گاه های اصلی مجموعه یعنی جلب رضایت مشتری ، نیروی انسانی خلاق و دلسوز ، دانش و اطلاعات و توانمندی های فنی در راستای بهبود مستمر فرآیندها و خدمات ، پویایی در امر تحقیقات ، وارتباط با شرکتهای همکار معتبر سیستم مدیریت یکپارچه را بر اساس  استانداردهای اروپا و ایران طراحی و اجرا نموده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز بتن مصالح ساختمانی ساختمان سازی بتن ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدعبدالحمید هاشمی ساداتی دانشجوی دکتری تخصصی توسعه کشاورزی از دانشگاه زنجان درباره علت انجام این طرح گفت: استان مازندران با توجه به موقعیت خاص اقلیمی از گذشته به عنوان یکی از پایه‌های اصلی کشاورزی و تأمین مواد غذایی در ایران مطرح بوده و در بسیاری از محصولات کشاورزی ازجمله مرکبات در کشور از بالاترین جایگاه برخوردار است. به همین علت باید با شناخت کامل همه ابعاد و ویژگی‌های این پدیده‌ها، روند تغییرات و نوسانات عوامل اقلیمی برای ارزیابی امکان بروز تغییرات اقلیمی احتمالی بررسی شود.

وی ادامه داد: از طرفی، معیشت خانوارهای روستایی وابسته به کشاورزی است و این آسیب‌پذیری می‌تواند اثرات غیرمستقیمی برالگوی تجارت، توسعه و امنیت غذایی داشته باشد. در سال‌های اخیر توجه مجامع علمی جهان به موضوع تغییر اقلیم بیشتر در زمینه‌های اثرات و پیامدهای تغییر اقلیم و بررسی سازوکارهای تاب‌آوری و سازگاری در مقابل تغییر اقلیم معطوف شده و در سطح جهانی، تغییرات چشمگیری در نگرش نسبت به مخاطرات دیده می‌شود. بر اساس این نگرش، برنامه‌های کاهش مخاطرات باید به دنبال ایجاد و تقویت ویژگی‌های جوامع تاب‌آور باشند و در زنجیره مدیریت سوانح به مفهوم تاب‌آوری نیز توجه کنند.

هاشمی ساداتی تصریح کرد: سازگاری در کشاورزی با توجه به محرک اقلیمی و اصلاحات مرتبط با آن و مطابق با گونه‌های مختلف مزرعه و مکان‌ها، و شرایط اقتصادی، سیاسی و سازمانی انجام می‌شود. مناطق مختلفی از کشور در سال‌های اخیر تحت تأثیر نوسانات آب و هوایی و تغییر اقلیم قرار گرفته‌اند که از این بین می‌توان به مناطق کشاورزی استان مازندران اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: نتایج این پژوهش در سیاستگذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی، منطقه‌ای و محلی برای مقابله با آثار وپیامدهای نوسانات وتغییرات اقلیمی در کشور و استان مورد استفاده جدی و کاربردی قرار می‌گیرد و به تدوین برنامه‌ها و اقدامات عملیاتی لازم برای افزایش ظرفیت‌های سازگاری و تاب‌آوری بخش کشاورزی وجوامع محلی در مواجهه با تغییرات و نوسانات اقلیمی کمک می‌کند.

هاشمی ساداتی گفت: توجه به مسأله تغییر اقلیم از اهداف و اولویت‌های کشور‌های مختلف جهان است چراکه با مسائل دیگری از جمله کاهش فقر، امنیت غذایی، دستیابی به خدمات بهداشتی، آموزش و انرژی ارتباط مستقیم دارد.

وی افزود: تغییر اقلیم تأثیر قابل توجهی بر منابع آب خاورمیانه می‌گذارد و به دنبال آن کشور ما نیز با چالش‌های جدی به‌خصوص در بخش آب و کشاورزی مواجه خواهد شد. از طرفی کشاورزی یکی از حساس‌ترین بخش‌هایی است که در معرض تغییرات اقلیمی قرار دارد.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: شواهد موجود نشان می‌دهد که تغییر اقلیم و اثرات آن جهانی است، اما بیشترین اثرات نامطلوب را بر کشورهای در حال توسعه به ویژه کشورهای آفریقایی و آسیایی به‌خاطر پایین بودن ظرفیت مقابله‌شان می‌گذارد.

وی تصریح کرد: کشاورزی را می‌توان یک فعالیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست که طیف وسیعی از خدمات زیست بوم را فراهم می‌کند. مهمتر از همه اینکه کشاورزی به اشکال و در مکان‌های مختلف به تغییر اقلیم حساس شده و ظرفیت مدیریت این خطر نیز در این مناطق متغیر است.
این محقق و پژوهشگر افزود:

«تحلیل آسیب‌پذیری و تاب‌آوری باغداران مرکبات در سازگاری آن‌ها در برابر تغییر اقلیم در استان مازندران» عنوان طرحی است که سیدعبدالحمید هاشمی ساداتی در قالب رساله دکتری با راهنمایی اسماعیل کرمی دهکردی ون حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام داده است .

دیگر خبرها

  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • افزودنی های بتن
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • ۷ خاصیت بی‌نظیر آب سیب زمینی برای سلامتی
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی