Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از قزوین؛سومین نشست بررسی نامزدهای تصدی شهرداری قزوین شنبه شب در صحن علنی پارلمان محلی این شهر برگزار شد.

در این نشست که شنبه شب برگزار شد، رضا عسگری فرماندار سابق شهرستان البرز و آتوسا مومنی معاون میراث فرهنگی و صنایع دستی در دولت نهم به عنوان تنها بانوی کاندیدای تصدی شهرداری به ارایه برنامه های خود پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رضا عسگری اولین فردی بود که با حضور در نشست شورا با ارایه سوابق و برنامه های خود پرداخت.

وی که دارای تحصیلات کارشناسی ارشد حقوق خصوصی است در کارنامه خود سابقه فرمانداری شهرستان های زنجان و البرز، بخشداری مرکزی زنجان، آبیک، بویین زهرا و مدیرعاملی سازمان تاکسیرانی شهرداری قزوین را دارد.

عسگری در این نشست گفت: باید برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و اثرگذاری بیشتر در این راستا در ۱۴ رویکرد مدیریت شهری تغییر ایجاد شود.

وی افزود: تغییر نگاه بر مبنای علم و دانش، از مدیریت ساخت و ساز محور به مدیریت زیست- مبنا و از مدیریت سنتی به شهر هوشمند از جمله تعییرات لازم درمدیریت شهری است.

عسگری همچنین بر برقراری تعاملات، تغییر رویکردها از مدیریت کالبدی به مدیریت فرهنگ محور، مدیریت شهر مبنا به محله محور، از مدیریت متفرق به مدیریت یکپارچه و هماهنگ و تغییر از مدیریت ریاست محور به مدیریت های سازمانی تاکید کرد.

وی اظهار داشت: برای داشتن شهر انسان محور باید به موضوع مناسب سازی معابر برای معلولان و سالمندان توجه ویژه ای داشت.

عسگری همچنین در خصوص پروژه های نیمه تمام شهرداری گفت: باید شرایطی مهیا شود که تکلیف پروژه های نیمه کاره عمرانی از جمله کمربندی شرق، شهید انصاری شرقی، پل امام رضا(ع) و سایر پروژه های مهم عمرانی مشخص شده و زودتر به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه امسال شاهد تحقق حدود ۳۰ درصدی بودجه هستیم، افزود: با این وجود می توان با بهره گیری از سایر ظرفیت ها به درآمدهای شهرداری افزود.

عسگری در ادامه جذب سرمایه گذار، تسریع در بهره برداری از طرح های کلان توسعه و تقویت صنایع دستی، برون سپاری امور در جهت کاهش هزینه و یا افزایش درآمد و ممیزی جدید املاک و نوسازی را جمله مواردی عنوان کرد که برای درآمدزایی در شهرداری باید به آن توجه کرد.

وی همچنین در خصوص راهکار پرداخت بدهی‌های شهرداری به بانک شهر نیز گفت: حدود نیمی از این بدهی را می توان با استفاده از ظرفیت های قانونی و تعاملات استانی و کشوری پرداخت کرد.

این نامزد تصدی پست شهرداری قزوین اظهار داشت: به نظر می رسد در استفاده از ظرفیت های قانونی برای رفع مشکلات موجود به طور موفق عمل نشده است که باید در آینده به این موضوع توجه بیشتری صورت گیرد.

این نامزد تصدی شهرداری قزوین  در پاسخ به سؤال یکی از اعضای شورا درخصوص به کارگیری نیروها در شهرداری،گفت: شهرداری جای سیاسی کاری نیست و نگاه کاری بر مبنای شایستگی و توانمندی افراد است.

پس از عسگری نوبت به تنها بانوی نامزد تصدی شهرداری قزوین رسید که معاونت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در دولت نهم از نقاط پررنگ کارنامه کاری او بوده است.

وی دارای دکتری باستان شناسی، دکتری تاریخ و فوق دکتری منظر فرهنگی و معماری بوده و مدیرکلی ثبت آثار تاریخی کشور در حوزه حریم و ثبت آثار تاریخی، نمایندگی یونسکو، عضویت در شورای عالی معماری و شهرسازی از دیگر سوابق کاری وی است.

مومنی در این نشست با اشاره به اهمیت ابعاد تاریخی و فرهنگی شهر قزوین گفت: این شهر دارای ظرفیت بی بدیل تاریخ و فرهنگ و پیشینه قوی از مدنیت است و باید مدیریت شهری در قزوین با این نگاه دیده شود.

وی همچنین به پروژه شهید انصاری شرقی اشاره کرد وافزود: این پروژه بسیار پیچیده است و نیاز به رجوع به تجارب بین المللی دارد و نیازمند مطالعات جدی در بافت این محدوده هستیم.

مومنی با اشارا به بدهی های کلان شهرداری قزوین به بانک شهر نیز گفت: متاسفانه از ظرفیت های بالقوه این شهر و زیربنای فرهنگی آن برای رفع مشکلات به ویژه در پرداخت بدهی ها استفاده نشده است.

این نامزد تصدی پست شهرداری قزوین تأکید کرد: باید برنامه ریزی ها مبتنی بر هویت فرهنگی مردم انجام شود تا درآمدزایی به درستی انجام شود.

مومنی خاطرنشان کرد: به دلیل نادیده گرفتن ظرفیت های فرهنگی و تاریخی شهر قزوین، این شهر در مجامع بی المللی دیده نمی شود.

وی با اشاره به تعیین حریم در شهر قزوین گفت: نیازمند حفظ پلاکهای ارزشمند و دانه های تاریخی در شهر قزوین هستیم که هیچ گاه این امر محقق نشده است.

این نامزد تصدی شهرداری قزوین، تاکید کرد: بافت فرسوده و بافت از کارافتاده ادبیات شفافی دارد و باید مدیران به ادبیات میراثی و قانونهای این حیطه آشنا باشند تا شهری آباد و آزاد و شاداب داشته باشیم.

وی همچنین با تاکید بر اهمیت باغستان سنتی قزوین گفت: باغستان دو وجه دارد یک مورد وجه میراث مادی و وجه دیگر میراث فرهنگی ناملموس است، چرا که دانش سنتی، هدایت آب و همزیستی مسالمت آمیز میان مردم جامعه در این باغها بی نظیر است.

وی تأکید کرد: باید روح باغستان را در برنامه ریزی ها در نظر بگیریم، چراکه باغداران خودشان مشارکت کنندگان در حفظ آن خواهند شد.

به گفته مومنی، باید به مردمی که از باغستان کسب درآمد می کنند اجازه ایجاد فرصت داد که از جمله آن می توان به ایجاد چاه خانه برای امتداد باغستان اشاره کرد.

وی به نوع سرمایه گذاری در شهر قزوین اشاره کرد و گفت: زیرساخت های قزوین فرهنگی و تاریخی است و سرمایه گذاری ها در آن باید مبتنی برای تاریخ و فرهنگ باشد.

مومنی، توسعه گردشگری سلامت، کمک به جذب اعتبارات از طریق اتصال به شبکه های بین المللی، فرصت سازی برای استفاده از ظرفیتهای موجود قزوین، توجه به سرمایه گذاری فرهنگی در قزوین را نیز از دیگر موارد برای پیشرفت و توسعه شهر قزوین عنوان کرد.

 پیش از این  نیز در دو نشست قبلی شورای اسلامی شهر قزوین ۶ نامزد دیگر برای تصدی شهرداری قزوین در صحن حاضر شده و به ارایه برنامه های خود پرداخته بودند.

علی صفری شهردار سابق قزوین مردادماه  امسال از این مسئولیت استعفا کرد و هم اکنون محمد درافشانی رییس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری با حفظ سمت به عنوان سرپرست شهرداری فعالیت می کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درآمد شهرداری صحن علنی صنایع دستی و گردشگری فرماندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۳۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادق خان برای سومین بار شهردار لندن شد

به گزارش همشهری آنلاین صادق خان که از سال ۲۰۱۶ کرسی شهرداری لندن را برعهده دارد، توانست با کسب ۴۳ درصد آراء سوزان هال از حزب محافظه‌کار را شکست داده و برای چهار سال دیگر بر مسند شهرداری لندن تکیه بزند.

این برای نخستین بار است که یک شهردار لندن برای سه دوره متوالی انتخاب می‌شود. گفتنی است که این سمت در سال ۲۰۰۰ ایجاد شد و نخستین کرسی آن به «کن لیوینگستون» از حزب کارگر رسید. هشت سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ بوریس جانسون بر مسند شهرداری لندن تکیه زد و سپس صادق خان انتخاب شد.

خان به دلیل مسلمان بودن در میان جوامع اسلامی طرفدارانی دارد؛ مواضع ضد امپریالیستی وی نیز به ویژه در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ هوادارانی را برای او در میان گروه‌های حقوق بشری دست و پا کرده است.

اما سیاست‌های سختگیرانه‌ او در حوزه مقابله با تغییرات اقلیمی، با اعتراضات گسترده‌ای مواجه شده است. او تابستان سال گذشته طرح حذف خودروهای قدیمی از خیابان‌های شهر را به اجرا گذاشت و با این کار ده‌ها هزار راننده را به اصطلاح پیاده و یا با جریمه‌های سنگین مواجه کرد.

بر اساس طرح موسوم به یولز، روزانه ۱۲.۵ پوند (حدود ۱۶ دلار) برای اکثر خودروهای بنزینی و ون‌های تولید شده پیش از سال ۲۰۰۶ میلادی و خودروهای دیزلی قبل از ۲۰۱۵ میلادی جریمه تعیین شده است.

این طرح ابتدا در سال ۲۰۱۹ در مرکز لندن پیاده شد؛ در سال ۲۰۲۱ به حومه‌های داخلی شهر گسترش یافت و از تابستان سال گذشته کل لندن از جمله حومه‌های بیرونی آن که بیش از نیمی از جمعیت ۹ میلیون نفری شهر در آن زندگی می‌کنند را در بر گرفت.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۷۰۰ هزار خودرو با استاندارهای طرح یولز سازگار نبودند و رانندگان این خودروها، در شرایط بغرنج اقتصادی و بحران هزینه‌های زندگی در انگلیس، ناگزیر به تعویض خودروهای خود شدند.

«خان» دو سال پیش گسترش طرح یولز در سراسر لندن را به رای گذاشت و ۶۰ درصد از مردم مخالفت کردند. او اما با ادعای دستکاری شدن آرا، اعلام کرد این طرح را مطابق با آنچه وظیفه خود برای مقابله با تغییرات اقلیمی نامید و به رغم مخالفت دولت، پیش ‌خواهد برد.

آمارها نشان می‌دهد که اجرای طرح یولز در مناطق مرکزی لندن طی سال‌های گذشته، میلیون‌ها پوند برای شهرداری لندن منفعت مالی به همراه داشته و این مساله حسن نیت طرح «صادق خان» را در شرایطی که سیستم حمل‌ و نقل لندن با کمبود بودجه و اعتراض گسترده کارکنان آن مواجه است، زیر سوال برده است.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که شهرداری لندن فقط در سال گذشته میلادی ۲۲۴ میلیون پوند درآمد از اجرای این طرح به جیب زده است. حدود یک سوم از این مبلغ از طریق جریمه و مابقی آن به واسطه شارژ روزانه تردد رانندگان حاصل شده است.

سوزان هال رقیب خان گفته بود که طرح یولز منصفانه نیست و از نخستین روزی که بر کرسی شهرداری لندن تکیه بزند، این طرح را ملغی و سایر سیاست‌های سختگیرانه علیه رانندگان را کاهش خواهد کرد. او اما سومین نماینده حزب محافظه‌کار است که طی ۸ سال گذشته دربرابر خان شکست خورد.

کد خبر 849206 برچسب‌ها خبر ویژه لندن

دیگر خبرها

  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • با تاج جلسه فوری برگزار می کنیم/ مسائل فرهنگی باید دغدغه‌ باشد
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • صادق خان برای سومین دور شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین بار شهردار لندن شد
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود