Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای عالی زکات کشور گفت: زکات هر استان باید برای هزینه‌های آبادانی همان استان صرف شود. ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۰ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی امروز در همایش یاوران و اعضای شوراهای زکات خراسان شمالی با بیان این که آمریکا نتوانست بر عراق مسلط شود اظهار داشت: امروز ایران اسلامی خود را در کنار مردم یمن، سوریه، عراق و فسلطین و سایر مسلمان‌های مظلوم جهان می‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وهابیت کثیف اموال مسلمانان را بر دهان آمریکا می‌ریزد و این کار عربستان آبروی اسلام را ریخته است.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی: نیاز کشور به کار جهادی جدی استقزوین| 30 درصد نیروی انسانی جهاد کشاورزی کاهش می‌یابدمعاون وزیر جهاد کشاورزی: 5 میلیارد دلار محصول کشاورزی از ابتدای سال صادر شد

وی خطاب به مسئولان دامپزشکی کشور افزود: مسئولان دامپزشکی باید توجه ویژه‌ای داشته باشند تا حوزه تغذیه مردم و سفره آن‌ها آلوده نشود چراکه جنگ امروز جنگ توپ و تانک نیست و دشمن سعی دارد از روش‌های دیگر به جنگ با جمهوری اسلامی بپردازد.

رئیس شورای عالی زکات کشور رونق زکات را در گرو رونق کشاورزی دانست و بیان داشت: اگر کشاورزی رونق بگیرد زکات هم رونق می‌گیرد لذا موظفیم کشاورزی را توسعه دهیم تا زکات تقویت شود. تنوع اقلامی که در حوزه کشاورزی تولید می‌شود تا در اختیار مردم قرار بگیرد بسیار متنوع است.

تقوی با اعلام اینکه در حال حاضر سالیانه 10 میلیون تن فرآورده‌های دامی تولید داریم، ادامه داد: در کشور دامداری‌هایی داریم که روزی 210 تن شیر به کارخانه‌های شیر ارائه می‌کنند. کشاورزی ایران تا چند سال آینده کاملا علمی خواهد شد که به واسطه همین کشاورزی علمی می‌توانیم تولیدات خود را به سایر کشورها صادر کنیم. در گوشت هم کمبود نداریم و دلیل واردات گوشت به ایران است که برخی از دامداران گوشت دام خود را دیر عرضه می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به این مطلب که اکنون سالانه 850 میلیون تن گوشت نیاز داریم و می‌توانیم در این زمینه خودکفاء باشیم تصریح کرد: وزارت جهاد کمبودها را با تولید جبران می‌کند اما وزارت بازرگانی کمبودها را با واردات جبران میکند که این جای نگرانی دارد .چراکه در بسیاری از زمینه‌ها همچون فرآورده‌های دامی خودکفا هستیم و واردت کردن برخی از محصولات می‌تواند آسیب جدی به بخش‌های مختلف کشور وارد کند.

رئیس شورای عالی زکات کشور با تاکید بر این که یکی از فواید پرداخت زکات این است که فقر از جامعه ریشه‌کن شود، بیان داشت: از دیرباز قانون بر این بود که دولت به همان مقدار زکاتی که صرف هزینه انجام پروژه‌های عمرانی منطقه می‌شود اعتبار در نظر بگیرد تا پروژه با سرعت بیشتری پیش رود اما متاسفانه چند وقتی است که این مهم انجام نمی‌شود.

نماینده ولی فقیه در وزارت کشاورزی با انتقاد از اینکه متاسفانه روحیه شکرگذاری در کشور ضعیف شده است، افزود: این توانایی در کشور وجود دارد که سالیانه هزار میلیارد تومان زکات در تمامی بخش‌ها توسط مردم نوع دوست کشور جمع آوری شود.

تقوی خاطرنشان کرد: زکات هر منطقه و استان با مدیریت شورای زکات استان باید در همان منطقه توزیع شود و حداقل 60 درصد زکات جمع‌آوری شده، باید صرف فقرا و محرومین شود و حتما باید سفره فقرا از این زکات رونق پیدا کند و اینکه گفته می‌شود زکات هر استان در مرکز استان و یا در تهران جمع آوری و هزینه می‌شود صحت ندارد.

وی در پاسخ به این مطلب که حقوق مبلغین و عاملین جمع آوری زکات از منابع خارج از بودجه زکات پرداخت می‌شود، افزود: عاملین زکات که کمیته امداد مدیریت این مهم را بر عهده دارد هیچ کدام از پول زکات دستمزد بر نمی‌دارند بنابراین بودجه زکات صرف پرداخت حقوق عاملین نمی‌شود و تماما صرف معیشت و پروژه‌های عمرانی فقرا و محرومین می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R7719/P1494/S6,55/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۴۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان

پیمان اسکندری اظهار کرد: مرز‌های رسمی سیرانبند بانه و باشماق مریوان در سال‌های اخیر در حوزه تجارت خارجی فعالیت خوبی داشته‌اند و سالانه ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از طریق این مرز‌ها به خارج از کشور صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: بندر لاذقیه سوریه و بندر بصره در کشور عراق به این ۲ مرز استان نزدیک است و موجب کاهش قیمت تمام شده این محصولات در کشور می‌شود.

وی بیان کرد: به همین جهت درخواست‌های تجار و بازرگانان را طی یکی دو سال اخیر با حضور استاندار و همکاری سازمان حفظ نباتات کشور پیگیری کردیم و در نهایت موفق به کسب مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق شدیم.

اسکندری اضافه کرد: مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان از ۱۲ اردیبهشت ماه جاری صادر شده است که این مهم موجب گسترش مبادلات مرزی خارجی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی