Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: 3 میلیون و 686 هزار کیلوگرم پا و پنجه مرغ طی 134 فقره گواهی بهداشتی حمل بین المللی دامپزشکی در یک سال گذشته به مقصد کشور ویتنام صادر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سبلان‌ما، صادق صالحی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت:  3 میلیون و 686 هزار کیلوگرم پا و پنجه مرغ طی 134 فقره گواهی بهداشتی حمل بین المللی دامپزشکی در یک سال گذشته به مقصد کشور ویتنام صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی: به دلیل مرغوبیت بالا و رعایت استانداردها ، شاخص ها و الزامات بهداشتی دامپزشکی ، پای مرغ تولیدی استان در این کشور مشتریان زیادی دارد.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل  کشور  ترکیه را یکی از کشورهای واردکننده آلایش غیرخوراکی از استان برشمرد و گفت: در همین مدت یک میلیون و 680 هزار کیلوگرم آلایش غیرخوراکی طی 70 فقره گواهی حمل بهداشتی بین المللی دامپزشکی به این کشور صادرات داشته ایم.

وی  با اشاره به اینکه در یک سال گذشته نزدیک به 2 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی به مقصد کشورهای آذربایجان ، ارمنستان ، افغانستان ، ترکمنستان طی 66 فقره گواهی حمل بهداشتی صادر شده است ، خاطر نشان کرد: استان اردبیل یکی از استانهای مهم در تولید و عرضه جوجه یکروزه برای بازارهای داخلی و نیز یکی از عمده ترین قطبهای صادرات جوجه یکروزه در کشور است.

صالحی در حوزه عسل نیز گفت : در همین مدت 142 هزار و 158 کیلوگرم عسل به مقصد کشورهای عراق ، کویت ، مالزی و کانادا طی 15 فقره گواهی بهداشتی بین المللی حمل صادر شده است.

وی در عین حال از صادرات 44 هزار و 230 کیلوگرم ماهی زنده به مقصد کشور آذربایجان طی 26 فقره گواهی حمل بهداشتی دامپزشکی در همین مدت خبر داد.

مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه یکی از حوزه های فعالیت دامپزشکی در زمینه بهداشت عمومی ، نظارت بهداشتی بر کشتارگاههای دام و طیور است ، گفت : در حال حاضر 15 باب کشتارگاه صنعتی و سنتی دام و طیور تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی در سطح استان فعالیت می کنند.

وی افزود : از این تعداد   4  باب کشتارگاه صنعتی طیور ، 3 باب کشتارگاه صنعتی دام و 8 باب کشتارگاه سنتی دام می باشند که در تمامی این کشتارگاهها ناظران فنی و بهداشتی دامپزشکی و ناظران روحانی
صالحی با بیان اینکه در یکسال گذشته بیش از  13 میلیون و 200 هزار قطعه طیور در 5 کشتارگاه صنعتی طیور استان تحت بازرسی بهداشتی و فنی کارشناسان دامپزشکی به صورت کاملاً بهداشتی و بسته بندی هویت دار وارد چرخه مصرف شده است افزود: ذبح طیور و تمامی مراحل کشتار در کشتارگاههای طیور که همگی صنعتی هستند ، تحت نظارت بهداشتی و فنی دامپزشکی انجام می شود.

مدیر کل دامپزشکی استان ادامه داد : در همین مدت 168 هزار و 545 رأس دام سنگین و سبک در 3 باب کشتارگاه صنعتی دام و 8 باب کشتارگاه سنتی دام استان ذبح و پس از انجام فرآیند بازرسی های بهداشتی و فنی وارد بازار مصرف شده است.

 صالحی خاطر نشان کرد علیرغم اینکه در سالهای اخیر کشتارگاههای سنتی استان ساماندهی شده اند ولی همچنان مصمم هستیم و پیگیر تجمیع این واحدهای کشتارگاهی در کشتارگاههای صنعتی دام استان می باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس مصوبه هشتادمین نشست هیات مقررات زدایی در پایان سال گذشته، دبیرخانه این هیأت موظف بود تا موارد اصلاحی میزان حرایم تعیین شده در دستورالعمل مربوط به رعایت حرایم بهداشتی بین واحدهای دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی تا تاریخ ٣۱ فروردین ۱۴۰۳ تعیین و در درگاه ملی مجوزها اعمال کند و بر این اساس از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغیه رییس سازمان دامپزشکی درباره حرایم بهداشتی دامی برای فعالان اقتصادی لازم الاجرا نیست.

به دنبال این مصوبه بود که در پایان فروردین ماه مجتبی نوروزی، اعلام کرد که سازمان دامپزشکی حذف قانون سابق فواصل و حرایم بهداشتی اعلام و آن را به استان‌ها ابلاغ کرده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین اعلام کرد که از امروز، مجوز کسب و کارهای حوزه دامپزشکی بر اساس دستورالعمل جدید فواصل بهداشتی، صادر خواهد شد.

به گفته وی بعد از ۵۰ سال قانون فواصل بهداشتی بازنگری شد و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در این حوزه به سرانجام رسید.

بر اساس آمارها، بیش از ۴ هزارو ۴۰۰ متقاضی مجوز کسب و کار تولیدات دامی به دلیل آنچه فواصل و حرایم بهداشتی اعلام می‌شد، بلاتکلیف مانده بودند.

محمدمهدی صفری، کارشناس مرکز پایش و بهبود فضای کسب و کار در خصوص ورود این مرکز به موضوع حرایم و فواصل بهداشتی دامپزشکی می‌گوید، آغاز مطالعه و بررسی این موضوع مرکز پایش محیط کسب و کار ابتدا با گزارش‌ها و شکایت مردمی بود؛ مردم تماس می‌گرفتند، نامه می‌فرستادند و گلایه داشتند که می‌خواهیم مجوز بگیریم اما سازمان دامپزشکی مانع مجوز می‌شود، می‌گوید حریم را رعایت نکردید.

به گفته وی بر اساس بررسی های این مرکز، ۴ هزار و ۴۰۰ مجوز کسب و کار در طول ۵ سال یعنی سال های ۹۷ تا ۱۴۰۱ فقط به دلیل عدم رعایت حریم بهداشتی رد شدند؛ یعنی ۴ هزار و ۴۰۰ فعال حوزه دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته به اینها با انگیزه می خواستند کسب و کاری را شروع کنند اما به در بسته خوردند.

وی با اشاره به چند نوبت نامه نگاری با وزارت جهاد کشاورزی از سوی مرکز و سپس نامه وزیر اقتصاد به وزیر وقت کشاورزی و طرح این مشکل و درخواست اصلاح آن یادآور شد: بالاخره در آبان ماه سال گذشته جلسه‌ای تشکیل شد و قول اصلاح در این خصوص داده شد.

گفتنی است در خصوص حرایم و فواصل بهداشتی ماده ۱۹ قانونی که مصوب ۵۳ سال پیش یعنی سال ۱۳۵۰ است الزاماتی تعیین و در سال ۱۳۵۱ آیین نامه آن در هیأت وزیران وقت مصوب می‌شود اما در سال ۱۳۸۸ در قانون نظام جامع دامپروری مقرر می‌شود که وزارت جهاد کشاورزی دستورالعمل دیگری را تدوین کند اما این دستورالعمل گرچه در سال های بعد نوشته شد اما به تایید هیات وزیران نرسید و لذا مبنا همان قانون بیش از ۵۰ سال پیش بود.

کد خبر 6092493

دیگر خبرها

  • پلمب کارخانه خوراک دام و طیور متخلف در سبزوار
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن