Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@16:09:06 GMT

توزیع کتاب رایگان در مناطق حاشیه شهر سنندج

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۴۲۹۹

توزیع کتاب رایگان در مناطق حاشیه شهر سنندج

به گزارش ایکنا از کردستان، عبید رستمی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان امروز، 14 مهرماه در حاشیه نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب کردستان اظهار کرد: تلاش خود را به کار گرفته‌ایم که طرح‌هایی استفاده کنیم که معطوف به زمان برگزاری نمایشگاه نباشد.
وی افزود: طرح‌های تابستانه، بهارانه، جام باشگاه‎های کتاب، دوستدار کتاب و پایتخت کتاب طرح‌های ویژه ای است که در حوزه توریج کتابخوانی در طول سال برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان عنوان کرد: همه باید تلاش خود را برای ایجاد رابطه حسنه بین مردم و کتاب احیا کنیم و این کار با همکاری فرهنگ و ارشاد و دیگر ارگان‌های مربوط امکان‌پذیر است.
وی عنوان کرد: ایجاد کتاب‌های صوتی در فضای مجازی، کتابخانه‌های مجازی و دانلود رایگان کتاب، از دیگر اقداماتی است که برای ترویج فرهنگ کتابخوانی انجام می‌شود.
رستمی تأکید کرد: در طول سال اهدای کتاب رایگان به مدارس، کانون‌های فرهنگی وادبی مساجد و روستاها و بخشداری ها داریم که تاثیر زیادی در ارتقا فرهنگ مطالعه دارد.
وی افزود: قرار است روزهایی در هفته به عنوان تبادل کتاب در سطح شهر انتخاب کنیم که علاقمندان کتاب‌های خود را که استفاده نمی‌کنند در اختیار مردم قرار دهند.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با بیان اینکه تبلیغ و توزیع کتاب در مناطق کمتر توسعه یافته حاشیه شهر سنندج از جمله برنامه‌های این اداره کل است، افزود: با سه دفتر تسهیل گری در ننله، حسن آباد و فرجه هماهنگی کردیم که در حوزه کودک و ادبیات، حوزه نقاشی و کتابخوانی و توزیع کتاب رایگان کار شود.
وی استقبال مردم از نمایشگاه را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: برخی غرفه ها آثار خود را تا ۶۰ درصد تخفیف به علاقمندان عرضه می کنند که تأثیر زیادی در جذب مخاطبان داشته است.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان یادآور شد: تهیه کتاب‌های عرضه شده در نمایشگاه محدود به زمان برگزاری نیست بلکه شهروندان می توانند با تهیه بن کارت تا یک ماه بعد از نمایشگاه نیز اقدام به خرید کتاب های مورد علاقه خود از هشت کتابفروشی شهر سنندج کنند.
یادآور می‌شود؛ نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کردستان از ۱۰ مهر در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی استان در سنندج کار خود را آغاز کرد و تا 15 مهرماه آماده بازدید علاقمندان است.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۴۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سیدتیمورجامعی گفت: بخوانیم و بسازیم یک شعار واضح بوده ولی اینکه چگونه بکار ببریم مهم است. سازندگی را در دنیای امروز باید با فرهنگ‌های جدید که آزادسازی را هدف قرار دهند ایجاد کرد، چه تولید کنیم و چه بسازیم ولی این ساخت ما باید از کدام راه باشد مهم بوده و گام‌های رشد را در سیاست، اجتماع و نیازهای ضروری حیات و تمدن بشریت پیدا کنیم پس می‌توان گفت هدف اصلی خواندن و مطالعه، خودسازی است و مهمترین ابزار برای این هدف همان کتاب است.

وی در ادامه گفت: انتخاب کتاب همیشه بزرگترین مشکل برای علاقه‌مندان به کتاب بوده اما مهمترین آن پیدا کردن کتاب است. همچنین به ناشران کتاب نیز باید توجه کرد و اینکه در چه تاریخی فعالیت خود را شروع و چه اثراتی داشته است  نمایشگاه بین‌المللی بزرگترین محلی است برای معرفی ناشران که باید استفاده کافی از این نمایشگاه را برد.

نویسنده و شاعر ارومیه‌ای گفت: برند در بازاریابی و در اقتصاد جایگاه خود را دارد ولی برای خریدار و فروشنده کتاب، مهم نوع و سلیقه مطالعه کننده است و اگر کتاب محتویات خوبی داشته باشد قطعاً بازار خوبی را هم خواهد داشت.

وی دربخش دیگری گفت: نمایشگاه کتاب برای نویسندگان بومی یک فرصت طلایی برای شناساندن کتاب‌های بومی و فرهنگ آن منطقه است و اینکه نمایشگاه بین‌المللی بهترین فرصت برای ارتباط سازی فرهنگ‌های مختلف بومی است.

سیدتیمورجامعی گفت: اطلاع‌رسانی قوی از طریق رسانه ملی و سایت های مجازی برای معرفی دقیق کتاب و نحوه خرید و دریافت به صورت آسانتر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

 

سیدتیمورجامعی، شاعر ارومیه‌ای متولد ۱۳۵۹ بوده و از ۲۰ سالگی شروع به شعر نوشتن کرده است. وی در اکثر انجمن‌های ادبی شهر حضور فعال داشته و موضوع بیشتر شعرهای سید تیمور جامعی به‌صورت ترکی و و در حوزه حجاب می‌باشد.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور ناشران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی سیاه قلم در سنندج
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند