Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی فردوسی پور روز یکشنبه در هم اندیشی نقش پیاده روی اربعین در روابط ایران و عراق در سالن کنفرانس مرکز همایش‌های غدیر قم افزود: بازگشایی مرز بوکمال، حفظ سلاح حشدالشعبی و گسترش اربعین سه موضوع راهبردی و مهم بود که در هفته‌ها و ماه‌های گذشته در عراق شکل گرفت که این موجب خشم دشمنان اتحاد ۲ کشور ایران و عراق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با توجه به گسترش مطالعات مراکز غربی و تلاش آنها برای مخدوش کردن اربعین ضرورت دارد تا در این زمینه کار اساسی و راهبردی توسط مراکز علمی کشور انجام شود.

وی روابط ایران و عراق را راهبردی دانست و اظهار داشت: همبستگی و همگرایی میان ملت ایران و عراق ریشهای عمیق و ناشی از علایقی گسترده است که این رابطه عمیق و تاریخی موجب شکل گیری ارتباط عمیق میان دو کشور و ملت شده است.

فردوسی پور، با تاکید بر استفاده از ظرفیت تمدن سازی اربعین، ادامه داد: اربعین یکی از مظهرهای الگوی نظام سازی اسلامی انقلاب اسلامی در ایجاد تمدن اسلامی است.

وی با بیان اینکه الگویی از برنامه حاکمیت و نظام اسلامی در اربعین و راهپیمایی بزرگ اربعین تبلور یافته است اظهار داشت: گام دوم انقلاب اسلامی در مسیر حرکت به سمت تمدن اسلامی مولفه‌های تزکیه نفس، جهل زدایی و خردورزی را دارد که این مولفه ها در اربعین وجود دارد.

سفیر سابق ایران در اردن اظهار داشت: اربعین الگویی مردمی است و نباید حاکمیت و حاکمیت در آن دخالت کند، ولی در عین حال باید به جنبه های علمی، کاربردی و نظریه پردازی از این حرکت استفاده شود.

فردوسی پور، با اشاره به مطالعات گسترده مراکز مطالعاتی آمریکا پیرامون پیادهروی اربعین ادامه داد: چندین کتاب و همچنین رساله دکترا در حوزه اربعین توسط دانشجویان و پژوهشگران آمریکایی انجام شده است که باید انجام چنین کارهای پژوهشی توسط محققان ایران در دستور کار مراکز مطالعاتی باشد.

سفیر سابق ایران در اردن، بیان کرد: برخلاف ادعای غرب که توانسته با استفاده از ظرفیت رسانه ای حدود و ثغور مرزها را تغییر دهد، ولی در مفهوم اساسی این اربعین و پیاده روی عظیم آن است که توانسته مفهوم مرز را برداشته و تغییر دهد.

۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/ 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم زائران اربعین عراق اربعین ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر ایران در سازمان ملل: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم/ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است

به گزارش جماران؛ امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه ای به رئیس دوره ای شورای امنیت و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل گفت: ادعای غیرمستند و ارجاعات ناصواب علیه جمهوری اسلامی ایران در نامه مورخ ۸ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴) را رد می‌ کند.

ارشدترین دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: ادعای مطروحه نامه مزبور بی اساس و صرفاً تلاش مذبوحانه رژیم اسرائیل برای منحرف کردن توجه بین المللی از جنایات شنیع و اقدامات نسل کشی است که توسط این رژیم آپارتاید علیه مردم فلسطین در نوار غزه انجام می شود.

ایروانی گفت: چنین ادعاهای بی‌اساسی همچنین تلاشی گمراه کننده با هدف سرپوش گذاشتن و مشروعیت بخشیدن به تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل علیه لبنان و نقض مستمر قوانین بین المللی، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه های ۱۵۵۹ (۲۰۰۴) و ۱۷۰۱ (۲۰۰۶) شورای امنیت سازمان ملل است.

او تصریح کرد: به همین ترتیب، اتهامات موجود در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴/۳۰۴) کاملاً بی اساس بوده و قاطعانه مردود است. همانطور که در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۳۰۵) ما تأکید شده است، اقدام جمهوری اسلامی ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ در راستای اعمال حق ذاتی خود در چارچوب دفاع از مشروع و ذیل ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بوده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: اقدام جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی این رژیم در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ایران برخلاف بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل متحد اتخاذ شد.

ایروانی ادامه داد: «مجددا تاکید می‌نماید که جمهوری اسلامی ایران هرگز شروع کننده جنگ علیه رژیم اسرائیل نبوده و در آینده نیز قصد انجام آن را ندارد. با این حال، جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی خود ذیل قوانین بین المللی برای پاسخ به هرگونه استفاده از زور یا اعمال تجاوزکارانه علیه حاکمیت، تمامیت ارضی، امنیت و منافع ملی خود محفوظ می‌دارد.»

سفیر ایران در سازمان ملل در پایان خواسته است که این نامه به عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع شود.

دیگر خبرها

  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • اسماعیلی با سفیر ایران در باکو دیدار کرد
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با سفیر ایران در لبنان
  • سفیر ایران در سازمان ملل: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم/ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است