Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار پلدختر گفت: ۱۸۰ پروانه رایگان در شهرستان صادر شده است.

صمد چراغی در گفت‌وگو با ایسنا، از اضافه شدن و الحاق دو پلاک ۴ و ۸ هکتاری به شهر پلدختر خبر داد و تصریح کرد: بعد از وقوع سیل خانه‌های تخریبی و خانه‌هایی که در حریم رودخانه بودند قرار شد جابجا شوند که این مهم تحقق یافت.

شهردار پلدختر خاطرنشان کرد: شروع آن با چهار هکتاری بود که طرح تفکیکی آن تهیه و در کمیته و کارگروه‌های مختلف مصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چراغی اضافه کرد: حدود ۱۰۰ پلاک در این سایت تعریف شد البته برای نام آن نیز کمیته نامگذاری تشکیل می‌دهیم و پیشنهاد شده به دلیل زحمات خیرین به نان کوی نیکان نامگذاری شود.

وی بیان کرد: بعد از سیل تاکنون حدود ۱۸۰ پروانه رایگان برای شهروندان از طرف شهرداری صادر شده که بخشی از آن برای سایت چهار هکتاری و بخشی از آن برای کسانی است که ساختمان در همان جای سابق احداث می‌کنند.

شهردار پلدختر ادامه داد: همچنین بالغ بر یک میلیارد تومان عوارض بناست دولت به جای مردم آن را پرداخت کند.

چراغی عنوان کرد: با توجه به اینکه تمکن مالی شهرداری بالا نیست و این درآمد شهری صرف خدمات به مردم می‌شود انتظار می‌رود دولت نیز به این تکلیف خود عمل و دیون شهرداری را پرداخت کند.

وی اظهار کرد: در راستای تامین مصالح نیز به مجموعه کارخانجات شهرداری اعلام کرده‌ایم کلیه مصالح تولیدی برای پروژه‌های زیرساختی و افراد سیل‌زده است.

شهردار پلدختر با اشاره به جمع‌آوری آب‌های سطحی در کوی بسیجیان، تصریح کرد: در گذشته مطالعات جمع‌آوری آب‌های سطحی به صورت جامع انجام نشده بود و آب‌های حوزه بالا دست که مساحت آن خیلی زیاد است و خاک نفوذناپذیر و فرسایشی دارد از یک کانال کنار مسکن مهر عبور می‌کند و هرساله باید به دلیل حجم زیاد آب این کانال مسدود و وارد مسکن مهر می‌شد.

چراغی خاطرنشان کرد: این کانال در ضلع شرقی ۴ هکتاری عبور می‌کند و چون دارای حجم زیادی آب بوده، می‌تواند در فصل زمستان و بهار مشکلاتی را ایجاد کند.

وی اضافه کرد: تقاضای ما از بنیاد مسکن این است که مشاور بگیرند و وضعیت جمع‌آوری آب را مطالعه کنند و کانال را حد فاصل این ۴ هکتار به صورت سنگ و سیمان یا بصورت بتنی اجرا کنند.

شهردار پلدختر بیان کرد: طول کانال بالغ بر ۲۰۰ متر بوده و در ۴ هکتاری منتهی در بالادست آن نیز کانال به صورت خاکی است که از محل اعتبارات ماده ۱۰ مدیریت بحران برای آن اعتبار خوبی پیش‌بینی شده است.

چراغی گفت: برآورد ما این است که حد کانال را از بالا تا سایت ۴ هکتاری در آن اعتبار بیاوریم که اگر این نقطه اجرا شود کل آب‌های سطحی را از محدوده قانونی شهر خارج خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مناطق سیل زده پلدختر پروانه ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۵۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با اشاره به اهمیت احداث راه دسترسی سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان گفت: دستور پرداخت اعتبار تهاتر با هدف راه دسترسی سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان از قائم‌مقام وزیر و معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اخذ شده است.

حسین زنجیرانی فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به احداث مسکن در سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان اظهار کرد: برای تامین مسیر دسترسی این سایت که ۳۰ هزار مسکن در آن احداث می‌شود، دستور پرداخت اعتبار به‌صورت تهاتر صادرشده است.

وی افزود: بهسازی و روکش آسفالت محور قم-جعفریه از جمله فعالیت‌های این اداره در سال جاری بوده که با توجه به تردد بالا در آن می‌تواند کمک شایانی به ارتقای کیفیت این مسیر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با بیان اینکه حدود ۲۰۰۰ مددجو در پروژه‌های نهضت ملی مسکن قم صاحب خانه شدند، خاطرنشان کرد: درمجموع یک هزار و ۸۱۸ مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در طرح نهضت ملی مسکن قم تخصیص پروژه شده‌اند.

زنجیرانی‌فراهانی با اشاره به اهمیت مباحث آموزشی، درمانی و فرهنگی در طرح‌های نهضت ملی مسکن در قم، تاکید کرد: هم‌زمان با عملیات اجرایی واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن، سرانه آموزشی، درمانی، فرهنگی و ورزشی آن‌ها نیز در این استان با واگذاری زمین تأمین‌شده است.

وی از ثبت‌نام ۷۰۰ متقاضی خودمالک قمی برای دریافت تسهیلات بانکی بافت فرسوده خبر داد و گفت: یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های کلان و مهم دولت سیزدهم، احیا و نوسازی بافت فرسوده شهرها است که در این زمینه تسهیلاتی هم پیش‌بینی و تعریف‌شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم ادامه داد: احیا و نوسازی بافت فرسوده شهر، با توجه به وجود زیرساخت‌های شهری و امکانات و کاربری‌های روبنایی در آن، موجب رونق بافت مرکزی شهر خواهد شد و از توسعه فیزیکی شهر و بی‌قواره شدن آن جلوگیری می‌کند.

زنجیرانی فراهانی با اشاره به اهمیت مبارزه با تخلفات مرتبط با مسکن تصریح کرد: طبق مصوبه شورای ملی مسکن و باهدف کنترل بازار مسکن در سراسر کشور گشت مشترک بازرسی از مشاوران املاک آغاز به کار کرده است. طی اجرای این طرح ۱۵۶ مشاور املاک غیرمجاز در استان قم شناسایی و ۶۴ دفتر املاک به دلیل تخلفات متعدد پلمب شدند.

کد خبر 749264

دیگر خبرها

  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • ۶۰ هکتار به سرانه فضای سبز شهر سنندج افزوده می‌شود
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر
  • اخذ اسناد ۹۷۶ هکتاری بستر رودخانه حاجی عرب در استان قزوین
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد