Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@00:25:35 GMT

سنگ کیسه صفرا را با نسخه طب سنتی دفع کنید

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۸۲۰۴

سنگ کیسه صفرا را با نسخه طب سنتی دفع کنید

 متخصص طب سنتی درباره سنگ کیسه صفرا اظهار کرد: سنگ کیسه صفرا بر اثر تحرک نداشتن مواد درون کیسه صفرا ایجاد می‌شود، بنابراین این مواد، داخل کیسه صفرا باقی می‌مانند و لجن صفراوی را ایجاد می‌کنند که این لجن در آینده به سنگ تبدیل می‌شود.
شیوع سنگ کیسه صفرا در زنان

او بیان کرد: سنگ کیسه صفرا در زنان به ویژه خانم‌هایی که چند بار زایمان کرده‌اند، بیشتر بروز پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
سن شیوع سنگ کیسه صفرا بین ۴۰ تا ۵۰ سالگی است، بنابراین قبل و پس از این زمان این عارضه کمتر دیده می‌شود.

این متخصص طب سنتی درباره علائم سنگ کیسه صفرا افزود: از علائم سنگ کیسه صفرا می‌توان به درد بالای شکم به ویژه سمت راست معده اشاره کرد که این درد اغلب پس از مصرف مواد غذایی چرب شدت پیدا می‌کند.اگر سنگ کیسه صفرا پیشرفت کرده باشد همراه این عارضه می‌تواند زردی یا تهوع هم ایجاد شود

غفارزاده تأکید کرد: بهترین روش تصویربرداری برای تشخیص سنگ کیسه صفرا سونوگرافی است، سونوگرافی محل و اندازه سنگ را نشان می‌دهد همچنین مشخص می‌کند که آیا سنگ، مجرا را گرفته است یا خیر؟

او تصریح کرد: وقتی سنگ درون مجرای کیسه صفرا گیر کند بیمار اغلب درد شدیدی دارد که در این موارد باید به شکل اورژانسی عمل شود، اگر درد همراه با تب باشد هم وضعیت خیلی خطرناک است و دیگر نمی‌توان از دستور‌های طب سنتی برای رفع این عارضه کمک گرفت.

این متخصص طب سنتی گفت: در کیسه صفرا مجرایی است که ترشحات صفراوی از طریق آن وارد روده می‌شود، وقتی سنگ درون این مجرا گیر کند و مجرا بسته شود ترشحات صفراوی پشت مجرا تجمع پیدا می‌کند و کیسه صفرا به تدریج بزرگ می‌شود که به این حالت «کلاپس‌ صفراوی» می‌گویند، در صورتی که این ترشحات عفونی شود به آن «کلانژیت صفراوی» می‌گویند که در این مواقع بیمار خیلی بد حال است و اغلب به زردی و تب هم دچار می‌شود.
رژیم غذایی هفت روزه برای دفع کیسه صفرا

غفارزاده اظهار کرد: مبتلایان به سنگ کیسه صفرا برای رفع مشکلشان باید به مدت پنج روز هر سه ساعت یکبار یک استکان آب سیب شیرین و یک سوم استکان روغن زیتون به همراه مقداری آب لیمو ترش میل کنند البته باید بین مصرف آب سیب شیرین و روغن زیتون به همراه آب لیمو ترش فاصله باشد.

او بیان کرد: اشخاص دچار سنگ کیسه صفرا در این پنج روز باید روزانه ۲ بار هر بار نصف استکان آب جعفری و ۲ تا ۳ بار دَم‌کرده آلبالو و ۲ استکان آب ترب سیاه به همراه عسل میل کنند، برای تهیه دَم‌کرده آلبالو اشخاص باید ۲۰ تا ۳۰ عدد آلبالو تازه یا خشک شده را به همراه یک تا یک و نیم لیوان آب در قوری بریزند و صبر کنند تا این ترکیب دَم بکشد، از روز پنجم تا هفتم باید هر چهار ساعت یکبار آب سیب شیرین و روغن زیتون به همراه لیمو ترش مصرف شود.

این متخصص طب سنتی افزود: مبتلایان به سنگ کیسه صفرا در روز هفتم باید سونوگرافی را انجام دهند و در صورتی که سنگ دفع نشده بود، همین رژیم را مجدد تکرار کنند، این رژیم در مواقعی کاربرد دارد که سنگ کیسه صفرا درون مجرا گیر نکرده و مجرا را نبسته باشد.

غفارزاده تأکید کرد: مبتلایان به سنگ کیسه صفرا برای جلوگیری از بروز ضعف و گرسنگی در این هفت روز می‌توانند سوپ‌هایی مانند جو، گشنیز و سبزیجات و آش جو را میل کنند، برای تهیه سوپ جو افراد باید ۲۵۰ گرم جو را با ۲۵۰ گرم گشنیز، ۵۰ گرم زرشک و ۱۰۰ گرم ماش ترکیب کنند و به این مخلوط مقداری هویج، شلغم و آلو بخارا بیفزایند سپس مقداری تخم کاسنی، خرفه، خیار و گشنیز را به سوپ اضافه کنند.

او یادآوری کرد: آش جو متشکل از موادی مانند جو، نخود، گشنیز، جعفری، شلغم، تخم زیره، رازیانه و انیسون است و سوپ گشنیز هم از موادی مانند گشنیز، شلغم، برگ چغندر، اسفناج و آلو بخارا تهیه می‌شود، مبتلایان به سنگ کیسه صفرا در این هفت روز باید از مصرف غذا‌های غلیظ، چرب و سنگین پرهیز کنند و در صورتی که با رعایت این نکات همچنان سنگ وجود داشت به متخصص مراجعه کنند.     منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کیسه صفرا طب سنتی سنگ کلیه سنگ صفرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۸۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور مهرزاد اظهار کرد: ثبت‌جهانی منظر فرهنگی هورامان و وجود ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی در این منطقه موجب شده تا هورامان به یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور تبدیل شود و همواره مورد توجه تعداد بی‌شماری از گردشگران قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: کومسای از جمله برنامه‌هایی است که هرساله در نیمه اردیبهشت‌ماه در این منطقه جهانی به‎ صورت ویژه و باشکوه هرچه تمام‌تر برگزار می‌شود. او عنوان کرد: این مراسم آیینی روز جمعه ١٤ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری با حضور گردشگران داخلی و خارجی در محوطه‌ای مجاور زیارتگاه سیدمصطفی مشهور به پیرشالیار از نوادگان و سادات حضرت امام جعفرصادق (ع) برگزار می‌شود.

مهرزاد یادآور شد: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات منطقه، دف‌نوازی، اجرای شمشال هورامی و شعرخوانی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده این مراسم آئینی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان کرد: امید است همواره بتوانیم با همکاری شایسته مردم، بخش خصوصی و دستگاه‌های مربوطه با ارائه خدمات مناسب و کسب رضایتمندی گردشگران در سفر به کردستان، انگیزه حضور دوباره و زمینه انتخاب استان به عنوان مقصد گردشگری را فراهم آوریم.

کومسای در هورامی از دو کلمه «کو» به معنی جمع شدن و مجمع و «مسای» به معنی یادگیری تشکیل شده است. روایت می‌شود با توجه به وضعیت خاص منطقه و فرهنگ تعاون و همزیستی نشأت گرفته از طبیعت سخت هورامان و فرهنگ کوچ‌نشینی و هوارنشینی، هرساله اواسط فصل بهار مردم، روستا را ترک و به هوارهای دور و نزدیک در منطقه کوچ می‌کردند و مدتی بیش از شش ماه از سال را از همدیگر دور بودند و قبل از کوچ لازم می‌دیدند که در جلسه و مراسمی مقرراتی را سامان‌دهی کرده و امورات ضروری اجتماعی را میان خود تقسیم و به افراد واجد شرایط واگذار کنند و برای کوچ آماده می‌شدند.

در ورای این ماجرا یک افسانه روایت می‌شود که پیرشالیار مردی بزرگوار بوده و کرامات خاصی داشته است که به‌عنوان مثال گفته می‌شود او توانسته شاه‌بهارخاتون را که دختری کر و لال بود شفا بدهد.

همچنین روایاتی وجود دارد که روزی یکی از مریدان پیرشالیار به نام درویش گومار نزد پیرشالیار رفته و از کمبود شیر دام‌های خود گله و شکایت می‌کند، پیرشالیار به او می‌گوید در نزدیکی مزار درویشی که دامپزشک بوده سنگی هست، قطعه‌ای از آن را بِبُر و به مشک دام‌های خود ببند تا شیرشان افزون شود؛ به‌همین دلیل هنوز هم در پایان مراسم کومسای تکه سنگ سفیدی را که در جوار مزار پیرشالیار وجود دارد می‌شکنند و برای تبرک با خود می‌برند که بنا بر اعتقاد اهالی هورامان، خاصیت برکت‌بخشی دارد.

گفتنی است؛ مراسم جشن عروسی پیر شالیار هم یکی از جشن‌های رایج در منطقه جهانی هورامان است که هر ساله در اواسط بهمن‌ماه و هم‌زمان با جشن سده برگزار می‌شود؛ این مراسم در واقع سالگرد ازدواج پیر افسانه‌ای به نام شالیار است که ریشه در اسطوره‌ها و اعتقادات و آیین قدیم مردم این سرزمین دارد.

منطقه هورامان تخت در ۶۰ کیلومتری جنوب شهر مریوان و غرب شهرستان سروآباد با جمعیتی بیش از ۳۵۰۰ نفر در میان کوه‌های سر به فلک کشیده تخت‌ثانی، پیررستم، مله‌اسب و کوسالان محصور است و نماد و قلب تپنده منطقه جهانی هورامان به‌عنوان منظری تاریخی و فرهنگی محسوب می‌شود.

کد خبر 6093015

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط ۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی و سنتی در خرم‌آباد/ ۴ نفر دستگیر شدند
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • آغاز رسمی طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای با پلاستیکی در بروجرد
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • توزیع ۵۰۰ کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • فیلم/شکار ریزپرنده اوکراینی با کیسه سیب زمینی
  • شکار ریزپرنده اوکراینی با کیسه سیب زمینی