Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@03:12:46 GMT

علت اعلام نشدن «معامله قرن» از زبان «فریدمن»

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۹۲۸۶

علت اعلام نشدن «معامله قرن» از زبان «فریدمن»

دیوید فریدمن اظهار داشت: طرح معامله قرن دربرگیرنده منافع زیادی در طولانی مدت برای اسرائیل است و نبود دولت اسرائیلی فعال تا کنون یکی از دلایل به تعویق افتادن اعلام این طرح بوده است.

بر اساس گزارش کانال هفتم تلویزیون رژیم صهیونیستی، فریدمن افزود: دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا وجود یک دولت قدرتمند و موثر اسرائیلی را برای همراهی با طرح صلح ترجیح می‌دهد و با انتشار طرح طی انتخابات اخیر اسرائیل با توجه به نبود دولتی که بتوان درباره این طرح با آن بحث و بررسی کرد و مسائلی که در طولانی مدت به نفع اسرائیل و ایالات متحده است، مخالفت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریدمن اظهار داشت: دولت ترامپ هیچ فردی را بر فرد دیگر در دولت اسرائیل ترجیح نمی‌دهد و این مسئله به خود اسرائیلی‌ها مربوط است، واشنگتن به دنبال تاثیرگذاری یا دخالت در انتخابات نیست.

سفیر آمریکا در مناطق اشغالی ادامه داد: طرح صلح به بررسی آن در فضای سیاسی فراگیر نیاز دارد، زیرا دربرگیرنده منافع فراوانی برای اسرائیل در طولانی مدت است.

وی درباره اقدام اخیر آمریکا در به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر کرانه باختری و احتمال اینکه تل آویو این فرصت را از دست بدهد، اظهار داشت: اگر دولتی وجود نداشته باشد، این فرصت از دست خواهد رفت.

فریدمن درباره وعده‌های بنیامین نتانیاهو که دوره نخست‌وزیری‌اش پایان یافته مبنی بر الحاق غور اردن (دشت اردن) در صورت تشکیل دولت ابراز عقیده کرد: این گام مانع حل سیاسی نیست و به بحث و بررسی زیاد برای فهمیدن هدف این ابتکار و اینکه چگونه الحاق غور به امنیت اسرائیل کمک خواهد کرد، نیاز دارد.

پایان نشست کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی بدون اعلام نتایج آن

نشست کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی شامگاه امشب بدون اعلام نتایج آن پایان یافت. پایگاه عبری واللاه گزارش داده است این نشست در راستای پاسخ به درخواست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برگزار شد که هدف از آن بررسی «تهدید‌های اخیر ایران علیه اسرائیل» بوده است.

این رسانه افزود نشست کابینه امنیتی دو ساعت و نیم طول کشید بدون اینکه نتایج آن اعلام شود.

مخالفت نیمی از صهیونیست‌ها با نخست‌وزیری نتانیاهو

یک رسانه رژیم صهیونیستی از مخالفت نیمی از جامعه صهیونیستی با تشکیل دولت وحدت به ریاست بنیامین نتانیاهو خبر داده است. پایگاه خبری واللاه گزارش داد نیمی از اسرائیلی‌ها با تشکیل دولت وحدت به ریاست بنیامین نتانیاهو مخالف هستند. بر اساس نظرسنجی که این رسانه منتشر کرده است، تنها ۴۲ درصد با تشکیل دولت وحدت برای خروج از بن بست سیاسی به وجود آمده در پی نتایج انتخابات اخیر کنست (پارلمان) و شکست نتانیاهو در تشکیل دولت راستگرای حریدی موافقت کرده‌اند.

این نظرسنجی نشان داد ۶۸ درصد رای دهندگان اردوگاه میانه چپگرا با تشکیل دولت وحدت به ریاست نتانیاهو مخالف هستند و تنها ۲۶ درصد آن را تایید می‌کنند. در مقابل، ۵۴ درصد رای دهندگان وابسته به طیف راستگرا‌ها (که نتانیاهو نماینده آن است) با تشکیل دولت وحدت به ریاست نتانیاهو موافق بوده و ۴۱ درصد هم با آن مخالف هستند.

این در حالی است که بنی گانتس رئیس حزب کاحول لاوان (آبی سفید) بر ریاست دولت وحدت در دور اول چرخشی شدن نخست وزیری اصرار دارد.

ارزیابی‌ها به احتمال حرکت رژیم صهیونیستی در مسیر برگزاری سومین انتخابات پیاپی کنست طی کمتر از یک سال اشاره می‌کند، نظرسنجی پایگاه واللاه نشان داد در صورتی که چنین انتخاباتی برگزار شود، نتیجه هرگز تغییر نخواهد کرد و ائتلاف کاحول لاوان (آبی سفید) قدرت و جایگاه خود را با کسب ۳۳ کرسی در کنست حفظ خواهد کرد و تعداد کرسی‌های لیکود در کنست هم با یک کرسی افزایش به ۳۳ کرسی خواهد رفت.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که توازن قوا همانطوری که اکنون هست، باقی خواهد ماند و اردوگاه راستگرایان حریدی (به ریاست بنیامین نتانیاهو)، به ۵۶ کرسی شامل ۳۳ کرسی برای لیکود، ۹ کرسی برای شاس، ۷ کرسی برای یامیا، هفت کرسی برای یهودت هتوراه و اردوگاه میانه چپ (به ریاست بنی گاتس) هم جایگاه خود را حفظ خواهد کرد به طوری که کاحول لاوان (آبی سفید)، ۳۳ کرسی، ائتلاف کار-جشر ۶ کرسی، اردوگاه دموکراتیک ۵ کرسی، فهرست مشترک عربی با ۱۳ کرسی کسب خواهند کرد. بر اساس این نظرسنجی، فهرست حزب اسرائیل خانه ما به ریاست آویگدور لیبرمن (وزیر خارجه اسبق) هفت کرسی کسب می‌کند که یک کرسی نسبت به انتخابات اخیر کمتر خواهد بود، ولی در صورتی که لیبرمن بر موضع خود در قبال حریدی‌ها همچنان پافشاری کند، ولی مانع تشکیل دولت به ریاست نتانیاهو خواهد شد.

پس از آنکه نتانیاهو در اواخر هفته گذشته از تصمیم خود برای برگزاری انتخابات داخلی در حزب لیکود برای انتخاب رئیس حزب و نامزد آن برای تصدی نخست وزیری خبر داد، نگاه‌ها به جانشینان احتمالی نتانیاهو دوخته شده است، هر چند نتانیاهو از برگزاری چنین انتخاباتی صرف نظر کرد، ولی نظرسنجی اخیر این سئوال را درباره مناسب‌ترین نامزد برای تصدی ریاست لیکود مطرح کرد، و نشان داد که شکاف میان نتانیاهو و گدعون ساعر دیگر عضو لیکود در کنست زیاد نیست به طوری که در کل جامعه صهیونیست، نتانیاهو به ۳۵ درصد آرا و ساعر به ۲۹ درصد آرا و در راستگرایان، نتانیاهو به ۵۴ درصد و ساعر به ۲۴ درصد آرا دست یافته است و دیگر نامزد‌های احتمالی جانشین نتانیاهو شامل یودلی ادلشتاین رئیس کنست به ۵ درصد وگلعاد اردان به ۲ درصد و یسرائیل کاتس به یک درصد دست یافتهاند.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که در صورتی که لیکود به ریاست ساعر در انتخابات کنست شرکت کند، قدرت آن از ۳۲ کرسی به ۲۶ کرسی کاهش خواهد یافت، و رای دهندگان لیکودی که با رای دادن به حزب لیکود به ریاست ساعر مخالف هستند در اردوگاه راستگرایان باقی خواهند ماند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نتانیاهو رژیم صهیونیستی دیوید فریدمن معامله قرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۹۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غزه عامل تعیین کننده بر انتخابات محلی انگلیس

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ درپی برگزاری انتخابات محلی در روز پنج شنبه این هفته، کایر استارمر، رهبر حزب کارگر اعتراف کرد جنگ اسرائیل – فلسطین، عامل مهمی در از دست رفتن اکثریت این حزب در شورای شهر اولدهام بوده است.
مسلمانان و مخالفان صهیونیسم در انگلیس، در تظاهرات گسترده در این کشور بار‌ها اعلام کرده اند کایر استارمر، رهبر حزب کارگر، در جریان حملات ۷ ماه اخیر اسرائیل به غزه، از هواداران جنایات جنگی اسرائیل بوده است. رهبر حزب کارگر، با حمایت از اقدام صهیونیست‌ها در قطع آب، برق، دارو و مواد غذایی به غزه، این اقدامات را که از نظر بسیاری از کارشناسان حقوق بین الملل، جنایات جنگی است، حق اسرائیل معرفی کرده است.

دیلی میل نوشت رای دهندگان مسلمان، با رویگردانی از رای دهندگان با نامزد‌های حزب کارگر، مخالفت خود را سیاست‌های این حزب در حمایت از اسرائیل، نشان می‌دهند. به نوشته دیلی میل، حزب کارگر که اکثریت کرسی‌های شورای شهر اولدهام را در دست داشت، در انتخابات این هفته، این اکثریت را از دست داد. این روزنامه نوشت مسلمانان حوزه اولدهام می‌گویند با آرای خود، این حزب را تنبیه کردند و رهبر حزب کارگر، بسیار دیر به فکر آتش بس در غزه افتاده است.
به نوشته دیلی میل، حزب کارگر انگلیس، در شورای شهر منچستر، شماری از اعضایش را از دست داد و نامزد‌های این حزب می‌گویند سیاست حمایت از اسرائیل موجب شده است مردم از این حزب رویگردان شوند و به نامزد‌های مستقل رای دهند. کایر استارمر امروز در مصاحبه با بی بی سی گفت غزه، موضوع مهمی در شکست حزب کارگر در اولدهام بود و افزود در شمار دیگری از حوزه ها، غزه عامل مهمی است. دیلی میل نوشت پت مک فادن (Pat McFadden)، هماهنگ کننده سراسر حزب کارگر نیز در پاسخ به نتیجه ضعیف حزبش در اولدهام می‌گوید بحران غزه، "موضوعی" در انتخابات محلی بود. این روزنامه نوشت پروفسور جان کرتیس (John Curtice)، کارشناس انتخابات در انگلیس می‌گوید در همه حوزه‌هایی که مسلمانان انگلیسی ساکنند، حزب کارگر آرای خود را از دست می‌دهد.
بی بی سی گزارش داد یکی از اعضای حزب کارگر که در انتخابات پنج شنبه این هفته در اولدهام، شکست خورد می‌گوید علت اصلی ناکامی وی این است که حزب کارگر، بسیار دیر به فکر افتاد آتش بس در غزه را بخواهد. در شورای شهر اولدهام، نامزد‌های مستقل ۱۶ کرسی، حزب لیبرال دموکرات‌ها ۹ کرسی، حزب محافظه کار ۸ کرسی به دست آوردند. با این که حزب کارگر ۲۷ کرسی را هنوز در دست دارد، اکثریت کرسی‌های شورای این شهر را که ۱۳ سال در دست داشت، از دست داد. به نوشته دیلی میل، نیلا ابراهیم (Nyla Ibrahim) و اختر شواب (Akhtar Shoab) که قبلا عضو حزب کارگر بودند، در پی حمایت این حزب از اسرائیل، از حزب کناره گرفتند و به عنوان نامزد مستقل، در انتخابات شرکت کردند که نیلا ابراهیم روز پنج شنبه رای آورد.

دیگر خبرها

  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • رسانه عبری زبان: همه دست آوردهایمان بر باد رفته است
  • تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس
  • تاثیر جنگ غزه در انتخابات انگلیس
  • غزه عامل تعیین کننده بر انتخابات محلی انگلیس
  • نتانیاهو همچنان رو به سراشیبی سقوط
  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت