Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@06:57:26 GMT

شهرک مهارت های زندگی ویژه کودکان ساخته شود

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۹۹۹۷

شهرک مهارت های زندگی ویژه کودکان ساخته شود

کودکان و نوجوانان هرمزگانی در هفته ملی کودک یک خواسته از استاندارشان دارند و آن هم اجداث شهرک مهارت های زندگی ویژه کودکان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، من کودک و نوجوان این بوم هستم، هرمزگان زادگاه من است، قلبم همواره برای امواجش، گرمایش و نخل هایش می تپد، چند سالی است با هیاهوی مدرسه به مناسبت هایی چون رویدادهای علمی آشنایی با بزرگان علم و ستارگاه به بزرگترین مرکز علمی جنوب کشور در مراکز استان عزیزم می آییم، بی شک ایده ها – اندیشه ها و شادی که از حضور دراین مرکز تخصصی به ما هدیه می شود، شگفت انگیز و ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به مناسبت هفته ملی کودک سری به کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان زدم تا از خواسته های این نونهال های زندگی با خبر شوم که فهمیدم مهمترین مطالبه کودکان هرمزگانی شهرک مهارت های زندگی مخصوص کودکان است.


وقتی از کودکان مهمترین علت ساخت این شهرک را پرسیدم این گونه پاسخ دادند؟


دلمان می خواهد در هرمزگان من – شهرکی پارکی مهارت های زندگی ساخته شود که تمامی نیاز های ما کودکان ونوجوانان را در نظر بگیرد و پوشش می دهد.


شهرکی با امکانات تخصصی برای ما مثل سینما – کافه – کتاب – مکانی که بتوانیم مطالعه کنیم. بهترین  رمان های جهان را بخوانیم و در مورد آنچه خوانده ام با دوستانمان بحث و گفتگو کنیم و تفکر انتقادی را بیاموزیم  و بازارچه ای که مایحتاج ما در آن ارائه شود.


فکر می کنید در این شهرک چه مهارت هایی یادبگیرید؟


در این شهرک مهارت های زندگی ما می توانیم زندگی آینده را با بازی و فعالیت های متناسب با حال و هوای خودمان تجربه کنیم. اعتباری  که اینجا در نظر گرفته می شود آسیب های  آینده را برای ما کاهش می دهد.

 

بخش بازی های رایانه ای و حتی ساخت و اجرای بازی هایی که ما می توانیم بسازیم مرکز نرم افزارهای خلاق را برایمان ترسیم می سازد.


آیا از فعالیت های مخصوص کودکان در استان راضی هستید؟


هم سن و سالان ما یعنی کودک و نوجوان در مناطق حاشیه شهر و روستاها به فعالیت های مخصوص به خودشان و کتاب ها و انیمیشن های مطلوب دسترسی نداشتند تا این که در آستانه هفته ملی کودک خبری فوق العاده چشمه ی امید را در قلبمان به جوشش اورد، 2 کتابخانه سیار روستایی ویژه مخاطبین راه اندازی شد.


 بعد از این آوای مرغک کانون در جای جای استان عزیزم شنیده می شود و امیدواریم کم کم  کتابخانه های سیار بیشتری به سراسر استانم سفر کنند.


اما جریان داشتن آمال و آرزوها به شکوفایی انسان همیشه کمک کرده است. پس ما هم از آرزوهای بزرگمان دست بر نمی داریم  و به دلگرمی حمایت شما خواسته دیگرمان را در آغاز هفته ملی با شما در میان می گذاریم.


آرزو می کنیم شادی و احساس خوب این فعالیت ها در زندگی همه بچه ها منتشر شود.


و اما دل کوچک بچه ها و آرزوهای بزرگ شان: 


ما همیشه دلمان می خواهد آنقدر به خودشناسی برسیم که از درون چراغ اندیشه مان غول قوی خواسته های بزرگمان را فرا بخوانیم. برای برآورده کردن آرزوهایمان، البته با توجه به مهارت هایی که آموخته ایم غیر ممکن را ممکن کنیم.

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی پیاده روی اربعین مسجد اربعین زائران اربعین حسینی کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد هفته نیروی انتظامی موکب اربعین مجلس شهرک مهارت های زندگی هرمزگان کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۹۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است افزود: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ ، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی افزود: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

این مسئول با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است گفت: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود افزود: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتارهای غیرمعمول کودک خود نظیر رفتارهای کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

 
 

دیگر خبرها

  • ۹۲ واحد طرح نهضت ملی مسکن تحویل متقاضیان شاهرود شد
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • چطور اسباب بازی ها می توانند به رشد کودکان کمک کنند؟
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • شش فیلم داریوش مهرجویی در جشنواره مسکو‌ نمایش داده می‌شود