Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ مهر نوشت: جلسه ۳۳۲ شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به ریاست نایب رئیس این شورا، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دانشگاه‌ها در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دراین جلسه موضوع واگذاری تدوین شاخص‌های سند دانشگاه اسلامی به جهاد دانشگاهی مطرح شد و مقرر شد، ویراست اولیه شاخص‌ها به‌وسیله جهاد دانشگاهی و با همکاری دستگاه‌ها آماده و به شورا ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستور اول جلسه ارائه گزارش میزان و چگونگی اجرای مصوبات درس «آشنایی با فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس» در راستای اجرای راهبرد ۱۲ نظام فرهنگی ـ تربیتی سند دانشگاه اسلامی بود که به همین منظور گزارشی توسط سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و تیم همراه ارائه شد.

سردار کارگر در این گزارش با اشاره به آموزش درس دفاع مقدس در دانشگاه‌ها گفت: در حال حاضر ۳۰۰۰ نفر مربی داوطلب برای آموزش دروس دفاع مقدس در دوره‌های آموزشی ما شرکت کرده‌اند که در نتیجه آن در مقاطعی در دو نیمسال تحصیلی توانستیم به آموزش ۳۰۰ ‌هزار دانشجو در موضوع دفاع مقدس بپردازیم.

وی افزود: دانشجویان و دانش‌آموزان با شرکت در برنامه‌های راهیان نور با معارف دفاع مقدس آشنا می‌شوند و در همین رابطه تاکنون ۷ میلیون نفر در اردوهای راهیان‌نور شرکت کرده‌اند که بیش از ۷۰ درصد آنها جوانان ۱۵تا۳۰ سال بوده‌اند.

در ادامه گزارشی از روند اجرای مصوبه ۶۴۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳۰ تیر ۱۳۸۸ و مصوبه ۱۵۴ شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در اسفندماه ۱۳۸۶ پیرامون آموزش دروس دفاع مقدس ارائه شد.

در این گزارش تأکید شد: از مرداد ۱۳۸۷ کارگاه‌های تخصصی تربیت مدرس برای بیش از ۳۰۰۰ داوطلب برگزار شد و حدود ۱۸۰‌ نفر آنها با دریافت مجوز تدریس مشغول آموزش درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه‌ها هستند.

ارتقای کیفی شبکه استادهای گروه درسی دفاع مقدس، استمرار نظام‌مند و شبکه‌ای نظارت و ارزیابی عملکرد استادها، خوانش برنامه تفصیلی رشته‌ها و گرایش‌های مصوب وزارت علوم، ایجاد شبکه برای دریافت و نظام‌بخشی به مسائل، فعال‌سازی شبکه آموزش مجازی، اصلاح منابع درسی کنونی مبتنی‌بر نیازها و تجربیات، نظام‌بخشی به جلسات هم‌اندیشی و توانمندسازی دانشجویان، توسعه اردوهای تحصیلی و کلاس‌های خارج از دانشگاه از برنامه‌ها اجرا شده از مواردی بود که در گزارش به‌عنوان موارد اجرا شده تبیین شد.

همچنین اشاره شد که برنامه‌های آتی در زمینه درس «آشنایی با فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس» عبارتند از: ایجاد بسترها و ظرفیت‌های لازم برای ورود به تحصیلات تکمیلی، پیاده‌سازی طرح جامع آموزش مجازی، تألیف چهار عنوان کتاب کمک آموزشی، ایجاد شبکه ارتباط مجازی استادها، تولید تک‌درس‌های دفاع مقدس مبتنی‌بر اولویت‌ها، توسعه رشته‌ها و گرایش‌های مرتبط مانند ادبیات پایداری.

در پایان اعضا بر ضرورت رعایت مفاد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درخصوص ارائه درس دو واحدی آشنایی با فرهنگ و ارزش‌های دفاع مقدس و نحوه اجرای درس در دانشگاه‌ها به‌صورت اختیاری تأکید کردند.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن آشنایی با دفاع مقدس سرفصل درسی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۰۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود

حجت الاسلام والمسلمین معزی دیدار fh رئیس و مدیران سازمان داوطلبان به نقش حیاتی و پر اهمیت سازمان داوطلبان در جمعیت هلال احمر اشاره کرد و بر بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داوطلبانه برای خدمت به مردم در این مجموعه تاکید کرد.

حجت الاسلام‌والمسلمین معزی ارائه آموزش فرهنگ داوطلبی را یکی از وظایف این سازمان برشمرد و تصریح کرد: با آموزش و فرهنگ‌سازی صحیح باید روحیه خدمت‌رسانی در جامعه را ارتقاء دهیم.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در این بخش با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از رسانه در معرفی فعالیت‌های داوطلبانه، تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ داوطلبانه باید بیش از پیش در مورد فرهنگ خدمت رسانی و معرفی آن به مردم تمرکز کرد. 

حجت الاسلام والمسلمین معزی، سپس به ارائه نکاتی در خصوص برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و بهره‌گیری هر چه بیشتر از ظرفیت‌های داوطلبی در پیشبرد اهداف جمعیت هلال‌احمر پرداخت و بر لزوم ارتباطات تنگاتنگ و مستمر درون سازمانی تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین معزی همچنین با ابراز خرسندی از این دیدار، به ارائه نکاتی مهم و ضروری در خصوص چگونگی جذب و نگهداشت داوطلبان در جمعیت هلال احمر پرداخت.

نماینده رهبر معظم انقلاب ارتباط مستمر با اقشار مختلف جامعه، تربیت، آموزش و تهیه بسته‌های فرهنگی برای جذب و نگهداشت آنان را یک امر ضروری دانست و تصریح کرد: یکی از آسیب‌های جدی نظام‌های سازمانی در ایران بروکراسی‌های غیرضروری است. وی تاکید کرد باید با پرهیز از این بروکراسی‌ها از ظرفیت داوطلبانه برای اجرای خلاقانه برنامه‌ها در جمعیت بهره گرفت.

وی همچنین گزارش‌های ارائه شده از سوی مسئولان این سازمان را نیز مثبت ارزیابی کرد و از خدمات ارائه شده در ماه مبارک رمضان و عید نوروز قدردانی کرد.

نماینده رهبر انقلاب در هلال احمر در پایان این دیدار ضمن آرزوی موفقیت، توجه ویژه به مسائل مربوط به این سازمان که متولی کمک در جامعه است را خواستار شد.

در ابتدای این دیدار وحید سلیمی، رئیس سازمان داوطلبان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و معاونین سازمان داوطلبان نیز به ارائه گزارش‌هایی در خصوص فعالیت‌های صورت گرفته سال گذشته و همچنین بیان مشکلات و چالش‌های پیش روی ارائه خدمات روان‌تر به جامعه به منظور پیگیری از سوی نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • مشارکت باانگیزه کارگران، دفاع مقدس از عزت ملی
  • سراسرنمای مقاومت باغ موزه دفاع مقدس پنج‌روز تعطیل شد
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • ضرورت آموزش فرهنگ داوطلبی به مردم
  • شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابر فرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود