Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@09:22:35 GMT

بیماری خطرناک در کمین مردان

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۷۰۷۰۶

یک ارولوژیست گفت: این عارضه معمولاً هیچ علامت و نشانه‌ای ندارد و به طور اتفاقی از طریق معاینه تشخیص داده می‌شود. ناطقان: سید سعید مدرسی متخصص ارولوژی و فوق تخصص اندویورولوژی و لاپاراسکوپی درباره کیست اسپرماتوسل اظهار کرد: این عارضه به صورت یک توده ی کیستی سفت و خوش خیم در پشت بیضه تشکیل می شود که حاوی مایع شفاف شیری رنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشکیل اسپرماتوسل ایدیوپاتیک بدون علت مشخص است که معمولاً آن  هیچ علامت و نشانه ای ندارد و به طور اتفاقی در  معاینه بیضه ها توسط  بیمار یا پزشک تشخیص داده می شود.



وی در ادامه افزود: این نوع توده ها می‌توانند بسیار کوچک یا بزرگ باشند. این نوع بیماری گاهی باعث درد، سنگینی و احساس پری در ناحیه تناسلی می شوند. مهم ترین راه تشخیص اسپرتوماسل انجام سونوگرافی و معاینه است، زیرا  در هر مرحله از  سونوگرافی امکان تشخیص قطعی وجود دارد.

این متخصص ارولوژی گفت: مهمترین نکته در تشخیص، افتراق توده های خوش خیم از بدخیم است . باید توجه داشت که به محض احساس توده در  اسکروتون کیسه بیضه، باید سریعاً به پزشک مراجعه شود تا از رشد آن ها جلوگیری شود. توده های خارج بافت بیضه اکثراً خوش خیم تر از  توده های داخل بافت بیضه هستند. توده های داخلی اغلب بدخیم هستند و باید به سرعت درمان شوند تا از عواقب بعدی آن  پیشگیری شود.

مدرسی درباره درمان کیست اسپرتوماسل بیان کرد: اسپرماتوسل  یک توده بدون علامت است  که اکثرا کوچک بوده و نیازی به جراحی پیدا نمی کند، اما در صورتی که  بزرگ باشد و سایز آن بیمار را آزار دهد باید فوراً درمان انجام شود.  درمان دارویی برای اسپرماتوسل وجود ندارد و درمان آن  فقط از طریق جراحی صورت می گیرد. همچنین روش کم تهاجمی اسکلروتراپی می تواند صورت می گیرد که در آن با بی حسی موضعی سوزن مخصوص را وارد کیست کرده ، مایع آن را می کشند و سپس یک مایع شیمیایی اسکلروزان به داخل کیست تزریق می کنند.

وی در ادامه افزود: روش جراحی که در اتاق عمل  با بیهوشی  انجام می شود، معمولا  به صورت  برش روی کیسه بیضه صورت می گیرد. توده ها  به طور کامل برداشته می‌شوند و جراحی آن سرپایی و بدون بستری است.

روش اسکلروتراپی احتمال عود بیشتری نسبت به  جراحی دارد و همچنین عارضه ناباروری در مردان را افزایش خواهد داد. این روش معمولا در مردان مسن خارج از زمان باروری صورت می گیرد، برای این نوع بیماری روش جراحی قطعی و پیشگیری وجود ندارد مگر اینکه برای معالجه آن زود اقدام شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بیماری خطرناک ، مردان ، عارضه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیماری خطرناک مردان عارضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۰۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!