Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@04:02:31 GMT

واردات ۲۴۲ تن تیغه کارد و چاقو

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۷۰۷۵۷

واردات ۲۴۲ تن تیغه کارد و چاقو

خبرگزاری میزان- بر اساس آمار گمرک در سال ۹۷ بیش از ۲۴۲ تن انواع تیغه کارد و چاقو از کشور‌های مختلف جهان به ویژه چین وارد ایران شده است. تاریخ انتشار: 02:12 - 15 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۶۱۲۲

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، آمار گمرک از تجارت خارجی سال ۹۷ نشان می‌دهد که در این مدت بیش از ۲۴۲ تن انواع تیغه برای کارد و چاقو از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس واردات این حجم انواع تیغه برای کارد و چاقو به کشور ۸۵۶ هزار و ۶۷۶ دلار، ارز از کشور خارج شد که معادل ریالی آن بالغ بر ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون و ۸۸۸ هزار و ۴۶۸ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.

 انواع تیغه برای کارد و چاقو از کشور‌های آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، جمهوری کره، چین و ویتنام وارد کشور شده است.

بنا بر آمار منتشره از سوی گمرک بیشترین واردات انواع تیغه برای کارد و چاقو از کشور چین به حجم بیش از ۱۰۷ تن و به ارزش دلاری ۳۰۸ هزار و ۷۶۷ دلار بوده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واردات تیغه دلار گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۰۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در دیدار روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور بر تداوم همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان برای تجهیز گمرکات کشور به دستگاه‌های آشکارساز کامیونی تاکید کرد.

براساس این گزارش، در این دیدار که رضوانی‌فر میزبان دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و معاونانش بود، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک با اشاره به دشواری شرایط کار کارکنان گمرک در مناطق مرزی و محروم بر ضرورت تجهیز اماکن گمرکی تاکید و خواستار حمایت جدی از گمرک در تجهیز امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شد.

وی با اشاره به حجم کالا‌هایی که از مناطق آزاد و ویژه به گمرکات داخلی ترانزیت می‌شود، تجهیز متناسب و همسطح تمام گمرکات را در جهت ساماندهی تجارت کشور یک ضرورت برشمرد.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران افزود: وضعیت گمرکات خصوصا در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهاد‌های تصمیم‌گیر است.

رضوانی‌فر تاکید کرد: در گمرکات کشور در دو سال گذشته به اندازه تمام مدت زمان قبل از آن، دستگاه آشکارساز کامیونی نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، با این‌حال، گمرک کماکان نیازمند تجهیز به دستگاه‌های آشکارساز است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور نیز در این دیدار از تبیین نیازمندی‌های اساسی کشور استقبال کرد و افزود: این تبیین چنانچه منطقی و مستدل مطرح شود می‌تواند به یک گفتمان در محافل مدیریتی کشور تبدیل شود و قابلیت تحقق آن را افزایش دهد.

دهقانی فیروزآبادی بر تداوم حمایت از گمرک در راستای تحقق اهداف پیش‌بینی شده آن و تجهیز گمرکات کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد لاین اختصاصی برای تانکر‌های ترانزیتی سوخت در مرز پرویزخان
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در قم/ ۸ قاچاق‌بر دستگیر شدند
  • قتل مرد کامیون‌دار با ضربه چاقو در خزانه
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور
  • آموزش تیز کردن قیچی توسط استاد آمریکایی (فیلم)
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • تیز کردن اره: 3 شگرد برای داشتن تیزترین اره!
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت