Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هنوز سرما نیامده، پای ویروس‌ها به خانه‌ها باز شده. سرفه‌های پی‌درپی، عطسه‌های بلند و مایعی که از بینی سرازیر شده، می‌گویند پاییز حتی اگر سرد هم نباشد سرماخوردگی و آنفلوانزا را با خود می‌آورد. اگر نمی‌خواهید پاییز و زمستان امسال را مثل سال‌های گذشته سخت بگذرانید، این مطلب را بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید ما دارو و درمان خاصی را به شما توصیه نکنیم، اما مطمئن باشید با پیشنهاد‌های ساده و عملی‌مان می‌توانیم احتمال خانه‌نشین‌شدنتان در این فصل را کمتر کنیم.

صبحانه، ماست بخوریدآب نمک
صرف‌شدن به مخاط بینی شما آسیب می‌زند، بهتر است سراغ سرم‌های نمکی بروید. کمی سرم نمکی کف دستتان بریزید و با یک دم عمیق، آن را از راه بینی بالا کشیده و سپس از دهان بیرون بریزید. شاید این کار در ابتدا برایتان سخت باشد، اما مطمئن باشید به تاثیرش می‌ارزد.

زینک‌درمانی کنید
شاید قرص‌های زینک، مانع سرماخوردگی نشوند، اما دوره ابتلا به آن را کوتاه می‌کنند. محققان می‌گویند، اگر ۲۴ساعت بعد از شروع سرماخوردگی، هر روز ۷۵میلی‌گرم زینک دریافت کنید، با سرعت بیشتری بهبود پیدا می‌کنید. در کنار مصرف ویتامین C کافی، زینک موردنیازتان را هم به بدن خود برسانید.

به اندازه کافی آب بنوشید
اگر به میزان موردنیاز بدنتان آب و غذا‌های مایع مصرف کنید، سرماخوردگی کمتر در بدنتان جا خوش می‌کند. با این روش شما ویروس‌ها را از راه ادرار از بدنتان بیرون می‌ریزید و درواقع بدنتان را به‌نوعی پاک‌سازی می‌کنید. این روش، به‌ویژه در زمانی که به سرماخوردگی دچار شده‌اید، می‌تواند به بهبود حالتان کمک کند.


دستگاه بخور را روشن کنید
وقتی رطوبت کافی در فضای خانه شما جریان پیدا می‌کند، تنفس برایتان آسان‌تر می‌شود و هوا را هم با کیفیت بالاتری پاک‌سازی می‌کند. روشن گذاشتن دستگاه بخور در این فصل، نه‌تن‌ها هوای خانه را تمیزتر می‌کند، بلکه احتمال جان‌گرفتن ویروس‌ها را در بدن شما پایین می‌آورد.

سوپ تند بخورید
فلفل قرمز فراوان چیزی است که در این فصل به آن نیاز دارید. سعی کنید تا می‌توانید این چاشنی را با غذاهایتان ترکیب کنید. فلفل قرمز، سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می‌کند و احتمال اینکه ویروس‌ها زندگی را در پاییز برایتان سخت کنند را کاهش می‌دهد.

رایحه‌درمانی کنید
هر روز کمی روغن اُکالیپتوس را در آب جوش بریزید و اجازه دهید که عطرش فضای خانه را پُر کند. رایحه‌درمانی یکی از روش‌های اثبات‌شده در بهبود بیماری‌ها و پیشگیری از ابتلا به آن‌هاست و محققان می‌گویند رایحه اُکالیپتوس، می‌تواند حالتان را حتی بعد از ابتلا به یک سرماخوردگی سخت، بهتر کند.

یک قاشق پُر عسل بخورید
هر روز یک قاشق عسل طبیعی را با کمی آب و آبلیموی تازه ترکیب و میل کنید. عسل یک ویروس‌کش طبیعی است و مقاومت بدنتان در برابر بیماری‌های شایع در فصل پاییز را بالا می‌برد، البته یادتان باشد که عسل مرغوب انتخاب کنید و از کیفیت محصولی که مصرف می‌کنید مطمئن باشید.

فورا آنتی‌بیوتیک نخورید
باور کنید برای آرام‌کردن همه عطسه‌ها و سرفه‌ها به آنتی‌بیوتیک نیاز ندارید. اگر به عفونت ویروسی دچار شده باشید، مصرف آنتی‌بیوتیک حالتان را بهتر نمی‌کند و تنها راه برای خلاص‌شدن از بیماری، تقویت بدن و گذشتن زمان است. در سرماخوردگی‌های ویروسی، معمولا ۵، ۴ روز بعد از شروع علائم بیماری حالتان بهتر می‌شود و حتی در صورت ملتهب‌شدن گلو در دوره بیماری، نیازی به تزریق آنتی‌بیوتیک وجود ندارد؛ بنابراین همیشه قبل از تزریق آنتی‌بیوتیک یا مصرف خوراکی آن، وضعیت‌تان را با کمک یک متخصص بررسی کنید.

فعلا رژیم نگیرید
کاهش وزن را با کم‌کردن موادغذایی مصرفی، به فصل دیگری موکول کنید و در این ماه‌ها بدنتان را تقویت کنید. سعی کنید با موادغذایی کم‌حجم و کم‌کالری، اما غنی و مقوی سختی این چند ماه را پشت‌سر بگذارید.

تا دیر نشده واکسن بزنید
درست است که راه‌های گفته‌شده احتمال دچارشدنتان به آنفلوانزا و سرماخوردگی را پایین می‌آورد، اما راه را برای درگیرشدن با ویروس‌ها و باکتری‌ها نمی‌بندد. اگر هر سال چند هفته را با آنفلوانزا درگیر می‌شوید، بهتر است پاییز و زمستان امسال را با کمک واکسن آنفلوانزا راحت‌تر طی کنید. باور کنید باکتری‌های ضعیف‌شده‌ای که از طریق واکسن به بدنتان وارد می‌شوند شما را به دردسر نمی‌اندازند و اگر پزشکتان شما را از این کار منع نکرده، حتما در اولین فرصت، واکسن بزنید. یادتان نرود که واکسن آنفلوانزا برای مقاوم‌کردن بدنتان به چند هفته زمان نیاز دارد و اگر زود نجنبید، فرصت طلایی ایمن‌شدن در برابر بیماری را از دست می‌دهید.

منبع: هفته نامه آتیه نو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرماخوردگی واکسن آنفلوآنزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۰۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است

عضو هیئت رئیسه و دبیر دوم شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: امروز پیش‌روی‌های محدوده‌ای شهر ارومیه یک پیش‌روی تحمیلی است نه پیش‌روی کارشناسانه و این امر مدیریت شهری را با چالش مواجه خواهد کرد.

گلشن نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی اظهار کرد:مناطق حاشیه‌نشین هم‌اکنون بزرگترین مشکل شهر ارومیه است که متاسفانه قابل کنترل نیست.

وی افزود: امروز در بسیاری از مناطق حاشیه‌نشین شهر ارومیه شاهد تولید مسکن حتی با متراژهای بسیار پایین هستیم.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با اشاره به تفکیک زمین‌ها حتی در روستاهای الحاقی به محدوده شهر گفت: امروز شاهد تفکیک زمین‌های الحاقی به محدوده شهر ارومیه با متراژهای بسیار پایین هستیم که در صورت مدیریت نکردن با مشکل مواجه خواهیم شد.

نوروزی تصریح کرد: وقتی نقطه‌ای از شهر به داخل محدوده الحاق می شود، نیاز به ارائه خدمات دارد و اگر پیش‌بینی مدیریتی و برنامه‌ریزی شهرسازی نشود، دچار مشکل خواهد شد.

وی ادامه داد: امروز پیشروی‌های محدوده‌ای شهر ارومیه یک پیشروی تحمیلی است، نه پیشروی کارشناسانه و این امر مدیریت شهری را با چالش مواجه خواهد کرد.

نوروزی عنوان کرد: مردم از مدیریت شهری خدمات می‌خواهند و متاسفانه با توجه به بروز بعضی از مسائل غیر کارشناسانه مدیریت شهری دچار مشکل شده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ارومیه اظهار کرد: ارومیه با توجه به گسترش بی‌رویه باید به سمت‌وسوی طبقات‌سازی و شهرک‌سازی برود و مردم را باید با فرهنگ آپارتمان‌نشینی آشنا کنیم.

نوروزی گفت: باید تلاش شود با امکانات کم، بیشترین رضایتمندی شهروندان جلب شود و این موضوع زمانی اتفاق می‌افتد که امکانات کافی و رفاهی را در اختیار شهروندان قرار دهیم.

وی در ادامه سخنانش یادآور شد: در حاشیه شهر ارومیه شرمنده مردم هستیم و باید در مدیریت نقاط حاشیه‌نشینی به سمت و سوی شهرسازی مدرن برویم.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: خوب زندگی کردن حق مردم است و از این رو دستگاه‌های دخیل در صنعت شهرسازی باید با دست به دست هم دادن و در کنار مدیریت شهری بودن این مشکل را رفع کنند.

کد خبر 749416

دیگر خبرها

  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • سروش و خدابنده یک رقیب جدید پیدا کردند!
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • فیلم/ شوخی گل آقا با امام خمینی با این ولخرجی‌ ورشکست نشوید؟
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • با خرید امتیاز نهضت ملی گرفتار نشوید؛ احتمال سلب پروژه مسکن
  • دخیا همراه با ولا و ماتا به دنبال یک تجربه جدید
  • (تصاویر) وضع ناگوار حاشیه‌نشین‌های مرادآباد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند