Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید برزگر رئیس کانون سراسری انبوه سازان در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه آمار ۶ ماهه ابتدای امسال در بخش صدور پروانه‌های ساختمانی نشان می‌دهد که نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد کاهش ساخت و ساز هستیم، گفت: امسال میزان سرمایه گذاری در بخش مسکن ۴ برابر کاهش یافته و همین موضوع باعث افزایش و رشد رکود در حوزه ساخت و ساز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه بسیاری از سرمایه گزاران پیش از افزایش نرخ ارز با یک میلیارد تومان می‌توانستند چندین واحد مسکونی بسازند، اما هم اکنون با ۴ تا ۵ میلیارد تومان هم نمی‌توانند یک واحد مسکونی بسازند.

رئیس کانون سراسری انبوه سازان با بیان اینکه قوانین دست و پاگیر در حوزه مالیات پیش فروش واحد مسکونی و همچنین بیمه‌های کارگران ساختمانی باعث شده که سرمایه گذاران انگیزه‌ای برای ورود به این بخش نداشته باشند، گفت: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به حوزه مسکن توجه چندانی نمی‌کنند و اضافه شدن سهم ۲۰ درصدی در حوزه مسکن کمک چندانی در بهبود وضعیت این حوزه نمی‌کند.

بیشتر بخوانید:طرح دریافت مالیات از خانه‌های خالی تا پایان سال اجرایی می‌شود/ واگذاری مدیریت پایانه‌های مرزی به وزارت راه و شهرسازی

برزگر اظهار کرد: باید هرچه سریع‌تر موانع پیش رو در بخش ساخت و ساز برداشته شود تا تولید در صنعت مسکن جان تازه‌ای بگیرد.

او با بیان اینکه باید برای یک بار تمامی موانع و مشکلات پیش روی حوزه مسکن را برداریم، گفت: حمایت از بخش خصوصی و کاهش دخالت دولت در این حوزه می‌تواند نجات بخش حوزه مسکن و خروج رکود از این بازار باشد.

رئیس کانون سراسری انبوه سازان با بیان اینکه در طول ۱۴ سال گذشته دولت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی ساخت و بعید به نظر می‌رسد که در طول یک سال و نیم آینده دولت بتواند ۴۰۰ هزار واحد مسکونی را به اتمام برساند.

برزگر با بیان اینکه باید با بخش خصوصی، دولت و نیمه دولتی جلسات مفصلی برگزار و تمامی ابعاد حوزه مسکن آسیب شناسی شود، گفت: باید نقاط ضعف پیش روی طرح اقدام ملی برداشته شود و در اجرای این طرح از سازندگان با صلاحیت استفاده شود.

او توضیح داد: اجرای طرح اقدام ملی باید به گونه‌ای باشد که بتواند مشکل ۲۲ میلیون بد مسکن را حل و سالانه تقاضای ۸۰ هزار متقاضی مسکن را پاسخگو باشد.

رئیس کانون سراسری انبوه سازان در پایان گفت: امیدواریم با اجرای این طرح شاهد کاهش ۳۵ درصدی نرخ اجاره و همچنین ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای مسکن باشیم.   انتهای پیام/  رفع قوانین دست و پاگیر پیش فروش رفع شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت راه وشهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد

امین سلیمانی معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در زمان کرونا ما با بحران‌هایی زیادی مواجه بودیم و سختی‌های زیادی را آموزش و پرورش متحمل شد اما با تلاش و تدابیر مسئولین توانستیم این بحران را پشت سر بگذرانیم.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته اتفاقات مثبتی در حوزه آموزش و پرورش اتفاق افتاد گفت: معرفی دو معلم نمونه کشوری از استان چهارمحال و بختیاری بین ۱۵ معلم در سراسر کشور یک اتفاق بسیار عالی برای استان بوده است.

سلیمانی با اذعان بر اینکه عدم پیش بینی نیروی انسانی باعث شد با چالش روبه رو شویم گفت: ۱۳ درصد همکاران ما بازنشسته شدند و این یک چالش برای آموزش استان بود.

وی با اشاره به استخدام‌های پیش رو بیان داشت: در سال ۱۳۹۹ آزمون استخدامی برگزار شد و سهمیه این استان تنها ۲۹۴ نفر بود، در سال ۱۴۰۱ تعداد یک هزار و ۷۰ نفر جذب و در سال گذشته یک هزار و ۱۴۴ سهمیه و در سال جاری نیز طی هشت آزمون یک هزار و ۵۸۳ سهمیه جذب معلم برای استان لحاظ شده است.

سلیمانی به توزیع شیر رایگان در بین مدارس اشاره کرد و بیان داشت: هفته‌ای دو نوبت و گاهی اوقات هفته‌ای ۳ نوبت به تعداد ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار شیر با اعتبار ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بین مدارس ابتدایی توزیع شده است.

وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته تجهیزات متفاوتی با ارزش ۷۰ میلیارد در حوزه‌های مختلف توزیع شد.

سلیمانی با بیان اینکه ۱۸ مرکز رفاهی در سطح استان وجود دارد گفت: اردوگاه شهید دانش آموزی بعد از ۱۸ سال تعیین تکلیف شد و در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی یکی دیگر از پروژه‌های عمرانی حوزه آموزش و پرورش را ساخت استخر شهید استکی دانست و گفت: این پروژه تا اول مهرماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: در ایام نوروز و تابستان اسکان مهمانان نوروزی را داریم که در سال گذشته ۳۶ هزار و ۳۰۴ نفر به مسافران اسکان داده شد.

سلیمانی با اشاره به اینکه در همه مراسمات و مناسبت‌ها آموزش و پرورش سهیم است اذعان داشت: ۷۰ درصد از حوزه‌های رأی گیری در مدارس استان بوده است.

کد خبر 6095012

دیگر خبرها

  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • طرح‌ نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت
  • طرح‌های نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • بازدید استاندار لرستان از روند ساخت مسکن ملی بروجرد
  • شرط تأمین زمین ۹۲ هزار متقاضی مسکن ملی در کردستان+فیلم
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • خانه ملت محلی برای حزب‌بازی نیست
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است