Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@07:06:13 GMT

گلوگاه‌های "جعل دیپلم" بسته شد

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۷۰۹۶۲

گودرز شاهمرادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اقدامات انجام شده جهت جلوگیری از صدور دیپلم جعلی در حوزه آموزش از راه دور اظهار کرد: صدور هرگونه مدرک جعلی توسط افراد سودجو در حوزه های مختلف  امکان دارد اما ورود سودجویان به حوزه آموزش نیز همواره با حساسیت‌هایی روبرو بوده است.

وی افزود: در سنوات گذشته ستادی برای مبارزه با جعل مدرک در آموزش و پرورش تشکیل شده که  به صورت مستمر وضعیت را رصد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به بسته شدن گلوگاه‌های جعل مدرک در آموزش و پرورش گفت: تلاش شده است تا اگر نفوذ از طریق سامانه رخ می‌دهد جلویش گرفته شود و یا نظارت روی نیروی انسانی با کمک دستگاه‌های امنیتی تقویت شود.

شاهمرادی با اشاره به تبلیغات شهری دریافت دیپلم گفت: تبلیغات بسیاری وجود دارد، اخیرا یک آگهی را دیدم که کف خیابان چسبانده بودند و عبارت "دیپلم"  را برجسته کرده بودند؛ اما دقت که می‌کردی یک گوشه تبلیغ نوشته شده بود "گواهی فنی و حرفه‌ای" که مشخص هم نبود مرکز مجاز است یا مجاز نیست.

وی تاکید کرد: تنها نهاد و ارگانی که اجازه صدور مدرک دیپلم دارد فقط آموزش و پرورش است و دستگاه‌های دیگر اجازه چنین کاری ندارند.

 مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برونسپاری آموزش‌های مهارتی در دوره کاردانش گفت: دوره کاردانش شامل دروس نظری و عملی است. تفاهمنامه‌ای با وزارت کار، جهاد کشاورزی و وزارت ارشاد منعقد شده تا هنرجویان بتوانند در آموزشگاه‌های مجاز و تحت نظارت، دروس مهارتی را بگذرانند و دروس نظری شان را نیز در هنرستان، مدرسه بزرگسالان یا مرکز آموزش از راه دور طی کنند.

وی ادامه داد: برخی مراکز غیرمجاز برای جذب داوطلب از تبلیغاتی با عبارت دیپلم استفاده می‌کنند و ممکن است گواهی‌های مهارتی هم صادر کنند که فاقد اعتبار و هویت باشد. برای جلوگیری از بروز چنین تخلفاتی، سامانه‌هایی توسط دستگاه‌های مربوط طراحی شده و تمام فرایندهای نظارتی هنرجو را رصد می‌کنند. مدرسه مکلف به استعلام است تا اگر گواهی جعلی بود فرد به مراکز مجاز ارجاع شود و دوره مهارتی را در آموزشگاه‌های مورد قبول بگذرانند.

مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تدابیر دیگری چون هولوگرام دار کردن دیپلم نیز اندیشیده شده است گفت: خوشبختانه نظارت‌ها قوی است، امتحانات نیز به طور دقیق رصد و فرایند تحصیل تا صدور مدرک توسط مراجع مربوطه کنترل می‌شود. آموزش و پرورش تمام تلاش خود را برای رفع این مشکل بکار بسته است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۰۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این تعداد به ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر شوشتری درجمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن تشکر از تلاش‌های معلمین و اهمیت به وضعیت معیشت و حقوق معلمین اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه، با 100 هزار همکار فرهنگی و یک میلیون و 500 دانش آموز مشغول فعالیت است.

وی افزود: در آزمون‌های استخدامی مختلفی که برگزار شد برای سال تحصیلی آینده 10 هزار و 208 معلم جدید در استان خراسان رضوی جذب آموزش و پرورش می‌شوند. با استفاده از معلمان قراردادی نیز این تعداد به 12 هزار و 689 نفر افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 20 هزار نفر بازمانده از تحصیل در این استان طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و این در حالی است که 5 هزار نفر از بازماندگان تحصیل برای سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار مجدد آورده شده‌اند.

شوشتری اضافه کرد: 90 درصد از دانش‌آموزان اتباع در خراسان رضوی افغانستانی هستند و اتباع عراق و سوریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین شمار دانش‌آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی 70 هزار نفر است و علاوه بر این 3 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • وجود ۲ معلم نمونه کشوری در گلستان
  • روایت معلمی با عشق و ایثار فراوان
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • تغییر زمان برگزاری یک آزمون استخدامی
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد