Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان در رابطه با میزان سرمایه‌گذاری خارجی در استان کرمان گفت: چند سرمایه‌گذار خارجی در بخش انرژی خورشیدی ورود پیدا کرده‌اند و همچنین شرکت‌های چینی، هلندی، ایتالیایی، آلمانی و ... در استان مستقر شده‌اند و در حال رایزنی با آنها هستیم و امیدواریم براساس تفاهمنامه‌های صورت گرفته، سرمایه‌گذاری خارجی در استان کرمان در سال‌جاری به ۵ میلیارد دلار برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "محمدعلی دهقان" در بازدید از خبرگزاری ایسنا و گفت‌وگویی، خبرگزاری ایسنا را یکی از خبرگزاری‌های مطرح کشور و استان کرمان دانست و گفت: اخباری که در ایسنا منتشر می‌شود، مرجعی برای سایر جراید است.

وی خبرنگاران را قشر زحمت‌کش و پرکار دانست و بیان کرد: کار خبرنگاری بسیار حساس و مسئولیت آن بسیار سنگین است لذا خبرنگاران خط اول جبهه هستند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان در ادامه از تلاش همه کشورها برای جذب سرمایه‌گذار خارجی سخن به میان آورد و عنوان کرد: اگر آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها در ایران سرمایه‌گذاری کرده بودند و منافع زیادی داشتند به این راحتی ما را تحریم نمی‌کردند.

برخلاف شائبه‌ها سرمایه‌گذاران زیادی در حال ورود به استان کرمان هستند

وی با اشاره به خط لوله سرخ(خط لوله گاز که از ایران به پاکستان و هندوستان می‌رفت) و کارشکنی‌های برای عدم اجرای آن و در ادامه در خصوص شائبه‌ای مبنی بر رفتن سرمایه‌گذاران از استان کرمان، اظهار کرد: شرایط اقتصادی (قیمت ارز، تورم و ...) برای همه یکسان تغییر کرده و مختص استان کرمان نبوده که باعث فرار سرمایه‌گذاران از استان شده باشد و برخلاف این شائبه‌ها سرمایه‌گذاران زیادی در حال ورود به استان کرمان هستند.

دهقان از مذاکره با سرمایه‌گذاران بزرگ و موفق کشور برای ورود به استان کرمان خبر داد و مطرح کرد: دامداران بزرگ کشور در حال انجام اقدامات اولیه برای سرمایه‌گذاری در استان کرمان هستند به‌طوری که پرورش ۲۰ هزار دام سبک در فاز اول و در فاز دوم پرورش ۱۰۰ هزار دام سبک در دستور کار دارند و همچنین چند سرمایه‌گذار برای پرورش ۳ هزار دام سنگین در استان در حال سرمایه‌گذاری است و این سرمایه‌گذارن بومی و غیربومی هستند.

وی ادامه داد: بخش بزرگی از سرمایه‌گذاری استان مربوط به شرکت میدکو است که تا کنون ۵ هزار میلیارد دلار در استان کرمان سرمایه‌گذاری کرده است و سرمایه‌گذارن غیربومی کم کم استان کرمان را همانند استان خود خواهند دانست.

شناسایی ۶۰۰ سرمایه‌گذار

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان در رابطه با میزان سرمایه‌گذاران خارجی در استان کرمان نیز به ایسنا گفت: چند سرمایه‌گذار خارجی در بخش انرژی خورشیدی ورود پیدا کرده‌اند و همچنین شرکت‌های چینی، هلندی، ایتالیایی، آلمانی و ... در استان مستقر شده‌اند و در حال رایزنی با آنها هستیم و امیدواریم براساس تفاهمنامه‌های صورت گرفته، سرمایه‌گذاری خارجی در استان کرمان در سال‌جاری به ۵ میلیارد دلار برسد.

وی با تاکید برآنکه با همه وجود در حال تلاش برای جذب سرمایه‌گذار هستیم، اظهار کرد: حدود ۶۰۰ سرمایه‌گذار را شناسایی کرده‌ایم که در حال مذاکره با تک تک آنها هستیم اما برای جذب سرمایه‌گذار خارجی معتقدم که کرمانی‌هایی که در خارج از کشور هستند باید به این مقوله ورود پیدا کرده و در استان خودشان (کرمان) سرمایه‌گذاری کنند و در این صورت سرمایه‌گذار خارجی نیز ترغیب به سرمایه‌گذاری در کرمان خواهد شد.

دهقان در زمینه تغییر نام معین‌های اقتصادی به معین‌های توسعه‌گر به ایسنا گفت: این ایده هنوز پختگی کافی را ندارد و روز گذشته (۱۴ مهرماه) پیشنهاد شد که به معین‌های «توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی» تغییر نام پیدا کنند زیرا برخی از معین‌ها در منطقه تحت مسئولیتشان کارهای فرهنگی- اجتماعی کردند و برخی نیز فقط کار اقتصادی کرده‌اند و از معین‌های که اقدامات اقتصادی انجام داده‌اند خواهش کرده‌ایم که کارهای اجتماعی و فرهنگی نیز انجام دهند.

۶ معین جدید در انتظار انعقاد تفاهمنامه

وی درباره معین‌های فعال و غیرفعال بیان کرد: برخی از معین‌ها آماری که ارائه می‌دهند، این آمار جزء وظیفه ذاتی آنهاست و به عبارتی اقدام جدیدی انجام نداده اند. به‌طورمثال یک واحد تولیدی موظف به ایجاد تعدادی شغل بوده و این ایجاد اشتغال که جزء وظایف ذاتیش بوده را پای معین بودن خود می گذارد و اگر معین اقتصادی هم نبود باید این میزان اشتغال نیز ایجاد می‌کرد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان افزود: باید اقداماتی که وظیفه ذاتی معین‌ها بوده از کارهای اضافه بر وظایف ذاتی آنها تفکیک کنیم و سپس می‌توان در خصوص میزان فعال بودن یک معین تصمیم‌گیری کرد.

دهقان درباره ضرورت استفاده معین‌ها از نیروها و امکانات بومی اظهار کرد: همه ارگان‌های دولتی و خصوصی باید در ابتدا نیاز خود را از امکانات و ظرفیت‌های استان تامین کنند و اگر کالایی در داخل استان وجود دارد نباید آن کالا را از استان دیگر وارد کند و درصوتی عدم وجود کالا و نیاز خود می‌توانند آن را وارد کنند.

این مقام مسئول با بیان این مطلب که همه معین‌های اقتصادی استان کرمان بومی هستند، تصریح کرد: حدود ۶ معین جدید اعلام آمادگی کرده‌اند و با آنها مذاکراتی انجام شده است و در حال تدوین تفاهمنامه با آنها هستیم.

با فرمایش، زور و حرف قیمت‌ها اصلاح نمی‌شوند

وی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با ایسنا، از مصوبات ستاد تنظیم بازار سخن به میان آورد و  بیان کرد: یک زمانی گوشت مرغ در استان بی‌رویه افزایش یافت و قیمت گوشت مرغ از مرز ۱۴ هزار تومان عبور کرد که آن را به ۱۳ هزار و ۶۰۰ رساندیم اما باید مدنظر داشت که اگر قیمت گوشت مرغ کمتر از استان‌های همجوار باشد فوری مرغداران، گوشت مرغ خود را به آن استان‌ها صادر می‌کنند و بازار کرمان خالی می‌شود لذا باید همه جوانب در قیمت‌گذاری مدنظر داشته باشیم.

دهقان میزان عرضه و تقاضا را محور قیمت‌گذاری دانست و عنوان کرد: دولت نباید وارد عرصه اقتصادی و قیمت‌گذاری شود و تجربیات این ۴۰ سال نشان داده دولت هیچ‌گاه در این خصوص موفق نبوده است اما در شرایط خاص ورود پیدا می‌کنیم ولی با فرمایش، زور و حرف قیمت‌ها اصلاح نمی‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سرمایه گذاری خارجی منطقه کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۰۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، یوسف گازران در خصوص پیش‌بینی میزان تولید گل محمدی طی فصل برداشت این محصول در خراسان رضوی اظهارکرد: سطح زیر کشت گل محمدی به دلیل خشکسالی‌ها و افت چاه‌های آبیاری در استان از ۱۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: این سطح در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۷۰۰ هکتار بوده که کشاورزان بدون آگاهی از اقلیم کاشت این گیاه که باید در کوهپایه‌ها توسعه یابد در دشت‌ها بدون در نظر گرفتن صنایع فرآوری اولیه مانند خشک‌کن‌ها و دستگاه‌های تقطیر اقدام به کاشت کردند.

وی بیان کرد: به دلیل عدم تناسب هزینه‌ها با قیمت گل تر، آن تعداد از کشاورزانی که تنها گل تر می‌فروختند چون درآمد اقتصادی نداشتند، متاسفانه گلستان‌های چند ساله را از بین بردند.

گازران درباره پیش بینی تولید گل محمدی در سال جاری خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری حدود ۲۸۰۰ تن گل محمدی تر در استان برداشت شود.

کارشناس‌ مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • پیش‌بینی جوی نسبتاً پایدار و آرام برای کرمان در هفته جاری