Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدراسیون دو و میدانی به تازگی مسابقات لیگ باشگاه‌های کشور را برگزار کرد که رکورد برخی از ملی‌پوشان نسبت به رقابت‌هایی که پیش از آن حضور یافتند، کاهش یافته بود.

زنان دو و میدان‌ کار ایران مدت‌های مدیدی است که در رویای دور از دسترس رسیدن به رکورد المپیک هستند اما تا رسیدن به این آرزو مسیر طولانی را در پیش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از دلایلی که رسیدن به این هدف بزرگ را برای دو و میدانی زنان ایران دور از دسترس می‌سازد، نبود امکانات اولیه برای آنان  است.

زنان ورزشکار ایرانی وقتی از ابتدایی‌ترین امکانات چون زمین تمرین، مربی، ماساژور، مربی تغذیه، روانشناس و تجهیزات ورزشی بی‌بهره باشند، قدم در مسیری می‌گذارند که انتهای آن به جاده‌ای خاکی، خالی از سکوهای قهرمانی و رکوردهای المپیکی است.

کسب سهمیه المپیک دشوار است و رسیدن به آن از نظر «لیلا رجبی» برای زنان ایران با وجود چنین شرایطی امکان پذیر نیست. وی در المپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو سهمیه ورود به بازی‌های المپیک در پرتاب وزنه را دریافت کرد.

رجبی پیش از این در گفت و گو با ایرنا در زمینه رکوردهای ملی پوشان گفته بود: نفرات اصلی تیم ملی ایران در رشته دو و میدانی با رکوردهای جهانی فاصله زیادی دارند. به این دلیل که ثبت رکود ورودی المپیک بسیار بالا است و برای برطرف کردن این مشکل باید سرمایه‌گذاری طولانی مدت باشد. در حال حاضر نمی‌توانیم به این ورزشکاران بگوییم که به سرعت رکورد ورودی المپیک را کسب کنند زیرا این امر نیازمند برنامه‌ریزی هشت ساله است. ضمن فراهم کردن امکانات و شرایط استاندارد تمرینی باید ملی پوشان در اردوهای مستمر حضور داشته باشند تا بتوانند ورودی المپیک را کسب کنند.

اما تنها این عوامل نمی‌تواند راه افتخار آفرینی را برای دو و میدانی کاران هموار سازد. مورد دیگری که باید به آن توجه کرد انتخاب درست ورزشکار برای ماده‌های مختلف در دو و میدانی است. اینکه مسئولان استعدادیابی یا مربیان در برگزیدن استعداد برتر یک ماده انتخاب درستی داشته باشند، به رشد دو و میدانی زنان البته با وجود امکانات لازم می‌توان امیدوار بود.

مورد دیگر را باید در ضعف آموزش مربیان ماده‌ها خلاصه کرد. موضوعی که باید به آن توجه شود و لازمه رشد یک ورزشکار، آموزش‌های درست و بروز مربیان آن است. فدراسیون نقش مهمی در ارتقای دانش آنان دارد و اگر چنین زمینه‌ای فراهم نشود، نمی‌توانیم به اهداف والای دو و میدانی زنان دست یابیم.

تمامی این شرایط در کنار یکدیگر سنگی بزرگ در مسیر زنان دو و میدانی‌کار قرار داده است که اکنون نمونه آن را می‌توان در رکوردهایی مشاهده کرد که برای کسب ورودی المپیک، راه طولانی را باید بپیمایند. تا بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ زمان زیادی باقی نمانده است اما با مقایسه رکوردهای آنان با رکورد ورودی المپیک می‌توانیم به این نتیجه برسیم که ورود به این بازی‌ها برای زنان ایرانی به رویایی دور از دسترس تبدیل شده است.

در جدول زیر رکوردهای چند تن از ملی‌پوشان را برای ورود به المپیک بررسی کرده‌ایم:

ماده نام بهترین رکورد رکورد امسال رتبه در جهان ورودی المپیک پرش با نیزه مهسا میرزاطبیبی ۳.۹۰ ۳.۸۰ ۶۷۱ ۴.۷۰ پرتاب دیسک ژاله کاردان ۵۱.۴۹ ۵۱.۴۹ ۲۷۸ ۶۳.۵۰ پرتاب چکش ریحانه آرانی ۵۵.۴۶ ۵۳.۸۸ ۶۹۳ ۷۲.۵۰ دوی ۸۰۰ متر تکتم دستاربندان ۲.۱۶.۳۵ ۲.۱۶.۳۵ ۱۴۶۷ ۱.۵۹.۵۰

در بررسی رکوردهای دو و میدانی‌کاران، میرزا طبیبی ۹۰ سانتی‌متر با ورودی المپیک فاصه دارد. وی رکورد ۳ متر و ۶۰ سانتی‌متر را در لیگ باشگاه‌های کشور در شهریور ماه ۹۸ به ثبت رساند که از ۲ رکورد قبلی نیز پایین‌تر آمده است.

کاردان نیز  ۱۲ متر و یک سانتی‌متر تا رسیدن با المپیک باید رکورد خود را افزایش دهد. رکورد وی در  لیگ باشگاه‌های کشور، ۵۰ متر و ۲ صدم سانتی‌متر بود که پایین‌تر از ۲ رکورد پیشین است.

همچنین آرانی ۱۹ متر و ۳۸ سانتی‌متر با ورودی المپیک فاصله دارد. رکورد وی در لیگ باشگاه‌های کشور ۵۱ متر و ۹۶ سانتی‌متر بود که از ۲ رکورد قبلی پایین‌تر آمده است.

دستاربندان نیز باید رکورد خود را تا رسیدن به ورودی المپیک یک دقیقه و ۴۳ ثانیه و ۱۵ صدم ثانیه افزایش دهد. آخرین رکورد او در لیگ باشگاه‌های کشور ۲ دقیقه و ۱۶ ثانیه و ۳۵ صدم ثانیه بود که روند نزولی را طی کرده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دو و میدانی زنان فدراسیون دو و میدانی سهمیه المپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۱۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده سال پیش در چنین روزی؛ استیون جرارد سُر خورد، رویای لیورپول بر باد رفت!

یک دهه از تلخ‌ترین بازی تاریخ لیورپول گذشت

طرفداری | در چنین روزی (۲۷ آوریل) در سال 2014، لیورپول و چلسی در هفته سی و ششم رقابت های لیگ برتر انگلیس و در ورزشگاه آنفیلد به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری 2 بر 0 تیم میهمان به پایان رسید. گل اول این دیدار در دقایق پایانی نیمه اول و با سر خوردن اسطوره محبوب لیورپولی ها، استیون جرارد به ثمر رسید، گل دوم را هم ویلیان در یک موقعیت دو به تک وارد دروازه لیورپول کرد.

چه بر سر لیورپول آمد؟

لیورپول که تا پیش از این مسابقه روند فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشته بود و بخت اول قهرمانی به شمار می‌رفت، ناگهان دچار افت شد و علاوه بر قبول شکست برابر چلسی، در هفته بعد نیز با نتیجه عجیب ۳-۳ برابر کریستال پالاس متوقف شد. با وجود برتری برابر نیوکاسل در هفته آخر، لیورپول قافیه را به منچسترسیتی واگذار کرد و با ۸۴ امتیاز، نایب قهرمان لیگ برتر انگلیس در فصل ۲۰۱۳/۱۴ لقب گرفت. منچسترسیتی تحت هدایت مانوئل پیگرینی با ۸۶ امتیاز عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

لغزش بدموقع استیون جرارد برابر چلسی علاوه بر ناامیدکردن امیدهای لیورپول از قهرمانی، باعث شد خود او نیز بدون جام لیگ برتر از باشگاه محبوبش خداحافظی کند و با یک جای خالی بزرگ در ویترین افتخاراتش، به دوران حرفه‌ای خود پایان دهد.

سر خوردن استیون جرارد در بازی با چلسی  

 

از دست ندهید ????????????????????????

ژوزه مورایس: باافتخار مسلمان شدم و عضوی از یک خانواده ایرانی‌ام آرنه اسلوت سرمربی جدید لیورپول لغو قانون رشد چگونه فوتبال ایتالیا را نابود می‌کند؟ بازیکن فرانسوی به دلیل عوارض واکسن کرونا از فایزر شکایت کرد!

دیگر خبرها

  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • احیای کامل پیر امریک اوبامیانگ و رویای قهرمانی در لیگ اروپا
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است
  • ماتوینکو: رویای غرب برای نابودی روسیه هرگز محقق نخواهد شد
  • تفال به حافظ یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به جان او که گرم دسترس به جان بودی...
  • ترکیب تیم دو و میدانی جوانان ایران برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا
  • حذف زودهنگام دختر شمشیرباز ایران از انتخابی المپیک
  • ده سال پیش در چنین روزی؛ استیون جرارد سُر خورد، رویای لیورپول بر باد رفت!
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!