Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسن غفوری‌فرد» عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره ائتلاف‌های نو ظهور گفت: ممکن است افرادی دور هم جمع شوند و با یک اعلامیه اعلام موجودیت کنند ولی از نظر قانونی نمی توانند فعالیت کنند زیرا فعالیت آنها در انتخابات ممنوع است، می‌خواهد جبهه سوم یا دهم باشد.

او ادامه داد: کسی بخواهد کار سیاسی انجام دهد باید قوانین کشور را قبول داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر نظم، قانون و تحزب را قبول ندارند چرا با عناوین حزبی بازی می‌کنند؟

این فعال اصولگرا همچنین گفت:  مهم نیست اصلاح طلب و اصولگرا را قبول داشته باشند، قانون مداری و تمکین به قانون اهمیت دارد. مخالف مشارکت شخص یا گروهی در عرصه سیاسی-

انتخاباتی کشور نیستم اما حزب یا جبهه‌هایی که می‌خواهد فعالیت سیاسی انجام دهد باید از طریق کمیسیون ماده ۱۰ احزاب اقدام به ثبت تشکل خود کند.

غفوری فرد افزود: این گروه‌ها اگر هنوز اقدام به تاسیس نکرده اند باید مراحل قانونی را طی کنند و اگر قبلا ثبت شده اند باید اساسنامه و مرامنامه خود را با قانون جدید احزاب تطبیق دهند. هر خط و جبهه ای اعم از جبهه سوم و ... اگر روند متعارف ثبت، تاسیس و معرفی خود به وزارت کشور را انجام ندهند غیرقانونی است.

وی ادامه داد: کاری نداریم آنها اصولگرایان را قبول دارند یا ندارند برای ما مهم فعالیت قانونی است و سخنان آنها تغییری در قانون ایجاد نمی‌کند.  

رئیس پیشین خانه احزاب ایران گفت: بر فرض بگویم هیچ فرد و گروهی را قبول ندارم آیا برای من مشروعیت به همراه دارد؟ بنابراین با سر و صدا کردن نمی‌توان در صحنه سیاسی کشور تاثیرگذار بود. اصولگرایان و اصلاح‌طلبان گروه‌های شناخته شده و شناسنامه‌دار هستند و عمل سیاسی آنها در چارچوب قانون است و با اعلام نظر برخی افراد مشروعیت و جنبه قانونی خود را از دست نمی‌دهند.

غفوری فرد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چند دستگی اصولگرایان، یادآور شد: اطمینان دارم برای انتخابات دوم اسفندماه مجلس شورای اسلامی، اصولگرایان به لیست واحد در تهران می‌رسند.

27216

کد خبر 1307810

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حسن غفوری فرد احزاب سیاسی رقابت انتخاباتی انتخابات مجلس یازدهم ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ اربعین خودرو باشگاه پرسپولیس مجلس شورای اسلامی عراق عربستان سینمای ایران لژیونر فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۲۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: دبیران کل احزاب سیاسی کشور در رقابت انتخاباتی جهت کمیسیون ماده ۱۰ قرار دارند. - اخبار سیاسی -

عبدالله مرادی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به قانون فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی که در ماده 10 آن اعضای کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب جهت رسیدگی به درخواست‌های تأسیس، پروانه فعالیت، انحلال و غیره حضور دارند، عنوان کرد: در این کمیسیون دو نفر از نمایندگان احزاب سیاسی عضویت دارند که طبق قانون از طریق انتخابات مشخص می‌شوند.

زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد وی ادامه داد: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده 10، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات متشکل از 3 عضو کمیسیون جناب آقای دکتر امیری اصفهانی به‌عنوان نماینده دادستان کل کشور و جناب آقای دکتر شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مقننه  به همراه دبیر کمیسیون خواهند بود.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور افزود: با توجه به مصوبه جلسه 28/1/1403 کمیسیون احزاب تاریخ برگزاری انتخابات (10/3/1403) تعیین گردیده و برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به بند 3 ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی و دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی تنظیم شده است.

مرادی اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل مربوط فقط احزابی که مجامع عمومی را در مهلت مقرر قانونی برگزار کرده و به تایید کمیسیون احزاب رسیده باشد می‌توانند در انتخابات شرکت کنند که با توجه به تعداد اندک احزاب واجد شرایط (37حزب، 25 حزب ملی و 12حزب استانی)، کمیسیون تسهیلاتی را برای احزاب قائل شد و لذا همه احزابی که صرفاً مجامع خود را در برگزار کرده‌اند (107حزب) می‌توانند در این انتخابات مشارکت کنند.

وی ادامه داد: فراخوان برگزاری انتخابات روز یکشنبه 16/2/1403 در سکوی اطلاع‌رسانی وزارت کشور منتشر شد و دعوتنامه برای دبیران کل احزاب ارسال شد و تاکنون تعداد 3 دبیرکل احزاب ملی و 4دبیرکل احزاب استانی داوطلب نمایندگی احزاب شده و نام‌نویسی کرده‌اند.

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب و عضو هیات نظارت بر انتخابات تاکید کرد: انتخابات روز پنج شنبه 10/3/1403، انتخابات احزاب ملی رأس ساعت 09:00 صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت 14:00 بعدازظهر در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

مرادی در پایان بیان کرد: براساس بند 3 ماده 10 قانون احزاب، مدت قانونی حضور  نمایندگان دبیران کل احزاب در کمیسیون دو سال انتخابات است اما نمایندگان فعلی از تاریخ 6/9/1398 به بعد (4 سال و پنج‌ ماه) در جلسات کمیسیون حضور داشته‌اند بنابراین اجرای قانون و برگزاری انتخابات اجتناب‌ناپذیر است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • ببینید | واکنش جالب چهره سیاسی نزدیک به قالیباف به اختلافات شدید اصولگرایان در مجلس دوازدهم
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند