Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران گفت: شورای شهر تهران به عنوان نهاد نظارتی شهرداری،‌ رفع ۱۰ هزار خطر اعلامی در بوستان‌ها را براساس اولویت مورد به مورد پیگیری می‌کند.

الهام فخاری با اشاره به گزارش کمیته ایمنی شورای شهر مبنی  بر  وجود  ۱۰ هزار خطر در پارک‌های شهر تهران گفت: ایمن سازی زمین‌های بازی و بوستان‌ها جز شاخص های شهر دوست دار کودک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۱۰ سال قبل، تهران به عنوان شهر دوستدار کودک معرفی شد و تا کنون باید شاخصه های تحقق این شهر، عملیاتی می شد.

وی با بیان اینکه مناسب سازی و ایمن سازی فضاهای عمومی برای کودکان از بوستان‌های بزرگ فرامنطقه ای آغاز شد، گفت:  در یک دوره اقدامات جدی در راستای ایمنی سازی زمین های بازی بوستان‌ها انجام شد؛ بگونه‌ای که از فوم فشره برای کف سازی زمین‌های بازی استفاده کرده و جنس وسایل بازی نیز تغییر کرد، اما دقت داشته باشید که موفقیت این مهم در گروی نظارت و پایش مستمر است.

فخاری با بیان اینکه واحدهای مختلف شهرداری در امر پایش و نگهداشت فضاهای مناسب سازی شده باید ورود می کردند، گفت:  شهرداری می بایست نقاط خطرساز فضاهای عمومی، نور پردازی، بازبینی تجهیزات برقی، رفع چاله و فرورفتگی زمین  و... را به صورت  دائم پایش کند.

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به گزارش منتشره در مورد وجود ۱۰ هزار خطر در پارک‌ها، با بیان اینکه گزارش کمیته ایمنی شورا نشان می‌دهد که هنوز هم کاستی‌هایی وجود دارد، گفت: به نظر می رسد با توجه به گستردگی تهران ایجاب می کند تا شهرداری با اتکا به  الگوهای مشارکتی از مردم برای شناسایی نقاط پرخطر و همچنین تلاش شهرداری برای رفع آن، استفاده کند تا مردم در گزارش دهی کاستی ها کمک کند.

فخاری با بیان اینکه متاسفانه شهرداری حداقل در این دوسال که شعار مشارکت مدنی بیشتر مورد تاکید است،  به سمت الگوهای بهره برداری از مشارکت مردم نرفته  است، گفت: البته برخی مناطق با اتکا به  فضاهای عمومی همچون مساجد،  پاتوق های محلی را برای ایجاد ارتباط با مردم  ایجاد کردند که رویکرد عمده آنها در مورد پروژه هایی عمرانی است اما می توان ضمن فراگیر کردن اینگونه جلسات محلی،‌ از مردم خواست تا به شهرداری در شناسایی نقط پرخطر و رفع آن کمک کنند.

وی افزود: شورای شهر تهران به عنوان نهاد نظارتی شهرداری،‌ رفع  ۱۰ هزار خطر  اعلامی در بوستان‌ها را  براساس اولویت مورد به مورد پیگیری می‌کند./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ

تین نیوز

در حالی که از دو دهه قبل در شهرهای توسعه یافته، تامین پارکینگ به عنوان یکی از عوامل اصلی تقاضای القایی ترافیک شناخته شده و سیاست محدود کردن فضاهای توقف خودرو در مراکز پرترافیک در دستور کار قرار گرفته است، شهرداری تهران مشغول اجرای طرحی با عنوان «نهضت پارکینگ سازی» است. 

به گزارش تین نیوز، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران گفت: با توجه به وسعت، مختصات جغرافیایی و تراکم جمعیت در منطقه ۱۶، ساخت پارکینگ های محلی، منطقه ای و حاشیه ای همچون زیرسطحی جوادیه با ظرفیت ۱۰۵ خودرو در ۲ طبقه و پارکینگ بعثت با ظرفیت ۵۸۲ جای پارک در ۶ طبقه از برنامه ها و اولویت های شهری این منطقه است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل شهرداری تهران  با همراهی جمعی از مدیران شهری منطقه ۱۶ از آخرین وضعیت اجرایی پروژه های حمل و نقل ترافیکی این منطقه بازدید و درباره رفع موانع اجرایی و تسریع عملیات عمرانی این پروژه بحث و تبادل نظر کردند.

شهریار افندی زاده در حاشیه بازدید از مسیرهای بزرگراهی با اشاره به وجود چهار مسیر بزرگراهی آزادگان، شهید یارجانی، شهید تندگویان و بعثت در این منطقه، افزود: با وجود مرمت و بازسازی تجهیزات ایمنی بزرگراهی از قبیل گاردریل و نصب نیوجرسی، ایمن سازی ۲۷ دماغه بزرگراهی با ۵۶ قطعه کاشن تانک و ۱۴۵ قطعه استوانه و همچنین خط کشی طول مسیر رفت و برگشت، این منطقه نیازمند توجه ویژه بیشتری به ساماندهی و ارتقای ایمنی تجهیزات ترافیکی در طول مسیر این بزرگراه ها است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران اظهار کرد: اصلاح هندسی و ایمن سازی، پهلوگاه بزرگراهی، مسقف سازی و زیرسازی دو پایانه حمل و نقل عمومی، عملیات اجرایی و بهسازی ایستگاه های BRT، ساخت پارکینگ های طبقاتی و اورهال پارکینگ های روتاری از دیگر اقدام های مهم و شاخص منطقه ۱۶ شهرداری تهران هستند.

افندی زاده ادامه داد: پروژه پارک حاشیه ای به عنوان بزرگترین پروژه ترافیکی از نظر نظم بخشی اجتماعی و شهری همچون مناطق ۱؛ ۴ و ۵ شهر تهران با بیش از ۳۰ هزار قطعه پارکینگ حاشیه ای، در دستور کار این منطقه نیز قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شاهکار جدید در پارک لاله؛ برنامه جدید شهرداری در بوستان‌ مملو از درخت | تصویر
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • ۵ هکتار به بوستان بزرگ شهر یزد اضافه شد