Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور در بیانیه انتخاباتی شماره یک، اقشار مختلف نخبگانی، گروه‌های مختلف تاثیرگذار و رسانه‌های آزاد و مستقل را به آگاهی بخشی عمومی و کمک به شناخت بیشتر فضای انتخاباتی دعوت کرد.

در بخش ابتدایی این بیاینه آمده است: نظام جمهوری اسلامی ایران، متشکل از انقلابی در تمامی ابعاد، زوایا و سطوح است که بر پایه مردم سالاری دینی و با استعانت از منظومه فکری امامین انقلاب نمود واقعی و نابی از جمهوریت و مشارکت وسیع مردمی را در انواع و اشکال متفاوت به جهانیان ارائه کرده است؛ چارچوبی نوین، جاری و ساری از مشارکت و نگاهی متفاوت به سرمایه انسانی که بنیان‌های فکری غرب و شرق را در حکومت داری، نقض کرده و الگوی مطلوب حکومت داری کارآمد را با امتزاج دین و سیاست ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور در این بیانیه آورده است: جمهوری اسلامی ایران در برهه‌های مختلف تاریخی نشان داده که با قدرت از رای مردم صیانت کرده است و در دفاع از مردم سالاری دینی به هیچ وجه کوتاه نیامده و نخواهد آمد؛ انتخابات‌های متعدد، متنوع و مستمر که نه جنگ، نه فتنه، نه تحریم و نه بست‌ نشینی نتوانست آن‌ها را متوقف کند و یا تغییری هر چند کوچک در آن پدید بیاورد.

در بخش دیگری از بیانیه ذکر شده است: از نظر ما آن چه جایگاه واقعی و اهمیت انتخابات را به تصویر می‌کشد و حماسه‌های سیاسی_اجتماعی را خلق می‌کند، حضور گسترده، حداکثری و از تمامی طیف‌های فکری آحاد ملت در چارچوب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است. ما معتقدیم فضای سیاسی جمهوری اسلامی متعلق به حزب، گروه و جریان سیاسی خاصی نیست و همه گروه‌های سیاسی که حاکمیت نظام اسلامی و انقلابی، اصل ولایت مطلقه فقیه و مردم سالاری دینی را قبول دارند و خود را موظف به رعایت قوانین می‌دانند، زیر چتر حمایتی انقلاب اسلامی هستند و همچنین حق دارند نماینده و یا نمایندگانی را در مجلس شورای اسلامی داشته باشند. از سویی دیگر ما به شدت با تمامیت خواهی احزاب خاص، حذف گروه‌های غیر همسو با خود، برچسب‌زنی و تهمت‌زنی به گروه‌های مختلف مخالف هستیم.

در این بیانیه آمده است: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور نگاه و حرکت سیاسی و انتخاباتی خود را بر مبنای مبانی دین اسلام ناب، منظومه فکری امامین انقلاب و رهنمودهای روز مقام معظم رهبری تدبیر می‌کند و صراحتا اعلام می‌دارد از هیچ کدام از احزاب، افراد و گروه‌های سیاسی چه در قالب لیست انتخاباتی و یا اشخاص حقیقی و حقوقی حمایت نخواهد کرد.

در بخشی از این بیانیه آورده شده است: ضمن احترام به همه کسانی که بعنوان ادوار محترم اتحادیه یا ادوار محترم دفاتر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور، در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سابقه فعالیت‌های تشکیلاتی داشته‌اند، صراحتا اعلام می‌داریم، تمامی مواضع اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل بطور رسمی و تنها از طریق بیانیه‌های انتخاباتی اتحادیه و یا از طریق مصاحبه‌هایی توسط دبیر تشکیلات و دبیر سیاسی منتشر خواهد شد.

دانشجویان در این بیانیه تاکید کردند: اتحادیه انجمن اسلامی مستقل هیچ نماینده‌ در هیچ سطحی و در هیچ کدام از احزاب و گروه‌های سیاسی خرد و کلان ندارد. تمامی نشست‌ها و جلسات سیاسی توسط اعضای شورای مرکزی اتحادیه با هدف کمک به پویایی و سلامت جریان انتخابات و تلاش برای مشارکت بیشتر مردمی در چارچوب تبادل نظر انجام می‌پذیرد و نیز به صورت شفاف رسانه‌ خواهد شد. همچنین اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل از همه گروه‌های سیاسی جهت حضور در جلسات بحث و گفت‌وگو و یا میزگردها و کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌های مختلف سراسر کشور با هدف کمک به انتخاب آگاهانه مردم و شناخت برنامه‌ها و دیدگاه‌های طیف‌های مختلف سیاسی، دعوت بعمل می‌آورد.

در بخش پایانی بیانیه آمده است: اقشار مختلف نخبگانی، گروه‌های مختلف تاثیرگذار و رسانه‌های آزاد و مستقل را به آگاهی بخشی عمومی و کمک به شناخت بیشتر فضای انتخاباتی دعوت می‌کنیم تا با یاری خداوند و با رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی ان‌شاالله باری دیگر شاهد مشارکت حداکثری مردم غیور ایران اسلامی بوده و پیوند عمیق ملت و نظام اسلامی را به رخ زیاده خواهان جهان بکشانیم و همچنین الگویی موفق از پشتوانه مردمی جمهوری اسلامی را، به ملت‌های آزاده ارائه کنیم.

انتهای پیام/

300 / 320 بیانیه انتخاباتی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل مشارکت مردم در انتخابات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بیانیه انتخاباتی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل مشارکت مردم در انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۳۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • بیانیه حزب التحریر درباره بازداشت‌های اعضایش توسط طالبان
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • دیدار مهم سران گروه‌های مقاومت فلسطین
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به حیفا