Web Analytics Made Easy - Statcounter

خادمی با توجه به اینکه ۲۲ استان امروز با شبکه ریلی راه آهن اتصال دارند، گفت: با راه اندازی کریدور جنوب شرق کشور شاهد توسعه اقتصادی در این منطقه محروم خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «خیرالله خادمی» امروز دوشنبه (15 مهر) در مراسم آغاز عملیات اجرایی راه آهن بیرجند_یونسی اظهار داشت: یکی از اتفاقات مهم کشور توسعه شبکه ریلی کشور است و عملیات اجرایی سه هزار و 410 کیلومتر مسیر ریلی در کشور را در دستور کار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه طی دو سال گذشته چهار مرکز استانی را به شبکه ریلی راه آهن متصل کردیم، افزود: 17 میلیون تن بار سالانه از این مراکز جا به جا خواهد شد چرا که تکمیل پروژه های ریلی تاثیر بسیاری بر حمل و نقل کالاها دارد.

 

وی با اشاره به اینکه با راه اندازی کریدور جنوب شرق هزینه جا به جایی کالاها 35 درصد کاهش می یابد، ادامه داد: با ایجاد این کریدور یک وابستگی اقتصادی در کشور ما ایجاد خواهد شد و ایجاد زیر ساخت ریلی در استان های مرزی و محروم به خصوص خراسان جنوبی یکی از ضرورت ها محسوب می شود.

 

خادمی با توجه به اینکه 22 استان امروز با شبکه ریلی راه آهن اتصال دارند، بیان کرد: امسال در نظر داریم تا 2 مرکز استان دیگر را به شبکه ریلی کشور متصل کنیم و طی دو سال گذشته 720 کیلومتر ریل راه آهن در کشور ایجاد کردیم.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به فواید منطقه ای کریدور جنوب شرق گفت: راه اندازی کریدور جنوب شرق برای این است که شاهد توسعه اقتصادی در این منطقه محروم باشیم و ضرورت ساخت کریدور در این منطقه یک ضرورت ملی است.

 

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تاکید دارند تا بندرهای جنوب کشور رونق پیدا کند، افزود: سرمایه گذاری خوبی در بندر چابهار انجام شده است اما بار ریلی و حمل و نقل ضعیفی دارد و باید به سرعت مسیر ریلی این منطقه را تکمیل کنیم تا شاهد توسعه سرمایه گذاری و اقتصاد باشیم.

 

خادمی با بیان اینکه کریدور جنوب شرق کشور یک هزار و 500 کیلومتر طول دارد، ادامه داد: باید سریع تر این کریدور را تکمیل کنیم و به بهره برداری برسانیم و با اجرای آن 5 مرز به این شبکه ریلی متصل خواهند شد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه گفت: راه اندازی این کریدور فواید بین المللی و ترانزیتی محکم و پایداری برای ما خواهد داشت و خراسان جنوبی آینده درخشانی در زمینه منابع معدنی دارد و پیش بینی می شود که 20 میلیون تن بار در سال های آینده بار معدنی در این منطقه داشته باشیم که تنها راه صادرات این معادن استفاده از شبکه ریلی است و با راه اندازی این کریدور به یک تعادل حمل و نقلی خواهیم رسید.

 

وی با توجه به اینکه مسیر ریلی چابهار به زاهدان 620 کیلومتر است، افزود: با تصویب هیات دولت 300 میلیون دلار به آن پروژه اختصاص داده خواهد شد تا بتوانیم در مدت زمان کوتاهی آن پروژه را به بهره برداری برسانیم.

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی مسجد پیاده روی اربعین اربعین کانون های فرهنگی هنری مساجد زائران اربعین حسینی استان همدان اصفهان مجلس هفته نیروی انتظامی کلنگ زنی راه آهن معاون وزیر راه و شهرسازی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود کمانی معاون وزیر نیرو رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی (ساتبا)، در نشست آنلاین با رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور و در جمع مدیران ستادی دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و وزارت نیرو که به منظور تبیین، بررسی و رفع موانع موجود در تأمین ساختگاه‌های نیروگاه‌های تجدیدپذیر برگزار شد، اقدام مشترک دو وزارتخانه نیرو و جهاد کشاورزی برای تسهیل در ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر را نتیجه بخش دانست و خاطرنشان کرد: تصویب آئین نامه رفع موانع تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر توسط هیأت وزیران و پرداختن به نکات مورد توجه در مصوبه هیأت وزیران برای تسهیلگری در تخصیص اراضی ساخت نیروگاه‌ها قابل تقدیر است.

وی بر عزم دولت سیزدهم برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر تاکید و تصریح کرد: ناترازی برق و گاز وجود دارد و بنابراین به دلایلی همچون آلایندگی، توسعه نیروگاهی از طریق سوخت‌های فسیلی امکان پذیر نیست، بنابراین در سطح کشور و بر اساس مصوبات، نیروگاه‌های تجدیدپذیر با ظرفیت مجموع ۱۵ هزار مگاوات در حال توسعه است که شامل بسته‌های توسعه نیروگاه‌های خورشیدی ۴۵۰۰ مگاواتی برای طرح ویژه و ۴۰۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی ذیل ماده ۱۲ رفع موانع تولید و ۳۲۰۰ مگاوات برای نیروگاه‌های حوزه صنعت و بسته توسعه نیروگاه بادی ۳۰۰۰ مگاواتی است.

کمانی با بیان اینکه روند اجرا و مسائل اقتصادی طرح‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در ارگان‌های مختلف، بررسی و در نهایت در شورای اقتصاد تصویب شده که این روند در طول یک تا سه سال به طول انجامیده است، تاکید کرد: سرمایه گذاران مجری طرح‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به صورت کامل توسط ساتبا ارزیابی شده‌اند؛ به عنوان نمونه سرمایه گذاران مجری طرح ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر، شناخته شده هستند و ارزیابی این سرمایه گذاران انجام شده، ضمن اینکه ضمانت‌های لازم برای شرکت آنها در فرایند برگزاری مناقصه دریافت شده است. علاوه بر آن، در هنگام عقد قرارداد، ضمانت نامه‌های سنگین از سرمایه گذاران اخذ شده و از سوی وزارت نیرو اطمینان داده می‌شود که ارزیابی‌های سرمایه‌گذاران به درستی انجام شده است.

وی، خطاب به مسئولان ذیربط در سازمان امور اراضی کشور اطمینان داد که ارزیابی‌های سرمایه گذاران به درستی انجام شده است و گفت: نظارت بر روند اجرای پروژه‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر مهم است که در حال رصد شدن هستند؛ این امر توسط گروه‌های کنترل پروژه در ساتبا در حال پیگیری است؛ این نظارت‌ها از زمان آغاز قرارداد شروع می‌شود و برای قراردادهای منعقد شده شروط گذاشته شده و از جمله «دوره پیشبرد» آنان بررسی می‌شود. از آن سو درخواست می‌شود با همکاری سازمان امور اراضی در اجرای طرح ویژه ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در ۹۰ ساختگاه کشور تسریع شود.

لازم به یادآوری است، از قطعه زمین‌هایی که پیش از این در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته، حدود ۱۵۰ نیروگاه به بهره‌برداری رسیده و نیروگاه‌هایی با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت در حال احداث هستند.

کد خبر 6099677

دیگر خبرها

  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای خراسان جنوبی بهینه‌سازی شد
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی