Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@05:23:13 GMT

معروف در تلویزیون بداخلاق است!

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۷۴۱۴۷

معروف در تلویزیون بداخلاق است!

بازیکن سابق تیم ملی والیبال گفت: پشت بازیکنان بزرگ همیشه حرف زیاد است؛ مخصوصا پشت سعید معروف.

به گزارش مشرق،‌ امروز سامان فائزی ملی پوش سابق والیبال که به دلیل مصدومیت در یکی، ۲ سال اخیر در تیم ملی غایب بوده، در برنامه سلام صبح بخیر حاضر شد تا درباره شرایط خودش و همینطور تیم ملی والیبال توضیحاتی دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

واکنش معروف به باخت ایران مقابل برزیل

فائزی در ابتدا درباره غیبت خود در اردوی ایران گفت: «سال گذشته در مسابقات جهانی از ناحیه مچ پا مصدوم شدم. مشکلات دیگری هم برایم پیش آمد. 9 ماه طول درمانم طول کشید. لیگ سال گذشته را هم از دست دادم. در اردوی تیم ملی هم غایب بودم ولی دو ماه است که تمریناتم را شروع کرده ام و آماده بازگشت هستم.»

او درباره بازی روز چهارشنبه تیم ملی مقابل آمریکا توضیح داد: «آمریکا با تیم اصلی خود به این رقات ها آمده است. با نظر آقای کولاکوویچ بازیکنان جوان ما هم دارند بازی می کنند. واقعا مسابقه سختی است. اما چیزی که از بچه های جوان دیدم این بود که از پیش باخته نیستند. به نظر می‌توانیم آمریکا را شکست دهیم.»

فائزی درباره شکست مقابل برزیل در بازی دیروز تصریح کرد: «بازی خیلی خوب بود. من هم خیلی حسرت خوردم. مخصوصا در گیم سوم اگر سرمربی برزیل ویدئو چک نمی‌گرفت بازی تمام شده بود و می‌بردیم. بچه‌ها خوب بازی کردند. چند تا از ملی پوشان 19 و 20 ساله هستند. به نظرم خوب بازی کردند. انشالله بچه های جوان بیشتر بازی کنند و موفق شوند.»

او درباره نیمکت نشینی سعید معروف گفت: «به نظر من سعید معروف از اسطوره های ورزش ماست. همانطور که در جهان فوتبال ما را با علی دایی می شناسند، والیبال ما را هم با سعید معروف در جهان می شناسند. این را نمی‌شود انکار کرد. الان هم آقای کولاکوویچ کریمی را جای او گذاشته. من دیدم که چقدر سعید معروف به او کمک می کرد. سعید دارد به تیم کمک می کند. خود من هم بودم همیشه او نکاتی را می‌گفت برای اینکه به تیم کمک کند. الان فرصت خوبی است تا به ملی پوشان اصلی ما فشار نیاید تا انشالله برای مسابقه مقدماتی المپیک آماده و سرحال باشیم.»


ملی پوش والیبال درباره شایعاتی که پشت سعید معروف هست، تاکید کرد: «پشت بازیکنان بزرگ همیشه حرف زیاد است. مخصوصا پشت سعید معروف.»


او در پاسخ به این سوال که آیا معروف بداخلاق و مغرور است، جواب داد: «اتفاق او یکی از خوش اخلاق ترین بازیکنان تیم ملی است. شاید در تلویزیون او را به این دلیل خشن می بینید که تمرکز زیادی در بازی می کند و جدی است. ولی آدم شوخی طبعی است و با همه خوب است.»

فائزی درباره شانس ایران برای صعود به المپیک توضیح داد: «اگر اتفاق خاصی نیفتد حتما می رویم. من فکر می کنم به احتمال 90 درصد به رقابت ها صعود می کنیم.»

او درباره حضور جوان ها در ترکیب تیم ملی گفت: «من جای کادر فنی نیستم که بخواهم در این باره نظر بدهم ولی استراتژی والیبال ما این بود که به هر حال نتیجه بگیریم. باید ببینم اول خواسته فدراسیون چه بوده است. اگر من جای آقای کولاکوویچ بودم از ابتدا بازیکنانی را که تحت فشار بودند و امسال در رقابت های سختی حضور داشتند، به ژاپن نمی بردم و در عوض جوان ترهای بیشتری می بردم. بالاخره این جوان ها باید از یک جایی وارد شوند. ما هم یک روز همینطور وارد شدیم و کار کردیم.»

فائزی درباره درخشش یلی مقابل برزیل چنین نظری داد: «خیلی خوب بازی کرد و 25 امتیاز گرفت. کلیت را بخواهیم ببینم این تیم ما جلوی برزیل که همیشه در همه تورنمنت ها دنبال قهرمانی است و با نفرات اصلی می‌رود، خیلی خوب بازی کرد.

او در پایان درباره انتقادات از تعویض های کولاکوویچ هم گفت: «هر مربی استراتژی خودش را دارد. یکی زیاد تعویض می کند یکی نه. یکی تایم زیاد می گیرد یکی نه. در کل شاید یکسری انتقادات از کولاکوویچ درست باشد. شاید از بیرون باید بیشتر به کولاکوویچ کمک شود در این صورت می تواند بهتر هم عمل کند.»

منبع: ورزش سه

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو تحولات عراق تحولات یمن سامان فائزی تیم ملی ایران والیبال سعید معروف تلویزیون جام جهانی والیبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۴۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد

نهمین قسمت از برنامه «کافه نقد» با اجرای مهران ده‌نمکی، به تحلیل محتوایی رئالیتی‌شو «پدرخوانده» پرداخت. سعید ابوطالب؛ کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده این رئالیتی‌شو، هادی مومنی؛ فعال رسانه‌ای و عباس گل؛ روزنامه‌نگار مهمانان این برنامه بودند.

ابوطالب در ابتدای این برنامه گفت: بازی‌های نقش منفی یا بازی‌های دورهمی به ویژه مافیا، قبل از اینکه وارد شبکه نمایش خانگی شوند، مردم آن‌ها را در خانه‌هایشان یا در دورهمی‌هایشان بازی می کردند. این مدل رئالیتی‌شو در ابتدا توسط یکی از پلتفرم‌ها به من پیشنهاد شد. من آن را دوست نداشتم زیرا آن را بلد نبودم و فکر نمی‌کردم بتواند چیزی به مخاطب عرضه کند.

وی اضافه کرد: ما نیازمند سرگرمی سالم برای مخاطب هستیم اما آن سرگرمی حتما باید حاوی پیام باشد. درباره این بازی تحقیق کردیم و متوجه شدیم که می‌توانیم آن را هنجاری و خانوادگی کنیم. البته هنجاری از این جهت که ادبیاتی برای بازی ایجاد کنیم. من چند مدل از این بازی را تحت عناوین «شب‌های مافیا»، «ارتش سری»، «ضد» و «پدرخوانده» ساختم؛ به‌علاوه برنامه‌ای به نام «سناتور» را طراحی کردیم که دو ماه دیگر آماده تصویربرداری خواهد بود.

در ادامه، عباس گل گفت: باید کار را در دو بعد فرم و محتوا بررسی کرد. در بحث فرم، مخاطب کار را پس نمی‌زند و یک کار استاندارد و خوش‌ساخت می‌بیند اما در بخش محتوا باید تبعات آن را در نظر گرفت. مثلا از یک مدل محتوا همزمان چند کار پخش می‌شود و این اتفاق مخاطب را اشباع می‌کند. مساله دیگر این است که فضا بیش از حد لاکچری است درصورتی که نیازی نبود.

تهیه‌کننده و کارگردان «شب‌های مافیا» راجع به انتخاب مخاطب برای دیدن محتواها در تلویزیون و سکوها گفت: برنامه‌ها در صداوسیما به این شکل است که مخاطب تلویزیون را روشن می کند، برنامه یا سریال مورد علاقه‌اش را تماشا می‌کند و بعد آن را خاموش می‌کند. اما در نمایش خانگی مخاطب باید اشتراک بخرد زیرا بخش خصوصی است. مخاطب در یک فضای آزاد حق انتخاب دارد. این جریان آزاد برنامه‌سازی است و به جای تنظیم‌گری باید تشویق کرد.

هادی مومنی نیز در ادامه این مباحث افزود: درباره آثاری از این دست یک نوع نقد رایج در فضای عمومی وجود دارد. حتما به گوشتان خورده که مافیا به‌عنوان یک پیام و اثر در دلش ترویج دروغ و فریب‌کاری دارد.

«مافیا» یک بازی روانشناسانه است

ابوطالب درپاسخ به این نوع نقدها توضیح داد: بله این اولین نقد محتوایی بود که به این بازی وارد شد. این بازی، یک بازی روانشناسانه بوده است. کاربردهای روانشناسانه دارد. در این بازی آدم‌بدها یک‌سوم آدم‌خوب‌ها هستند. آنهایی که دروغ می‌گویند آدم‌بدها و آنهایی که راست می‌گویند آدم‌خوب‌ها هستند. درواقع ما دروغ نمی‌گوییم بلکه سعی می‌کنیم دروغ را از راست تشخیص دهیم.

وی ادامه داد: ما انتظار داریم که یک جهان انتزاعی مانند کشتی دزدان دریایی یا انبار قاچاق مافیای سیسیل بسازیم زیرا می‌خواهیم همزات‌پنداری صورت نگیرد. بازیگران جلوی دوربین نقش‌شان را بازی و پشت صحنه با همدیگر روبوسی می‌کنند. نمی‌خواهیم بازیگران لباس ایرانی-اسلامی داشته باشند

تهیه‌کننده «پدرخوانده» افزود: ایراد می‌گیرند که چرا لباس ایرانی-اسلامی ندارند، ما نمی‌خواهیم داشته باشند. حتی روی اسم کاراکترها نیز اسامی سینمایی گذاشته‌ایم. از طرف دیگر این تغییر برای مخاطب، جذاب است. ما رئالیتی‌شو هستیم زیرا متن نداریم. محتوا و خط فکری داریم. می‌دانیم کجا می‌رویم. البته تعدادی از پلتفرم‌ها هم از این برنامه می‌سازند اما به بازیگر متن می‌دهند تا وایرال شود. در صورتی که متن‌نویسی با ذات رئالیتی‌شو مغایرت دارد.

آثاری مانند «پدرخوانده» به مخاطب وفادار بوده‌ است

مومنی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه وقتی به تاریخ سینما برمی‌گردیم گویی دوگانه‌ای بین آثاری که وفادار به واقعیت بوده‌اند و آثاری که جهان تخیلی را بازتاب می‌دهند، وجود داشته است، سپس خاطرنشان کرد: در سینمای امروز ایران با دو نوع اثر روبه‌رو هستیم. یکی آثاری که توسط نهادها ساخته می شوند و عموما بودجه‌های کلان دارند اما نتواسته‌اند مخاطبان زیادی را جذب کنند. طیف دیگر آثار طنز هستند. در واقع ما دو جریان اصلی در سینما داریم. سینمای محتواگرا و سینمای طنز. خارج از این جریان دیگری نمی‌بینیم.

وی ادامه داد: نگاه برخی منتقدان این است که آثار طنز با تمام ضعف‌هایی که دارند، به روح هنر نزدیک‌ هستند؛ زیرا در آنجا مساله سرگرمی و مخاطب اهمیت دارد. ما این اتفاق را در نمایش خانگی می‌بینیم. در واقع نمایش خانگی معطوف به مخاطب است. به نظر من آثاری مانند «پدرخوانده» به مخاطب وفادار بوده‌اند زیرا مخاطب منفعل نیست. در واقع ما با فعلیت مخاطب روبه‌رو هستیم یعنی اثر طوری ساخته می‌شود که مخاطب به‌عنوان بخشی از اثر وارد آن شود تا خودش جهان معنا و تداعی‌ها را بسازد.

ابوطالب سپس درباره رده سنی این برنامه مطرح کرد: ما درخصوص رده سنی مقاومتی نداریم. هرچند تاکنون تذکری از این بابت به ما داده نشده است. زمانی که ما تصمیم می‌گیریم فصل جدید برنامه را بسازیم به نظرات مخاطبان مبنی بر اینکه کدام بخش‌ها را دوست داشته و کدام بخش‌ها را نداشته‌اند، توجه می‌کنیم. زمانی که مخاطب احساس کند ما به نظر او اهمیت می‌دهیم، با ما همراه می‌شود همچنین اینکه سینما هم به برنامه‌های محتواگرا و هم به برنامه‌های سرگرم‌کننده احتیاج دارد.

برنامه «کافه نقد» با اجرای مهران ده‌نمکی و با هدف نقد و تحلیل سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیون و شبکه نمایش خانگی، پنجشنبه‌ها ساعت ۱۸:۳۰ از رادیو نمایش پخش می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • تساوی در سیرجان؛ زور گل‌گهر و شمس‌آذر به هم نرسید
  • فیلم رقص و‌ شادمانی معلم در کلاس در روز معلم
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ | واکنش تهیه کننده نون خ | او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است و برای ...
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • صادقی یا امیری: اوسمار امروز تصمیم می‌گیرد
  • فیلم| اقدام عجیب دو جوان؛ نصب تلویزیون بزرگ در صندوق عقب ۲۰۶ و تماشای فوتبال وسط خیابان!