Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سیامک ره‌پیک، عضو حقوقدان شورای نگهبان، در پاسخ به این سوال که تنها ایراد به شورای نگهبان که از سمت اصولگرایان مطرح می‌شود و آقای باهنر هم اخیرا به آن اشاره کردند این است که شورای نگهبان چگونه ظرف ۱۵۰۰۰ نفر کاندیدای احتمالی مجلس را احراز صلاحیت می‌کند،گفت: آن کسانی که به شورای نگهبان ایراد می‌گیرند ممکن است بعضی‌هایشان هم سابقه تقنینی داشته باشند، باید توجه کنند که قانون انتخابات را اصلاح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قانون انتخابات فعلی برای ثبت‌نام حداقل مدارک ممکن گرفته می‌شود که در هیچ کجای دنیا اینگونه نیست.

وی ادامه داد: در دوره گذشته مجلس، شورای نگهبان صلاحیت ۱۲ هزار نفر را بررسی کرد که ۴-۵ هزار نفر از آنها رد صلاحیت شدند؛ بیش از ۱۰۰۰ نفر از این افراد مشکلات جزایی و کیفری داشتند اما آمدند ثبت نام کردند و بعد از تشکیل پرونده، شورای نگهبان آنها را بررسی کرده است در حالی که نباید اینگونه باشد.

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان با بیان اینکه در اصلاحیه جدید قانون انتخابات بعضی از این موارد پیش‌بینی شده است که البته در سیاست‌های کلی انتخابات رهبری هم آمده است، گفت: یعنی یکی از موضوعاتی که مقام‌معظم رهبری توجه کردند این بود که گفتند قبل از ثبت نام سازوکاری باشد که صلاحیت‌های اولیه بررسی شود.

وی درباره اینکه که شورای نگهبان به صورت جریانی و جناحی با احراز صلاحیت‌ها برخورد نمی‌کند، گفت: شما اگر به انتخابات‌های ریاست جمهوری و مجالس گذشته برگردید می‌ببینید شورای نگهبان به معنای این چیزی که می‌گویند جناحی و جریانی عمل نکرده است؟!

این حقوقدان گفت: از ابتدای انقلاب تا بحال در منتخب‌های ریاست جمهوری از چند طیف رئیس‌جمهور داشته‌ایم‌؟ مهمترین انتخابات‌ها ریاست‌جمهوری است، ما رئیس‌جمهور اصلاحات اصلی، کسی که خودش مبدع و تئوری پرداز اصلاحات بوده داشته ایم، کارگزاران، چپ یا راست هم داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه در مورد مجلس هم همین حالا بروید آمار بگیرد، گفت: شورای نگهبان اصلا نگاه نمی‌کند ببیند چه کسی اصلاح‌طلب یا اصواگرا است و ما در فرم‌ها و بررسی‌هایمان هیچ جایی ننوشته که اصلاح‌طلب یا اصولگرا است، نگاه کنید ببینید نمایندگان این دوره مجلس بیشتر از کدام جناح هستند. شورای نگهبان اصولگرایان مطرحی را رد کرده است که با تابلوی اصول‌گرایی بوده‌اند ولی به خاطر اینکه جرم انجام داده و فساد داشته‌اند رد شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شورای نگهبان رد صلاحیت ها فساد مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۴۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری گفت: بر اساس طرح مذکور، تنها حساب غیرتجاری ۵ دهم درصد از کل جمعیت کشور که بالاترین تراکنش‌ها را داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد. - اخبار سیاسی -

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده 8 این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است. 

مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه

 

وی افزود: با توجه به اینکه ماده 8 از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده 8 یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است. 

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند. 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها 5 دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود. 

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را 85 میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری 42 هزار و 500 نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار  می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • تایید لایحه دوفوریتی تمدیدمهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست
  • طحان‌نظیف: لایحه دوفوریتی تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تائید شد
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟