Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اورژانس کشور ضمن اعلام اعزام ۱۷ هزار نیروی اورژانس به مرزها جهت ارایه خدمات به زائران اربعین حسینی، همچنین از برپایی چهار بیمارستان برای مبارزه با حوادث بیوتروریسم در مرزهای شرقی کشور خبر داد.

به گزارش ایمنا، دکتر پیرحسین کولیوند در مراسم اعزام نیروهای اورژانس به مرزها جهت ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین حسینی، گفت: از سال گذشته که خدمات اربعین به اتمام رسید، جلساتی برای بررسی نقاط قوت و ضعف برگزار و برنامه‌ریزی‌های لازم نیز انجام شد ما از مرزهای شرقی ارائه خدمات را آغاز کردیم و در این میان آنچه که اهمیت دارد، حفظ سلامت هموطنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان اورژانس کشور افزود: ١٧هزار نیروی ماهر اورژانس بدون وقفه در این مدت در مرزهای کشور خدمت‌رسانی می‌کنند؛ ضمن اینکه تعداد قابل توجهی از امدادگران نیز به عراق اعزام می‌شوند همچنین متخصصان مبارزه با بیماری‌ها، پزشکان وغیره نیز به طوری جدی بر مسائل بهداشتی نظارت خواهند داشت.

کولیوند با اشاره به استقرار چهار بیمارستان ویژه جهت حوادث بیوتروریسم در مرزها و با همراهی و همکاری ستاد کل نیروهای مسلح، گفت: هشت بیمارستان صحرایی نیز در مرزها برپا شده است همچنین گروه‌های بهداشتی در مرزهای کشور مستقر می‌شوند تا شرایط سلامت زائران را هنگام ورود و خروج ارز مرزها مورد بررسی قرار دهند.

وی افزود: بالگردهای اورژانس نیز در مرزهای غربی و شرقی مستقر هستند و خدمت رسانی می‌کنند. ظرفیت بیمارستان‌های مرزی نیز افزایش یافته و تعداد بسیاری پزشک و پرستار برای ارایه خدمات به پرسنل این بیمارستان‌ها اضافه خواهد شد.

کولیوند با بیان اینکه توصیه اکید وزیر بهداشت این بوده است که با تمام توان به زائران خدمت‌رسانی شود، افزود: ما با تمام وجود خدمات خود را ارائه می‌کنیم و دستگاه‌های دیگر نیز در این مسیر در کنار وزارت بهداشت حضور دارند.

به گزارش ایسنا، این مراسم صبح امروز با حضور وزیر بهداشت و در جوار مرقد مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد.

کد خبر 392386

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اربعین اورژانس 115 بیمارستان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۶۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟

ایمان شمسایی ـ سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان حج ـ در نشست شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت گفت: با موافقت بانک مرکزی هر یک از زائران حج ۱۴۰۳ می‌توانند مبلغ ۵۰۰ یورو به نرخی که این بانک اعلام خواهد کرد، از شعب بانک عاملی که در سراسر کشور معرفی می‌شود دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، به گفته سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان حج، این مبلغ در سهمیه ارز سالانه افرادی که به خارج از کشور سفر می‌کنند، محاسبه نخواهد شد.

سیدعباس حسینی ـ رئیس سازمان حج و زیارت ـ نیز در این نشست، درباره آخرین روند ثبت‌نام کاروان‌های حج تمتع گفت: عملیات ثبت‌نام حج در استان‌ها نزدیک به پایان است و فرآیند امور اجرایی دریافت روادید زائران حج ۱۴۰۳ تاکنون مطلوب بوده است؛ «رقم طلب» برای ۷۴ هزار زائر حج دریافت شده و دریافت «رقم طلب» بیش از ۱۰ هزار نفر دیگر هم درحال انجام است و پس از آن، دریافت روادید انجام خواهد شد.

نصرالله فرهمند ـ مدیرعامل موسسه فرهنگی عمره سعادت، که اجرای عملیات عمره را برعهده دارد، درباره برنامه‌ریزی اعزام عمره‌گزاران ایرانی به عربستان قبل و بعد از عملیات حج گزارش داد و گفت: هماهنگی با هواپیمایی در این خصوص انجام شده است و انتظار می‌رود پس از عملیات حج ۱۴۰۳ با توجه به زیرساخت‌های پیش‌بینی شده از ۲۰ ایستگاه پروازی، زائران به دو فرودگاه مدینه و جده (برای عمره پس از حج تمتع) منتقل شوند.

اعزام زائران ایرانی به عمره پس از ۹ سال وقفه از سوم اردیبهشت‌ماه آغاز شده و بازگشت آن‌ها به کشور تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد. در این بازه قرار است حدود پنج هزار نفر به عمره اعزام شوند. بنابر اعلام سازمان حج و زیارت کم‌تر از ۶ میلیون نفر در نوبت عمره هستند.

عملیات حج تمتع ۱۴۰۳ نیز قرار است از ۲۴ اردیبهشت‌ماه آغاز شود و پرواز‌های رفت زائران تا ۱۸ خردادماه ادامه خواهد داشت. سهمیه حج ایران حدود ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر است. سازمان حج و زیارت اعلام کرده است حدود ۹۰۰ هزار نفر در نوبت حج تمتع هستند.

دیگر خبرها

  • انحراف مینی بوس در اتوبان پیامبر اعظم(ص) ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • بازگشت زائران عمره به کشور آغاز شد
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پبامبر اعظم ۸ مصدوم برجای گذاشت
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پیامبر اعظم تبریز ۸ نفر را مصدوم کرد
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • تصادف کامیون و تیبا در محور گرمسار به سرخه ۶ مصدوم داشت
  • چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟
  • سه میلیارد دلار اعتبار برای اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی