Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، علی ربیعی در ابتدای نشست خبری هفتگی خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: امروز یکی از سیاست‌های ما توسعه رابطه با همسایگان است. سفر هفته گذشته رئیس جمهور برای شرکت در اجلاسیه اوراسیا در همین راستا صورت پذیرفت و از اهمیت بالایی برخوردار است و تمام مسئولیت هایی که با همسایگان خواهیم داشت را ایفا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هدف ما گسترش مناسبات با همه کشورهای منطقه است

وی ادامه داد: با پنج کشور که بازاری نزدیک به دویست هزار نفر خواهد داشت موافقت نامه بازار آزاد را امضا کردیم، به مجلس ارائه شده و از پنج آبان ۹۸ ، ۵۰۲ کالای کشاورزی و صنعتی کاهش تعرفه خواهد داشت.

ربیعی همچنین گفت: در دیدار سه جانبه با ترکیه و روسیه هم پیشرفت هایی داشته ایم. هدف ما گسترش مناسبات با همه کشورهای منطقه خصوصا خلیج فارس است. ما مایل نیستیم هیچ کشوری را در اطراف خودمان از دایره سیاسی اقتصادی و فرهنگی منع کنیم. به همین دلیل تلاش‌هایی شده که اوج آن ابتکار صلح هرمز بوده است.

وی ادامه داد: کسانی که تلاش می کنند ما صلح و دوستی با همسایگان نداشته باشیم بدانند موفق نخواهند شد. مردم ما می دانند همکاری با همسایگان اهمیت بالایی دارد.

رخ دادهای چند روز گذشته عراق مایه تاسف است

سخنگوی دولت گفت: از هرگونه تنش در کشورهای همسایه متاثر می‌شویم. رخ دادهای چند روز گذشته عراق مایه تاسف است. در روزهایی که دولت ایران و عراق خود را برای بزرگ‌ترین رویداد مذهبی دنیا آماده می‌کردند، شاهد حوادث تلخی بودیم . دولت عراق اطمینان داده است که دخالتی نداشته در این امر و حضور بدخواهان در این میان بوده است. دولت و ملت عراق از بلوغ و آگاهی کافی برخوردار هستند. راه درست وحدت عراق حول مرجعیت شیعه است. جمهوری اسلامی همکاری خود را برای همراهی برادران عراقی اعلام می کند و هیچ شکلی از بدخواهی این رابطه را از بین نخواهد برد.

در کنار مردم ایستادن برای گذشتن از روزهای تحریم از برنامه های دولت است

وی گفت: در این دوره تاریخی مراقبت از زندگی روزمره مردم ، گسترش فضای اجتماعی، گسترش اشتغال و از همه مهم تر توسعه روستایی برنامه ای بوده است که در این سال‌ها دنبال کردیم. دموکراسی، پیگیری انتخابات آزاد و کمک به مقاومت داخل در کنار مردم ایستادن برای گذشتن از روزهای تحریم از برنامه های دولت است.

وی افزود: دولت تدبیر و امید بیش از همیشه سیاست‌های معطوف به روستا را تدوین کرده است. دولت با گسترش حاشیه نشینی و امثال آن در روستاها رو به رو بود. در این دولت تحولات خوبی در خصوص زندگی روستاییان و عشایر پدید آمده است.

روستاییان به بیمه بیش‌تر توجه کنند

ربیعی با اشاره به تلاش های دولت برای گسترش زندگی روستایی از جنبه اقتصادی و توسعه خدمات بهداشت و درمان و آموزش، آی تی، ارتباطات و اطلاعات، افزایش رفاه و گسترش بیمه و تسهیلات و ایجاد اشتغال‌های خرد محلی در کنار دامداری و کشاورزی گفت: معتقد هستیم خدمت به روستا و فقر زدایی برنامه بلند مدتی است که باید تلاش بیش تری در راستای آن صورت بگیرد.

وی گفت: سهم اشتغال روستاییان از اشتغال خرد ۲۵ در صد افزایش پیدا کرده است. ۱۴۰ هزار شغل از مجموع شغل های ایجاد شده مربوط به روستاییان بوده است ، همین‌جا از مقام مهظم رهبری برای پولی که از صندوق ذخیره ملی به دولت اختصاص دادند جهت این موضوع تشکر می‌کنم.

سخنگوی دولت گفت: ۸۴/. آب آشامیدنی سالم داریم. تمام خانواده های بالای ده خانوار به غیر از مناطق صعب العبور گاز کشی و برق کشی شده اند. صد در صد مراکز بهداشت تحت پوشش قرار گرفته‌اند. ۹۰/. از روستاییان از بیمه سلامت مجانی استفاده می کنند. بیمه اجتماعی روستاییان ۲۵/. را شامل شده است. همینجا از همه روستاییان دعوت می‌کنم به این بیمه بیش‌تر توجه کنند .
وی گفت: در ادامه طرح ها و پروژه های دولت امروز همزمان با روز روستا و عشایر ۲۴۸۰ طرح رونمایی خواهد شد.

مراسم اربعین بی نظیر تر از همیشه این مراسم برگزار خواهد شد

ربیعی در ادامه تاکید کرد: دولت برای مقابله با ابعاد مختلف فقر برنامه‌ریزی‌هایی دارد که در سال‌های آینده آن را اجرایی می کند.
سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که دولت برای مراسم اربعین چه کرده است گفت: وزیر خوب راه ما مشکل بلیت ها را حل کرده است. بی نظیر تر از همیشه این مراسم را برگزار خواهیم کرد.

تحریم باعث تقویت بودجه بدون نفت بوده است

وی در ادامه به حذف درآمدهای نفتی از لایحه بودجه اشاره کرد و گفت: در جلسه قبل توضیح دادم ، بخش جاری را از نفت جدا خواهیم کرد. تلاشمان بر این است بودجه جاری را از مالیات و سایر منابع مالی دولت تهیه کنیم. الان در قالب یک برنامه بودجه است . تحریم بد است اما اتفاقات خوبی هم برای ما داشته و آن تقویت بودجه بدون نفت بوده است.

در تغییر یارانه‌های پنهان دهک‌های پایین و طبقه متوسط در نظر گرفته می‌شوند

ربیعی سپس یادآور شد : هنوز هیچ تصمیمی به لحاظ متغیرهای متعدد اتخاذ نشده است اما در مرحله نهایی است اما قطعا هرگونه تصمیمی که در مورد یارانه های پنهان بویژه سوخت گرفته شود دهک‌های پایین و طبقه متوسط در آن در نظر گرفته می شود.

آمار ها نشان می دهد در تابستان افزایش اشتغال داشتیم

وی با بیان اینکه آمار ها نشان می دهد افزایش اشتغال در تابستان صورت گرفته است، گفت: در بخش های صنعتی کاهش داشتیم، اما در بخش های تولید مولد رویش داشته ایم. شواهد تامین اجتماعی هم آمار را تایید می کند ، در یک سال گذشته ۸۴۴ هزار نفر اعلام شده، خالص اشتغال ایجاد شده این رقم در روستاها هم افزایش داشته و نرخ مشارکت افزایش پیدا کرده است.
سخنگوی دولت ادامه داد: نیاز ما به پنجره جمعیتی سالانه بیش از یک میلیون شغل است. این آمار به اعتقاد من آمار درستی است. اما با توجه به بیماری بیکاری مزمن شده که انتقال پیدا کرده کمی پیچیده شده است. جناب نوبخت اعلام کردند آمار بیماری مزمن قبلی کاهش پیدا می کند. من فکر می کنم سیاست کاهش واردات آثار خوبی بر بخش اشتغال گذاشته است. در این میان البته به فکر افزایش قدرت خرید مردم هم هستیم.

ادامه دارد...

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۶۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپاد‌ انتحاری ایرانی ، ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین

به گزارش صدای ایران از یورونیوز، سرگرد ایلیا یولاش سخنگوی نیروی هوایی اوکراین می‌گوید نمی‌تواند روزی را بدون صدای پهپاد‌های «انتحاری» ایرانی  به یاد بیاورد.

به گفته وی از ماه اوت سال ۲۰۲۲ سربازان اوکراینی که با روسیه می‌جنگند مجبور شده‌اند با هواپیما‌های بدون سرنشین ایرانی معروف به «شاهد» مبارزه کنند؛ پهپاد‌هایی که به هنگام اصابت «همه چیز را نابود می‌کنند.»

آقای یولاش به یورونیوز می‌گوید: «اگر یک پهپاد شاهد به ساختمانی قدیمی و پر از آدم برخورد کند، آن را کاملاً ویران خواهد کرد.»

پهپاد‌های شاهد در حمله اخیر ایران به خاک اسرائیل نیز مورد استفاده قرار گرفتند. ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «صدای پهپاد‌های شاهد، این ابزار‌های وحشت، در آسمان خاورمیانه و اروپا یکسان است».

او اضافه کرد: «این صدا باید به عنوان زنگ خطری برای جهان آزاد باشد و نشان دهد که تنها اتحاد و عزم ما می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد و از گسترش وحشت در سراسر جهان جلوگیری کند.»



پهپاد شاهد چیست؟

پهپاد‌های شاهد، هواپیما‌های بدون سرنشین یکبار مصرف، دوربرد و دارای مهمات هستند. تا زمانی که اپراتور این پهپاد‌ها هدفی را برای منفجر کردن انتخاب کند، آنها می‌توانند در اطراف یک منطقه چرخ بزنند.

مقامات رسمی اوکراین می‌گویند چند نوع پهپاد شاهد وجود دارد که توسط روسیه در اوکراین استفاده می‌شود. از این مدل‌ها می‌توان به شاهد ۱۳۶ و شاهد ۱۳۱ اشاره کرد که پیشتر توسط ایران ساخته شده‌اند.

با این حال گفته می‌شود روس‌ها نام مدل جدید این پهپاد را به دلیل استفاده در اوکراین به «Geran-۲» تغییر داده‌اند، هرچند مشخص نیست تعداد آنها چقدر است.

جان هاردی، معاون بخش روسیه بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها، می‌گوید: «پهپاد‌های شاهد ۱۳۶ با سر جنگی ۴۰ کیلوگرمی برای روسیه جهت تخریب زیرساخت‌های حیاتی و دفاع هوایی اوکراین ارزان و مفید بوده‌اند.»

آقای هاردی می‌گوید قیمت ارزان به این معنی است که روس‌ها احتمالاً ۵۰ هزار دلار برای هر عدد از آنها می‌پردازند. این در شرایطی است که یک گزارش نیویورک تایمز به نقل از کارشناسان، قیمت آنها را تنها ۲۰ هزار دلار برآورد کرده است.

اولین حمله در کی‌یف با این پهپاد‌ها در ماه اوت ۲۰۲۲، چهار کشته برجا گذاشت و از آن زمان تا کنون سربازان اوکراینی در خط مقدم با شاهد‌ها درگیر بوده‌اند.

در یک گزارش اطلاعاتی ایالات متحده در اواسط سال ۲۰۲۲ آمده است: «پس از ته کشیدن شدید ذخایر مهمات هدایت دقیق روسیه در ماه‌های آغازین جنگ، ایران پهپاد‌هایی را برای پشتیبانی از مسکو جهت حمله به اوکراین در اختیار این کشور قرار داد.»

ایلیا یولاش می‌گوید روس‌ها به صورت گروهی از پهپاد‌ها استفاده می‌کنند و آنها را در جهات مختلف به کار می‌گیرند تا سیستم دفاع هوایی اوکراین را «خسته کنند». وی اضافه کرد: «آن‌ها همچنین ممکن است پنج روز از این پهپاد استفاده کنند و [در]روز ششم، نوع دیگری از پهپاد را پرتاب کنند.»

یوری ایهنات، که پیش از این در نیروی هوایی اوکراین خدمت کرده است، به رسانه ایندیپندنت کیف می‌گوید که پهپاد‌های شاهد معمولاً در امتداد بستر رودخانه‌ها و جاده‌ها حمله می‌کنند، زیرا برای رادار ضدهوایی اوکراین دشوارتر است که پهپاد‌ها را بر فراز آب تشخیص دهد و ردیابی کند. همینطور صدای پهپاد‌ها با صدای عبور خودرو‌ها خنثی می‌شود و به همین خاطر جاده‌ها مسیری بهتر برای آنها محسوب می‌شوند.

اوکراین به مرور زمان رادار‌های مختلفی را برای ردیابی نحوه عبور پهپاد‌ها از حریم هوایی خود به خدمت گرفته و با استقرار یک «واحد آتش سیار» از لیزر و استینگر برای سرنگونی پهپاد‌ها استفاده می‌کند.



آقای یولاش با بیان اینکه امروزه تقریباً تمام پهپاد‌های پرتاب‌شده به وسیله روسیه توسط ارتش اوکراین منهدم می‌شوند، می‌گوید از آنجایی که پهپاد‌ها بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر در ساعت سرعت دارند ردیابی آن «بسیار ساده‌تر» از سایر سلاح‌ها است.

آقای هاردی می‌گوید پهپاد شاهد «مهمترین» کمکی است که ایران به ارتش روسیه کرده است، چرا که آنها توانسته‌اند خسارت عمده‌ای به اوکراین وارد کنند.

ایران ارسال یا ساخت پهپاد برای روسیه برای «جنگ علیه اوکراین» را تکذیب کرده است، با این حال آمریکا و اتحادیه اروپا شرکت‌های ایرانی سازنده پهپاد را تحریم کرده‌اند و می‌گویند که این کشور هواپیما‌های بدون سرنشین به روسیه داده است.

اورزولا فن‌د‌رلاین، رئیس کمیسیون اروپا، سال گذشته در بیانیه‌ای گفته بود «سپاه پاسداران ایران پهپاد‌های شاهد را برای حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی در اوکراین در اختیار روسیه گذاشته است.»

آقای هاردی می‌گوید که به طور کلی رابطه تهران و مسکو پس از تهاجم تمام‌عیار روسیه و با روی آوردن روسیه به ایران برای دریافت سایر کمک‌های نظامی عمیق‌تر هم شده است.

وی اضافه می‌کند در ابتدا ایران قطعات هواپیما‌های بدون سرنشین را به روسیه می‌فرستاد تا در آنجا مونتاژ شده و در خط مقدم مستقر شوند. اکنون، اما گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد ایران به روسیه کمک کرده تا کارخانه‌های خود را توسعه داده و پهپاد‌ها را به صورت محلی بسازد.

یک گزارش روزنامه واشنگتن پست در ماه اوت ۲۰۲۳ نشان داد که هدف روسیه تولید ۶ هزار پهپاد در داخل مرز‌های این کشور تا سال ۲۰۲۵ است. امری که به لطف یک «معامله تسلیحاتی میلیارد دلاری» با تهران قابل انجام خواهد بود.

دیگر خبرها

  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • کنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • پهپاد‌ انتحاری ایرانی ، ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • تقویت ارتباط مدیران با مردم
  • اجلاسیه سراسری روسای شورا‌های اسلامی کشور به میزبانی قم برگزار می‌شود
  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند