Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، هومان خاکپور رئیس اداره آموزش و ترویج منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: تشکل سازی یکی از راه‌های قانونی برای مشارکت مردم در جهت حفاظت و مدیریت پایدار منابع طبیعی است.

او با اشاره به تصویب و ابلاغ بند ب ماده ۲۹ در اواخر سال ۹۷ توسط هیئت دولت افزود: به دنبال این مصوبه، تشکل سازی دامداران و بهره برداران جوامع محلی منابع طبیعی به عنوان یک اولویت در سال ۹۸ در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاکپور اضافه کرد: هم اکنون با استفاده از ظرفیت قانونی بند ب ماده ۲۹ به راحتی دامداران و روستاییان می‌توانند اقدام به تأسیس یک تشکل بهره برداری زیر نظر اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کنند تا با استفاده از این پتانسیل قانونی به عنوان پیمانکار طرح‌های اصلاحی احیایی جنگل‌ها و مراتع، حفاظت از منابع طبیعی و حتی اقدامات سازه‌ای کوچک و آبخیزداری در مراتع و حوزه‌های آبخیز محل زندگیشان انجام دهند.

او ادامه داد: تمامی مراحل تأسیس تشکل‌ها در حداقل زمان ممکن و در ساده‌ترین حالت توسط خود ادارات منابع طبیعی در استان‌ها انجام می‌شود.

خاکپور گفت: تا کنون ۳۵ پرونده در منابع طبیعی تشکیل شده است که ۲۰ پرونده منجر به صدور مجوز فعالیت گردید و مابقی ۱۵ پرونده نیز در مراحل بررسی می‌باشد که به زودی مجوز آن‌ها هم صادر خواهد شد.

انتهای پیام/ف

مشارکت مردم در حفاظت منابع طبیعی با تشکل سازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۶۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به گفته معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی اجرای این میزان عملیات آبخیزداری، ۷۰ درصد خسارت سیل‌ها ر ا کاهش داده است.
باقری معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری یزد درباره یکی از این طرح‌ها گفت: طرحی است که ۷ الی ۵۰ هزار متر مکعب حجم آبگیری آن هست که شدت سیلاب را کاهش می‌دهد.
آقای راهداری مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چابهار گفت: در حدود ۲۵۰ سازه آبخیزداری که در این منطقه داشتیم توانست حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب روان آب رو هدایت کند.
خردمند معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری بوشهر گفت: حدود ۴۱۶ سازه آبخیزداری رو ساختیم حجم مخزن این سازه‌ها بیش از ۶ و نیم میلیون متر مکعب هست که در این بارندگی اخیر بیش از ۸۰ درصد این سازه‌ها آبگیری شده است.
وحید معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: ما عملا بتوانیم ۱۰ تا ۲۰ درصد میزان آبی که تبخیر و تعرق می‌شود و از دسترس خارج می‌شود را جلوگیری بکنیم حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیارد متر مکعب ذخیره سازی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال