Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو با بیان اینکه هر هفته شاهد اتصال ۳۰ روستای کشور به شبکه سراسری آب هستیم گفت: یک هزار و ۳۳۹ روستا تا پایان سال آبرسانی می‌شوند. ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۵ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، رضا اردکانیان در مراسم بهره‌برداری طرح انتقال آب از محمدشهر به بیرجند اظهار داشت: در سال‌های ابتدای تشکیل جمهوری اسلامی تعداد کل تصفیه خانه‌های فاضلاب 4 تصفیه خانه بود اما در چند روز گذشته تنها در استان کهگیلویه و بویراحمد 228 تصفیه خانه فاضلاب افتتاح شد و این از برکات نظام جمهوری اسلامی است که هر 45 روز یک تصفیه خانه را وارد مدار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح آبرسانی ‌به بیرجند با حضور معاون اول رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسددو پروژه آبرسانی روستایی در کهگیلویه و بویراحمد با حضور وزیر نیرو به بهره برداری رسیدبررسی روند اجرای پروژه‌های آبرسانی بوشهر با حضور معاون وزیر نیرو به روایت تصویر

وی تصریح کرد: بعد از شکل‌گیری شرکت‌های آب فاضلاب در سال 69 این نیاز احساس شد تا در ساختار روستاها نیروهای متمرکز‌تری شکل گیرد و امروز با افتخار اعلام می‌کنیم هر هفته 30 روستا به شبکه آبرسانی متصل می‌شود.

وزیر نیرو بیان کرد: در سال 92 جمعیت روستایی کشور که از شبکه پایدار آب برخوردار بود 900 هزار نفر بود اما در حال حاضر بیش از 6 میلیون نفر است و در دولت تدبیر و امید 10 هزار و 336 روستا آبرسانی شده است.

وی عنوان کرد: تاکنون یک هزار و 339 روستا به شبکه آب سالم پایدار وصل و تا پایان دولت تلاش می‌شود جمعیت برخوردار را به 10 میلیون برسانیم.

اردکانیان گفت: خراسان جنوبی  نخستین استانی است که طرح مصوب سازگاری با کم آبی را دارد و اطمینان داریم جهت‌گیری طرح‌ها و تخصیص منابع بر اساس برنامه با نگاه رو به آینده با تاکید بر اشتغال یک هزار و 360  پروژه آب فاضلاب و برق در استان است که پیشرفت 37 درصدی دارد و در حال حاضر جمعیت شهری استان 100 درصد برخوردار از برق است.

وی افزود: سعی می‌کنیم به پروژه‌ها سرعت دهیم. این طرح که امروز افتتاح شد و طرحی که از دشت مختاران به بیرجند کلنگ خورد تا پایان دولت به بهره‌برداری می‌رسد و در بخش روستاها تلاش می‌شود از مشکلات فاصله بگیریم.

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشستی، مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس را بررسی کرد.

امروز جمعه (۱۴ اردیبهشت ماه) نشست بررسی مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس در محل پروژه، به ریاست مهدی دوستی استاندار هرمزگان و با حضور مدیرعامل آبفا، مدیران و کارشناسان اجرایی پروژه برگزارشد.

استاندار هرمزگان پروژه تصفیه فاضلاب را یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس دانست و گفت: پیشرفت پروژه قابل قبول است و سه فاز از پروژه به پایان رسیده است، سه فاز دیگر هم پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند. به مردم قول دادیم، امسال پایان این پروژه و تحقق مطالبه به‌حق‌شان باشد، در این جلسه با جزییات مراحل فازهای اجرایی بررسی شد، یکسری مشکلات هم وجود دارد، از جمله ثبت سفارش و مسائل ارزی که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: فاز چهارم طرح به‌عنوان فاز اصلی در حوزه مهندسی، برق، تامین ابزارهای دقیق چند مسأله دارد که در این جلسه مشترک درباره چالش‌ها بحث و بررسی خوبی انجام شد و تصمیم‌ها هم برای تأمین برق این پروژه گرفته شد. چون پروژه در انتهای کار قرار دارد باید شبکه انتقال قدرتش دیده شود که با تعریف مسیر دسترسی بدون معارض می‌توانیم برق را تا محل پروژه تامین کنیم. 

دوستی به سه مسأله مهم فاضلاب بندرعباس اشاره و تاکید کرد: ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی، مسائل مهم ساماندهی فاضلاب هستند که در این جلسه مشترک بحث و مصوب شد از ۱۳۰ کیلومتر لوله و شبکه فرسوده، در فاز اول ترمیم و نوسازی ۳۸ کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی که فاضلاب‌شان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب هم دیده نشده‌، با تأمین اعتبار از محل مولدسازی املاک دولت به سرعت آغاز خواهد شد تا بتوانیم ۱۸ ماه آینده بخش عمده‌ای از فاضلابی را که به خورها ریخته می‌شود جمع‌آوری کنیم.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت ساماندهی فاضلاب شهرک پیامبر اعظم بندرعباس، گفت: در ماه‌های آینده این پروژه ازطریق سرمایه‌گذار با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان شروع می‌شود تا پرونده فاضلاب شهر بندرعباس برای بلندمدت بسته شود. 

وی با اشاره به افتتاح ۳۰۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال و بهره‌برداری از ۱۵۰۰ واحد دیگر در سال ۱۴۰۴ در شهر بندرعباس، توضیح داد: با توجه به پروژه ۱۵ هزار واحدی شهر بندرعباس و برخی شهرک‌های مسکونی و اضافه شدن حجم فاضلاب، افق طرح تصفیه فاضلاب، بلندمدت و جامع دیده شده است. 

استاندار هرمزگان پیش از این نشست، با حضور در تصفیه‌خانه شهر بندرعباس از طرح فاز یک، فاز دو و فاز چهار این پروژه بازدید و به‌مناسبت روز کارگر از کارگران این مجموعه با اهدای گل تجلیل کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود