Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@10:28:59 GMT

جای خالی رشته مددکاری اجتماعی در دانشگاه تهران

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۷۸۴۳۳

جای خالی رشته مددکاری اجتماعی در دانشگاه تهران

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن موسوی چلک، در نشست تخصصی سلامت اجتماعی و توسعه، افزود: موضوع سلامت اجتماعی یکی از ماموریت های مددکاران اجتماعی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و در نظر داریم در برنامه ۱۰ ساله ۲۰۲۰ الی ۲۰۳۰ به‌ عنوان یکی از محورهای برنامه های فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی به تصویب برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سنجش شاخص های سلامت اجتماعی باید سالانه سنجیده شود.

موسوی چلک افزود: جای خالی رسته مددکاری اجتماعی در دانشگاه تهران احساس می شود.

در این نشست، اعتمادی فر رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، تاکید کرد: مددکاران اجتماعی به دلیل تجربه ای که دارند می توانند در تولید دانش به حوزه علوم اجتماعی کمک شایانی کنند.

وی افزود: نباید سلامت را به تن و جسم خلاصه کرد و همچین تقدم امر اجتماعی بر فردی اشتباه هست. مددکاران اجتماعی به عنوان میانجیگران موفق می توانند در پیشگیری از مشکلات تاثیر چشمگیری داشته باشند.

یونس نوربخش رئیس کرسی یونسکو در سلامت اجتماعی و توسعه در ادامه این نشست، گفت: سلامت اجتماعی و مردم و شهروندان یک مسئله اجتماعی مهمی است که باید در همه حوزه ها مورد توجه قرار گیرد، سلامت تنها یک مسئله پزشکی نیست.

وی افزود: روانشناسان، جامعه شناسان، سیاست گذاران اجتماعی موضوع سلامت به ویژه سلامت اجتماعی در ایران را بایستی جدی بگیرند. نباید سلامت سلامت مردم مورد معامله قرار گیرد.

نوربخش گفت: ما در بعضی از شاخص های سلامت، وضعیت مناسبی داریم مثل کنترل بیماری های واگیر، توسعه خدمات پزشکی، جلوگیری از مرگ و میر کودکان، اما در حوزه سلامت روحی، سلامت اجتماعی، سست شدن روابط اجتماعی، اعتماد اجتماعی، خودکشی، اعتیاد و...، آمار نگران کننده است.

این همایش را کرسی یونسکو در سلامت اجتماعی و توسعه با همکاری انجمن مددکاران ایران برای بحث و بررسی و آموزش های برگزار کرد.

کد خبر 4739780 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: آسیبهای اجتماعی اربعین 98 شورای شهر تهران شهرداری تهران هفته ناجا قوه قضاییه اربعین حسینی وزارت آموزش و پرورش محسن هاشمی پیروز حناچی دستگیری سارق نمایشگاه ایپاس آتش نشانی سیدابراهیم رئیسی نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۸۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود

به گزارش همشهری آنلاین، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به‌ عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق شناسایی نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، گفت: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

کد خبر 847455 برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران رشوه

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است