Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی‌ صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، علی وحدت‌ در نخستین روز گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌های صنعت خودرو که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی به مدت سه روز در حال برگزاری است، بیان کرد: هدف صندوق این است که با استفاده از ابزارهای مالی که در اختیار دارد، بتواند بهم‌رسانی خوبی میان شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های صنعتی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در تمام دنیا صنعت خودرو، صنعت مهمی ‌بوده و جزو صنایع مادر محسوب می‌شود، چرا که حوزه‌ای که پوشش می‌دهد بسیار وسیع است و هر جا که حوزه خودروسازی وجود دارد، معمولا یک زیست بومی‌ از فناوری و نوآوری دور آن شکل می‌گیرد که متاسفانه در داخل کشور این اتفاق آنطور که باید صورت نگرفته است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: حوزه‌ای که انحصاری و رانتی در اختیار یک گروهی قرار می‌گیرد، نتیجه مطلوبی نخواهد داشت، اتفاقی که در صنعت خودرو کشور رخ داده و نارضایتی‌هایی را در پی داشته است، لذا صندوق با ظرفیت‌هایی که در اختیار دارد، تلاش دارد تا اتفاق مثبتی را در این حوزه رقم بزند.

وحدت یادآور شد: نقش صنایع بزرگ این است که در اطراف خود زنجیره ایجاد کنند تا شرکت‌های دانش بنیان و فناور بتوانند دور آنها شکل بگیرند. حوزه خودرو نیز یک زنجیره تامین پیچیده دارد و این فرصت را ایجاد می‌کند تا شرکت‌های دانش بنیان بتوانند وارد این حوزه شوند، تا جایی که در خودرو‌های جدید بیش از 50 درصد، فناوری در آنها سهم دارد.

وی ادامه داد: نیاز به شرکت‌های دانش بنیان و حوزه نوآوری، مسیری است که صنعت خودروسازی کشور باید به آن ورود پیدا کند، از همین‌رو شرکت‌های خودروسازی باید به شرکت‌های دانش بنیان اعتماد کنند و ارتباط موثری را با آنها برقرار کنند تا در درازمدت بتوان اقدامات بزرگی انجام داد، چرا که شرکت‌های دانش بنیان موجود در حوزه خودرو می‌توانند در بخش‌های مختلف این صنعت ورود پیدا کنند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: امیدوارم در این گردهمایی جلسات خوبی میان شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های بزرگ صنعت خودرو شکل بگیرد. اگر قراردادی در این گردهمایی منعقد شود، صندوق نوآوری در بحث ضمانت‌نامه، تسهیلات نمونه‌سازی، لیزینگ، استصناع و... حمایت‌های خود را از این قرارداد عرضه خواهد کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۹۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم