Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-05@16:29:45 GMT

ترکی: داوری داریم که با دلخوری نرفته باشد؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۷۹۹۳۲

ترکی: داوری داریم که با دلخوری نرفته باشد؟

محسن ترکی معتقد است که مورد رضا سخندان کمک داور برجسته کشور می توانست بهتر مدیریت شود.

به گزارش "ورزش سه"، پس از آنکه نام رضا سخندان در لیست داورهای بین المللی فوتبال ایران قرار نگرفت، این کمک داور برجسته تصمیم به خداحافظی از دنیای داوری گرفت و با ناراحتی در 46 سالگی در شرایطی از دنیای داوری رفت.


 این کمک داور که بیشترین سابقه حضور در دربی را دارد، 7 بار به عنوان کمک محسن ترکی در این مسابقه حاضر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس فرصتی دست داد تا با محسن ترکی که این روزها به شدت درگیر نظارت و تدریس در کلاس های فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا است ولی کمتر در مسابقات باشگاهی ایران دیده می شود، صبحت کوتاهی داشته باشیم.


ترکی با تمجید از عملکرد سخندان طی سال های حضورش در داوری، در رابطه با خداحافظی او که همرا با دلخوری بود، گفت: « من و آقای سخندان در تمام دوران با هم بودیم و با هم رشد کردیم. در مورد خداحافظی ایشان، نظر خاصی ندارم اما در نوع کنار گذاشتنش سوء مدیریت شکل گرفت و می توانست شکل بسیار بهتری داشته باشد. به نظرم کمیته داوران می توانست این ماجرا را بهتر مدیریت کند.»
ترکی ادامه داد:«  اینکه آقای سخندان باید در لیست داوران بین المللی ایران می بود یا کنار گذاشته می شد، را نمی توانم نظری در موردش بدهم، چون مسئول کمیته داوران آقای ممبینی است. ایشان صلاح داوری را می داند و خودش هم باید پاسخگو باشد. شکل کار اما درست نیست. متاسفانه در گذشته هم نداشتیم داوری را که با دلخوشی از فوتبال بود و همه این ها به نظرم در گذشته نداشنتیم با دلخوشی برود همه با دلخوری نبود و سوء مدیریت شده بود.»

 

ترکی در این مورد توضیح داد: « اگر شرایط به درستی مدیریت می شد، آقای سخندان یا داوران دیگر، از سال های قبل می توانستند در کلاس های نظارت آسیا و فیفا شرکت کنند. در کشورهای دیگر معمولا این کار صورت می گیرد و وقتی داوران سال های آخر قضاوتشان را سپری می کنند، آنها را به کلاس های فیفا و کنفدارسیون فوتبال آسیا معرفی می کنند تا شرایط برای پایان داوری حرفه ای آنها نیز مهیاتر شود.»

از ترکی در این رابطه پرسیدیم که آیا در ایران چنین روندی برای داورانی که در آستانه بازنشستگی قرار دارند، وجود دارد. او تاکید کرد: « نه چنین چیزی وجود نداشته است و وقتی کارشان تمام می شود و خداحافظی می کنند، پس از مدتی معرفی می شوند.»

کمیته داوران محسن ترکی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: کمیته داوران محسن ترکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۹۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم

مریم خوش‌سخن‌مظفر، رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه «بوت کمپ» آموزشی در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد شناخت استعداد‌ها در حوزه بازی‌سازی، انتقال تجربیات بین مربیان این حوزه و صاحبان ایده و آشنایی فناوران با مباحث کسب‌وکار بوده و دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این رویداد با پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری کریمه همکاری داشت.

وی افزود: در برگزاری این دوره آموزشی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، حوزه‌های علمیه و مؤسسات متعدد و تعدادی از معلمان و افرادی به‌صورت آزاد پذیرش شدند. در این رویداد حدود ۱۱۵ ایده داوری شدند و در داوری اولیه تعدادی از این ایده‌ها که دارای نمونه اولیه بودند یا یک ایده جالبی برای بازی‌سازی داشتند، انتخاب و به دوره‌های آموزشی بوت کمپ راه یافتند.

رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم «بوت کمپ» برگزار شده در این دوره را با محور آموزش در حوزه بازی‌سازی به همراه پرسش و پاسخ معرفی کرد و ادامه داد: در برگزاری این رویداد کارگاه‌های شناخت بازی برگزار و از حضور استادان مختلف در حوزه‌های مختلف بازی‌سازی استفاده شد. در بخش دیگر بوت کمپ، فناوران و ایده پردازان به معرفی بازی‌های خودشان پرداختند و توسط داوردان ارزیابی شدند.

خوش‌سخن‌مظفر با بیان اینکه دومین روز از برگزاری «بوت کمپ» به مباحث کسب‌وکار، تیم سازی، نحوه کار تیمی و چگونگی ارائه دادن ایده و راه‌های موفقیت کسب‌وکار اختصاص داشت، گفت: برگزیدگان دو حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی در مراسم اختتامیه رویداد گیم تایم معرفی و از آنها قدردانی خواهد شد.

وی مطرح کرد:‌ دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که رویکرد خود را به سمت کارآفرینی تغییر داده و تلاش می‌کند از طریق مرکز رشد واحد‌های فناور رویداد‌های حوزه‌های تخصصی را برگزار کند در همین راستا از آبان ماه ۱۴۰۲ رویداد «گیم تایم» در حوزه بازی‌سازی آغاز به کارکرد. بوت کمپ‌ها یک دوره آموزشی فشرده و مهارتی هستند که فرد با شرکت در آن دوره آموزشی با حضور در فرایند‌های منظم هر روزه می‌تواند دانش کاربردی خود را به‌صورت مشخص و تخصصی افزایش دهد و بعد به‌صورت کاملاً حرفه‌ای وارد حوزه مورد نظر بشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • برزگر: بعضی هواداران با سلاح سرد بازی‌ها را تماشا می‌کنند!
  • تکذیب یک شایعه تبلیغاتی؛ باشگاه هوادار به فروش نرفته است
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • داوران در صدور حکم صبوری و طمانینه پیشه کنند
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم
  • جام جهانی از داوری ایران گرفته شد
  • برگزاری دوره داوری فوتسال در میامی
  • جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند