Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، مهرداد جمال ارونقی در مورد ترخیص برنج های دپو شده، اظهار داشت: چندی پیش وزارت صنعت، معدن و تجارت در ابلاغی به گمرک ایران، اعلام کرد که ممنوعیت فصلی برنج به قوت خود باقی است.

معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران افزود: طی سال های گذشته این تاریخ ممنوعیت را خود وزارت جهادکشاورزی به گمرک ابلاغ می کرد و این زمانها مختلف بود؛ اما با توجه به اینکه مسئولیت تنظیم بازار به وزارت صمت واگذار شده، امسال گمرک نسبت به استعلام اینکه ممنوعیت از چه تاریخی است و تکلیف کالاهایی که در گمرک اظهار شده اند، تشریفات گمرکی آنها صورت گرفته، پروانه صادر شده و محموله ها درصدد خروج هستند کسب اطلاع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در نهایت طی جلسات متعددی که در ستاد تنظیم بازار برگزار شد، این موضوع تعیین تکلیف و به گمرک ابلاغ شد.

ارونقی افزود: در این مصوبه ستاد تنظیم بازار، تکلیف کالاهایی که در گمرک بودند، تشریفات گمرکی انجام داده و به مرحله صدور پروانه رسیده و مجوز قانونی و حقوق ورودی را پرداخت کرده بودند مشخص شد؛ همچنین تکلیف کالاهایی که به گمرک اظهار شده بودند اما تامین ارز نشده بودند و کالاهایی که در گمرک و مبادی ورودی و بنادر کشور وجود دارند اما هنوز به گمرک اظهار نشده اند و در برخی موارد تامین ارز شده و در برخی موارد تامین ارز نشده اند، مشخص شد.

وی با بیان اینکه این مصوبه به گمرکات اجرایی ابلاغ شد، گفت: بر اساس این مصوبه، از هفته گذشته با نظارت و رصد خود سازمان متولی نسبت به ترخیص برنج های دپو شده اقدام شد.

ارونقی تصریح کرد: البته این مساله به معنای مجوز مصرف برنج های وارداتی نیست بلکه مقرر شده برنج ها در انبارهای تحت کلید سازمان مربوطه بماند و در زمانی غیر از فصل برداشت برنج داخلی و مطابق با سیاست های دولت نسبت به توزیع آنها اقدام شود.

گفتنی است؛ ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت سالها است که با نظر وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت از تولید کنندگان داخلی اعمال می شود، ولی ستاد تنظیم بازار امسال ظاهرا بدون نظر وزارت جهادکشاورزی مجوز واردات برنج در فصل برداشت برنج داخلی را صادر کرد؛ این اقدام باعث شد که تجار و بازرگانان برای واردات این محصول اقدام کنند و محصول خود را به گمرک بیاورند اما امکان ترخیص آن را نداشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: ستاد تنظیم بازار تنظیم بازار واردات کالا گمرک ایران واردات برنج برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۰۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رضا غلامی درباره عملکرد اداره کل پشتیبانی امور دام مازندران از مهرماه سال گذشته تاکنون، اظهار کرد: برای تنظیم بازار کالا‌های اساسی مازندران، ۲ هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

وی افزود: با توجه به افزایش جوجه ریزی در سال گذشته، این شرکت نسبت به انعقاد قرارداد ۴ هزار و ۸۹۸ تن مرغ با اتحادیه، شرکت‌های تعاونی، زنجیره‌های تولیدی و تولیدکنندگان عمده اقدام کرد که ۲ هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های پشتیبانی امور دام استان شد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران با بیان اینکه علیرغم مشکلات زیاد در تامین گوشت قرمز منجمد در سال گذشته این اداره کل نسبت به توزیع ۱۵۱ تن گوشت گوساله منجمد با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام کرد و توانست در کنترل بازار گوشت قرمز موثر باشد، تصریح کرد: برای حمایت از مصرف کنندگان، ۸۵۵ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع شد که در تنظیم بازار این کالا نقش مهمی داشت.

این مسوول ادامه داد: با توجه به حجم بالای تولید گوشت مرغ در استان با هماهنگی این اداره کل و همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، ۲۶ هزار تن گوشت مرغ گرم برای میدان بهمن تهران ارسال شد که تاثیر بسزایی در کنترل قیمت مرغ در ایام پایانی سال در استان تهران داشت.

وی اضافه کرد: از موجودی گوشت مرغ منجمد در سردخانه‌های استان و از محل خرید، هزار و ۹۴ تن به سایر استان‌ها ارسال شد که برای کنترل بازار گوشت مرغ منجمد در کشور نیز اثربخش بود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران تصریح کرد: این اداره کل در این مدت ۱۰۱ هزار تن نهاده به مرغداران و دامداران استان توزیع کرد که ۵۰ درصد آن کنجاله بود.

وی با بیان اینکه واردات نهاده‌های دامی از کشور‌های همسایه شمالی علاوه بر تامین بخشی از نیاز کشور به کالا از کریدور شمال جنوب، موجب افزایش فعالیت بنادر استان، ایجاد اشتغال و کاهش هزینه حمل کالا در استان‌های شمالی کشور شد، گفت: در این مدت ۵۵ هزار تن ذرت ثبت سفارش شد و دو کشتی محموله ذرت به وزن ۶ هزار و ۷۹۰ تن به بندر رسید و ۲۱ مورد بارنامه جو به وزن ۵۲ هزار و ۵۸۷ تن از بندر ترخیص شد.

دیگر خبرها

  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • گزارش‌هایی از تخلفات مجتمع‌های بین راهی قم اعلام شد
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات