Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست وزارتخانه‌های کشور سازمان همسود با موضوع مبارزه با جرائم در فضای مجازی در شهر «مسکو» برگزار شد.

اخبار بین الملل- در این جلسه نمایندگان وزارت کشور قرقیزستان، آذربایجان، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و همچنین مقامات دفتر هماهنگی در زمینه مبارزه با جرائم همسود حضور داشتند.

در ابتدای نشست «والری کاجکار» معاون وزیر کشور روسیه گفت: در دنیای امروز جرائم جدیدی به وجود آمدند که با استفاده از فناوری‌های اطلاعاتی انجام می‌شوند و همین موضوع مبارزه با آنها را مشکل‌تر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام تصریح کرد: همچنین وزارتخانه‌های کشور سازمان همسود به طور مؤثر در زمینه مبارزه با تروریسم، مقابله با مجرمین سازمان یافته، قاچاق انسان، قاچاق مواد مخدر و مهاجرت غیرقانونی همکاری می‌کنند اما گسترش فناوری‌های اطلاعاتی مشکلات جدیدی را به وجود آوردند و توجه بیشتر وزارتخانه‌های کشور را تقاضا می‌کند.

کاجکار خاطر نشان کرد: مجرمین از طریق اینترنت جرائم مختلفی در بخش بانکی، ارز دیجیتال، فروش مواد مخدر، روانگردان‌ها، سلاح، مطالب تروریستی، افراطی و متقاعد کردن جوانان برای خودکشی انجام می‌دهند که با این پدیده‌ها باید برخورد جدی شود.

«الگ کاناوالاف» دفتر هماهنگی مبارزه با جرائم سازمان همسود گزارشی از اجرای تصمیمات حاصل شده در قالب نشست شورای وزیران کشور سازمان مذکور در شهر «تاشکند» که در ماه می سال 2019 برگزار شد را قرائت کرد و گفت: در چارچوب این اقدامات باید همکاری علمی بین وزارتخانه‌های کشور سازمان همسود تقویت گردد.

به گفته وی مراکز تحلیلی رسمی باید به طور فعال مطالعات درباره تهدیدات ناشی از اینترنت را انجام دهند.

در ادامه جلسه حضار روش‌های نظارت خود بر مبارزه با جرائم در اینترنت و روش‌های مقابله با آنان را مطرح کردند.

در پایان این نشست حضار بر اجرای تمام مسائل هماهنگ شده در این جلسه تأکید کردند.

اتحادیه کشورهای مستقل مشترک المنافع پس از فروپاشی شوروی سابق شکل گرفت. بیانیه تاسیس این اتحادیه در 21 دسامبر 1991 (20 آذر 1380) در «آلماتی» توسط رهبران آذربایجان، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان و اوکراین امضا شد.

عضویت گرجستان دراین اتحادیه به دنبال تصمیم رسمی روسای جمهور کشورهای عضو در 3 دسامبر 1993 (12 آذر 1382) و به دنبال درخواست «ادوارد شواردنادزه» رئیس جمهور گرجستان در 8 اکتبر 1993 (16 مهر1382) صورت گرفت.

بیش از 70 درصد بودجه جامعه مشترک المنافع توسط روسیه پرداخت می‌شود هزینه می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: روسیه فضای مجازی جرائم سازمان همسود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۰۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه

وزیر دفاع روسیه امروز با همتایان خود از کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در شهر آستانه دیدار و درباره مسائل جاری در زمینه امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای گفتگو خواهد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه، در حاشیه نشستی بلندپایه که قرار است امروز جمعه، 26 آوریل، در آستانه (جمهوری قزاقستان) برگزار شود، سلسله دیدارهای دوجانبه‌ای با روسای وزارت دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) خواهد داشت.

طبق گزارش وزارت دفاع روسیه، قرار است در این نشست درباره مسائل جاری امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای و همچنین همکاری‌های بیشتر بین ساختارهای دفاعی در قالب سازمان همکاری شانگهای بحث و گفتگو شود.

در نشست امروز آستانه، وزرای دفاع کشورهای سازمان همکاری شانگهای، از جمله بلاروس که دارای وضعیت ناظر در این اتحاد است و همچنین دبیرکل و مدیر کمیته اجرایی ساختار منطقه‌ای ضد تروریسم سازمان همکاری شانگهای حضور خواهند داشت. 

در اواخر ماه مارس، قاسم جومارت توکایف، رئیس جمهور قزاقستان، اعلام کرد که تمامی رهبران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای قصد دارند در اجلاس سران این اتحاد منطقه‌ای که قرار است در آستانه برگزار شود، شرکت کنند. وی یادآور شد که موضوع این اجلاس «تقویت گفت‌وگوهای چندجانبه - تلاش برای صلح و توسعه پایدار» خواهد بود.

نشست سران سازمان همکاری شانگهای در تاریخ 3 تا 4 جولای در آستانه برگزار می‌شود. یکی از نتایج کلیدی این نشست، امضای تصمیم مشترک اعضای شانگهای در مورد عضویت بلاروس در این سازمان خواهد بود. بدین ترتیب، پس از پیوستن این جمهوری به این اتحاد، تعداد کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به 10 کشور افزایش خواهد یافت.

سازمان همکاری شانگهای یک سازمان بین المللی است که در ژوئن سال 2001 توسط رهبران روسیه، چین، قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان و قرقیزستان ایجاد شد. سپس در سال 2017 هند و پاکستان به سازمان همکاری شانگهای پیوستند و سال گذشته نیز جمهوری اسلامی ایران به عضویت این سازمان درآمد.

رایزنی تلفنی امیرعبداللهیان و دبیرکل سازمان همکاری شانگهایسفیر ایران: تهران آماده همکاری بیشتر با اعضای سازمان شانگهای استرایزنی‌ احمدیان با مقامات کشورهای عضو سازمان شانگهای

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان
  • توافق ایران و چند کشور برای استرداد متهمان تحت تعقیب
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه از سمت خود استعفا کرد
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!