Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا طیبی در اختتامیه جشنواره فیلم صنعتی (فردا) که در حوزه هنری در حال برگزاری است،گفت: ما استراتژی صنعتی نداریم.

رئیس جهاد دانشگاهی در این مراسم که 15 مهر ماه برگزار شده ادامه داد: صنعت ما با مشکلاتی مواجه هست که هنر می‌تواند کمک‌ حال ما برای مرتفع کردن این مشکلات باشد. عکس در نشان‌دادن توانمندی‌ها ما بسیار کمک‌کننده است اما بدانیم که فقط دوربین حلال مشکلات نیست بلکه باید از فردی استفاده کرد که هم صنعت را می‌شناسد و هم عکاس خوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: فیلم صنعتی هم همینطور است یعنی مستندساز و نویسنده هم باید غرق در ان صنعت باشند و آن را درک کنند و سپس مستند صنعتی بسازند.

رئیس جهاد دانشگاهی یکی از مشکلات را نداشتن استراتژی صنعتی برشمرد و تاکید کرد که باید در پی مرتفع کردن آن باشیم. 

 در ابتدای این مراسم بهزاد رشیدی، دبیر جشنواره فردا ضمن خیر مقدم به حضار گفت: در این دوره از جشنواره خوشبختانه شاهد حضور پرشور شما هنرمندان فیلمساز و عکاس از یک سو و مدیران و کارگزاران صنعت و فناوری کشور از دیگر سو بودیم که با ارائه آثار خودتان، محتوای جشنواره را به لحاظ تعداد و کیفیت آثار برجسته کردید. همچنین در ایام برگزاری جشنواره حضور گرم و پرشوری داشتید.


 او ادامه داد: چهره‌های خندان شما جشنواره و کیفیت برگزاری آن را تایید می‌کرد و سه روز گذشته را برای ما و جشنواره فردا باشکوه کرد و خستگی را از تن ما گرفت و انرژی ستاد برگزاری جشنواره را مضاعف کرد. از همراهان و حامیان جشنواره که با کمک آن ها توانستیم این رویداد را برگزار کنیم تشکر می‌کنم، غیر از این مراکز، آنطور که انتظار داشتیم سایر مدیران صنعت و فناوری و مدیران روابط عمومی حضور گرم و محسوسی در ایام جشنواره و برنامه‌های آن نداشتند و این برای ما ناباورانه بود. (همه را دعوت می کردیم، همه مشغله داشتند و بی فرصت.) در صورتی که حضور این عزیزان و دیدن آثار جشنواره و شناسایی و گفت و گو با هنرمندان، می توانست برای آن ها بسیار کاربردی و آموزش دهنده باشد.

 دبیر جشنواره فیلم صنعتی گفت: امیدواریم این نگاه‌های سنتی و روزمره کمتر شود و این مدیران با همکاری، توان و سرمایه بالای هنرهای فیلم و عکس که توسط این جشنواره به میدان آمدن همت کنند و از اتلاف سرمایه‌ها و پول این کشور با تولیدات هنری بی‌کیفیت و یکبار مصرف بپرهیزند و در عوض سطح تولیدات هنری خودشان را ارتقاء دهند و ان شاالله آثاری تولید کنند که متناسب با شان صنعت و فناوری ایران باشد و هم دستاوردها و فعالیت هایشان را درست معرفی کند و هم خودباری و غرور ملی را در جامعه زنده کند.

 وی ادامه داد: امیدواریم مدیران صنعتی ما به این باور برسند که فیلم صنعتی، مشخصا یک آگهی تبلیغاتی، یک محصول سطحی ارتباطی و یا یک گزارش تلویزیونی نیست.فیلم صنعتی یک نگاه خلاق و هنرمندانه به یک تولید یا فعالیت صنعتی و فناوری است. این جشنواره تلاش میکند ظرفیت بالای هنرهای تصویری را به میدان بیاورد و فضای گفت و گو و همکاری را میان هنر و صنعت فراهم کند تا در این فضای تعاملی، تولیدات هنری با کیفیت در مورد صنعت و فناوری بیشتر شوند. این تولیدات در جشنواره فردا و حتی در سایر جشنواره‌های داخلی و خارجی حضور یافته و به درخشند و در بسترهایی همچون سینما، تلویزیون، فضای مجازی، محیط های آموزشی و فضاهای صنعتی به نمایش عمومی دربیایند و بازتابی نقادانه، روشنگرانه و معرف سرمایه ها و توانمندی های جمهوری اسلامی باشند.

او در پایان سخنانش گفت: یقین داریم تلاش‌های جهاد دانشگاهی هنر در قالب این جشنواره، بی شک به بار خواهد نشست و همگان شاهد ثمرات این کوشش ها خواهند بود. همچنین لازم می‌دانم از مشارکت و همکاری همه کسانی که در این راه ما را یاری کردند و به ویژه از زحمات تک تک همکاران جوان، هنرمند و خلاق حاضر در دبیرخانه جشنواره سپاسگزاری می‌کنم.

در مراسم پایانی جشنواره فیلم صنعتی "فردا" سید مهدی طباطبایی‌نژاد مدیر اداره نظارت و ارزشیابی، حمیدی مقدم مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مسعود نجفی دبیر سابق جشنواره فیلم صنعتی و مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی و... حضور دارند.

تا پایان مراسم به روز رسانی می‌شود

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اختتامیه جشنواره فیلم صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۰۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب

میرشمس‌الدین فلاح هاشمی مدیرعامل نشر صاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما  افزود؛ چهار سال از آغاز به فعالیت خودنویس می‌گذرد که سرانجام به نشر صاد رسید. در این دوره مسیر را با هدف کشف و پرورش استعداد ادامه می‌دهیم و سعی مان بر این است تا از نویسندگانی که استعداد دارند، اما جرأت انتشار ندارند و یا از شرایط انتشار اثر برخورد نیستند، ادامه می‌دهیم.

فلاح هاشمی گفت: موضوع دوره چهارم خودنویس عزت ملی و در بخش ویژه موضوع زنان تاریخ ایران را مدنظر قرار دادیم. مدیر عامل نشر صاد همچنین از ۳۵ اثر جدید انتشاراتشان در نمایشگاه سی‌وپنجمین خبر داد و افزود: از بین این اثار ۳۰ اثر مربوط به داستان و رمان و ۵ اثر پژوهشی است.

وی گفت: ۱۸ اثر از آثار داستان و رمان برای نوقلمان جشنواره «خودنویس» است.

جشنواره خودنویس بمنظور کشف استعداد‌های جوان و نوقلمان برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان
  • اختتامیه سومین جشنواره افتخار من
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت
  • گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌